Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

musical day!

εχθές ήταν αυτό! το βράδυ σινεμά στο ολοκαίνουριο mama mia (πάνω σε τραγούδια των abba) που ήταν πάααρα πολύ καλό. εντελώς χαζοχαρούμενο, κ λίγο gay θα έλεγα, το διασκέδασα αφάνταστα! είπανε κ ένα απ' τα αγαπημένα μου τραγούδια, το dancing queen, το οποίο δίνω εδώ, αλλά με τη μορφή που το πρωτογνώρισα, δηλαδή αυτή των raining pleasure για την ταινία hardcore.



η δεύτερη ταινιάρα ήταν το κ α τ α π λ η κ τ ι κ ό across the universe . μακάρι να μπορούσα να σας επιβάλω να το δείτε. θα κάνω μια προσπάθεια πάντως. δείτε το! πλασμένο πάνω σε τραγούδια των beatles, τους οποίους δεν εκτιμούσα κ πολύ η αλήθεια είναι, μα λέω να γίνω φαν τώρα! εδώ θα δείτε το i want you ένα πολύ ωραίο κομμάτι -που εγώ δεν ήξερα- με τραγικά απίστευτη στιγμάρα το σημείο που λένε "she's so heavy!" (για σένα δαφνούλα!) ..



φτάνει όμως τώρα με τα musicals, τον άλλο μήνα πάλι!

2 καροτάκια:

mafaldaQ

Αρχικα θα ήθελα να προσπεράσω το σχόλιο για τους Beatles... τους οποίους ως mafalda έμαθα να αγαπάω τρελά και να πω... Δεν βλέπω musical! Αλλά για χάρη της Δαφνούλας και των Beatles, θα το δω το across the universe! Μεγάλη η χάρη σας...

Ανώνυμος

mafalda σίγουρα θα σου αρέσει, δεν είναι το είδος του μιούζικαλ που έχεις στο μυαλό σου (τουλάχιστον για μένα δεν ήταν)

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP