Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

το παιχνιδάκι της mafalda

η mafalda ή αλλιώς κορούλι, ετοίμασε ένα γαμάτο παιχνιδάκι! πρέπει λέει να εξομολογηθώ 5 μη political correct αιτίες γκρίνιας μου. του τύπου "προφανώς ο άνθρωπος δεν έχει με τι να ασχοληθεί". μπόλικες!

1: παιδάκια θα-μου-δώσεις-ένα-ευρώ;
καταλαβαίνω πως δεν φταίνε αυτά. ο τρόπος διαπαιδαγώγησης, η συνθήκες διαβίωσης, η φτώχια, οι πανάθλιοι γονείς κ συγγενείς τους θα έπρεπε να απολαμβάνουν την οργή μου. μπορεί να είμαι υπερβολικός, όμως αν κάποιο μαλακιστήρι τολμήσει να αρπάξει ΠΑΛΙ τα πράγματα μου μέχρι να του δώσω λεφτά, να με ξαναπεί μαλάκα, τσιφούτη, ή "στο διάλο", ή να με χτυπήσει επειδή δεν του έδωσα λεφτά, ΘΑ ΓΙΝΩ HULK!

2: καθαριστές τζαμιών αυτοκινήτων στα φανάρια.
καθόλου δεν θα σχολιάσω το ότι οι περισσότεροι είναι κάτι γομάρια μέχρι κει πάνω, που αντί να βρουν μια κανονική δουλεια πιάνουν το scotch brite κ όποιον πάρει ο χάρος. οκ, θέλεις να βγάλεις κ εσύ λεφτά. γιατί πρέπει εγώ, με το φρεσκοπλυμένο(λέμε τώρα) αμάξι να σου τα δώσω, έτσι για την ψυχή της μάνας μου; κ να δεχτώ ότι είναι κουφοί κ δεν ακούν τα "όχι φίλε, δεν θέλω.'οχι.ΌΧΙ ΦΙΛΕ ΟΧΙ ΟΧΙ!" να δεχτώ κ ότι είναι τυφλοί; δεν βλέπουν τις αγωνιώδεις χειρονομίες μου; γιατί μου γαμάς το τζάμι; τι κακία σ' εχει πιάσει ε; να βγώ απ' το αμάξι να σε δείρω, να φάω κ ξύλο από πάνω;

3: ψώνια με φίλους.
ναι ξέρω.. είμαι κάπως εγωιστής. δεν θέλω να συνοδεύω τους φίλους μου στα ψώνια τους, ενώ έχω αγγαρέψει άπειρες φορές αυτούς να έρθουν. όμως. εγώ όταν θα πάω για ψώνια, θα μπω στο μαγαζί, θα δω, θα πάρω. ή δεν θα πάρω. απλά! μάξιμουμ χρόνος δηλαδή ένα τέταρτο με το ζόρι. όλοι οι άλλοι όταν θα πάνε για ψώνια, θα μπουν σε όλα τα μαγαζιά, σε όλες τις πτέρυγες ανδρικά-γυναικεία-"να δοκιμάσω κ τα παιδικά;", "θα μου το δώσετε σε 2νουμερα μεγαλύτερο κ δύο νούμερα μικρότερο;", "να δοκιμάσω κ ένα άλλο στιλ;", δε μου αρέσει τίποτα, θα φέρετε κ τα προπέρσινα στοκ σας αν κ δεν το βλέπω;", "Θοδωρή γιατί εκνευρίζεσαι; δοκίμασε κ εσύ τίποτα!". στο τέλος αγοράζω κάτι κ φεύγουμε. πιστεύω δεν χρειάζεται άλλη ανάλυση ναι;

4: χαρούμενοι άνθρωποι το πρωί.
δεν υπάρχει δικαιολογία. απλά όταν είμαι αγουροξυπνημένος, πηγαίνω παραπατώντας στην κουζίνα του γραφείου να φτιάξω τον ριμαδοκαφέ κ πετάγεται η άλλη κ μου τσιμπάει το μάγουλο κ λέει κάτι σε "Ρίκο-Ρίκο-Θοδωρίκο, γιατί τέτοια μούτρα; πάλι το ξενυχτήσαμε εχθές εεε;;;" θέλω να τη χαστουκίσω.

5: γούντι άλλεν.
μη βρίζετε, έτσι είναι το παιχνίδι, μη political correct γκρίνια! κ μισώ γούντι άλλεν. μέτριος σκηνοθέτης, κακός ηθοποιός, μου τη σπάει αφάνταστα που πετυχαίνω συνέχεια την φάτσα του. ο άνθρωπος αυτός είτε σκηνοθετεί, είτε δίνει συνεντεύξεις, είτε "παίζει", είτε περπατάει στο κόκκινο χαλί, είτε δίνει συναυλίες παίζοντας το όργανο του(ναι υπάρχει υπονοούμενο), έχει μονάχα μία φάτσα. είμαι διανοούμενος κ είμαι στον κόσμο μου. πώς ελεγε ο πλάτωνας για τους φιλοσόφους κ τα νησιά των μακάρων; ε αυτό. νεύρα, νεύρα με τον γούντι άλλεν!

ουφ, τα είπα κ ξεθύμανα!μαφαλντούλα ευχαριστώ πολύ, σήμερα ειδικά το χρειαζόμουν λίγο χώσιμο! σειρά τώρα έχει η καλή μας γιαγιάκα, η κυρα-λίτσα , η οποία έχει πάρει ειδίκευση στην γκρίνια! μάκια!

5 καροτάκια:

mafaldaQ

Τέλεια μπαμπάκο! Τα ρέστα μου βέβαια στα ψώνια και στον γούντι! Εμένα πάλι, για καθαρά διαστροφικούς λόγους, μου αρέσει αλλά γκρινιάζω ταυτόχρονα! Δεν είναι πολύ χαλαρωτική η μη politically correct γκρινια;

Kwlogria

Εσύ κοντεύεις να γίνεις περίπου όσο γρουσούζης είμαι και γω (καλά εγώ είμαι γρουσούζα δεν είμαι γρουσούζης) αλλά δεν πειράζει, μέσα στη ζωή είναι όλα, τι να κάνεις;; :)))))))))))))

bunnysuicides

κ δεν έχω πει ούτε τα μισά των μισών των μισών, με περιορίζουν οι κανόνες!

Boneapart

Μπράβο, μαθητούδι μου! Να μιλάς για Γούντι και να κάνεις παρομοίωση με τη νήσο των Μακάρων! Μπράβο, καμάρι μου!
(Ο καθένας με τον πόνο του...)

bunnysuicides

είδες καθηγητριούλα μου; έπιασε τόπο το μάθημα στα κάστρα! καλωσήρθες κ ευχαριστώ!

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP