Σάββατο 7 Ιουνίου 2008

Hillary take the bird!

λοιπόν, αυτή τη γυναίκα δεν τη συμπάθησα ποτέ. κρυόκωλη, υπολογίστρια, συντηρητική. ο καθένας μπορούσε να καταλάβει πως ο στόχος της είναι ένας: η δύναμη. αυτό το σπαστικό βλέμμα της όταν χαιρετούσε τον κόσμο, το υποκριτικό της γέλιο, μπλιαχ!

δεν ήταν έκπληξη πως θα 'ναι υποψήφια. έκπληξη ήταν πως κάποιοι άλλοι που ούτε το όνομα τους ξέραμε θα αγωνιστούν (ένας-δυο με αξιώσεις κ καλά) απέναντι της για το χρίσμα.

ο υποψήφιος που υποστήρηξα από την αρχή ήταν ο John Edwards. όταν αποσύρθηκε πρόσεξα καλύτερα κ φυσικά ενθουσιάστηκα με τον Barack Obama. σε κάποια φάση άρχισε να παίρνει τα πάνω του, κέρδιζε τη μία πολιτεία μετά την άλλη, οι υπερ-εκλέκτορες του έδιναν ψήφο εμπιστοσύνης, ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος εξαπέλυε τα πυρά του προς αυτόν, όλοι καταλάβαιναν πως αυτός θα είναι ο νικητής.

όλοι; όχι! μια οικογένεια ανυπόταχτων αμερικανών αντιστέκεται ακόμη κ θα αντιστέκεται για πάντα στο αυτονόητο. the Clintons! το άσχημο είναι πως μαζί της είχε τουλάχιστον στην αρχή όλο το πολιτικό κατεστημένο. κ το χρησιμοποίησε ομολογώ πολύ έντεχνα.

η κυρία αυτή μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε με την υπερφιλοδοξία της να διασπάσει τους ψηφοφόρους, να ρίξει τη δημοτικότητα του Obama κ των Δημοκρατικών, να δώσει πόντους στους αντιπάλους. έριξε στα βάραθρα το όποιο πολιτικό επίπεδο που μπορεί να υπάρχει μέσα από αναρίθμητες κατινιές κ κακίες, γελοιότητες κ ψέματα του τύπου " στη Βοσνία τρέχαμε να ξεφύγουμε απ' τον Τερμινέιτορ".

καταλαβαίνω... έξι μήνες πριν οι δημοσκοπήσεις έδειχναν κατά 100000% πως του χρόνου θα 'σαι πρόεδρος. όμως τα πράγματα αλλάζουν καλή μου, δεν το βλέπεις; είσαι εκτός. γιατί δεν το δέχεσαι; για το κόμμα σου πρόκειται κ το μέλλον της πατρίδας σου. πώς το λέτε εσείς στο αμέρικα, team spirit mori! lisakses pia!

τέλοσπάντων, μαθαίνω ότι είναι ζήτημα λίγων ωρών να αποσυρθεί, ελπίζω σε μια νίκη του Obama κ εύχομαι να μην με απογοητεύσει (πολύ) .

κ τέλος μία κακία, μία μόνο γιατί είμαι κ καλός. όταν ο Bill έλεγε " i 've never had sexual relations with that woman" ποιά εννοούσε;

edit: έφυγε!

4 καροτάκια:

ZlatkoGR

Clinton campaign ticks down its final hours λέει το CNN.

Βασικά, τελικά ότι κι αν έκανε ήταν λίγο άκυρο. Ο Obama θα είναι πρόεδρος, ακόμη κι αν χρειαστεί να ιδρώσει πολύ το αυτάκι μας το Νοέμβρη. Το θέμα είναι: Με Hillary αντιπρόεδρο ή όχι; Φαβορί δίνω το δεύτερο. (και μόλις έγραψα το δικό μου post, comment σε σένα!)

bunnysuicides

καλά έκανες! έτσι, να υποστηρίζουμε τους νέους μπλόγκερς! ελπίζω πραγματικά να μη την μπαστακώσει στα πόδια του. ας την κάνει πρέσβειρα κάπου.στο Μπανταλμπούρ ας πούμε, θα είναι μια χαρά!

georgia

"The Clintons" heheheheheeh den paizese kai episeis kai sto telefteo..fisika ennousa tin monica:P ti nomises esy????

Ανώνυμος

Γεια σας, μου αρέσει το blog σας. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να λαμβάνετε ενημερώσεις σαν μια συνδρομή ή κάποια πράγματα εκεί; Λυπάμαι που δεν είμαι εξοικειωμένος με RSS;

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP