Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

"μόλις πήραμε το σκούτερ..."

"...να το σκοτώσω για ένα φούτερ;"

είναι μια απ' τις καινούριες ατάκες των διαφημίσεων των jumbo! μετά μπαίνουν τα μπουζούκια εννοείται.
ε, ναι! είμαι μεγάλος φαν! γενικά οι διαφημίσεις των jumbo ή μου αφήνουν μια αηδία κ τρέχω να αλλάξω σταθμό (όπως αυτή του φετινού καλοκαιριού "κ πλάτσα κ πλούτσα πάρε τα μπρατσάκια σου κτλ"), ή με πεθαίνουν στα γέλια. πάντως αδιάφορες δεν περνάνε.

ολ τάιμ κλάσικ, η "τζάμπο μπεμπέ, εκουτε μουά, ζε σουί καψούρ αβέκ τουά...", την οποία φυσικά είχα μάθει απ' έξω κ έπρηζα -πολύ όμως- τους συγκατοίκους μου!

άλλη θεϊκή, αυτή των περσινών αποκριών "μπαμπά μου που ζεις, μπαμπά μου ξεκόλλα, στα jumbo δεν χρειάζεται να έχεις πορτοφόλα"

ο μικρός δημοσθένης; " ...κ τότε λάμπω {{{jumbo}}}, λάμπω {{{jumbo}}}..."

έχουν κάνει τα απίστευτα, όπερα (νομίζω ήταν στις προπέρσινες απόκριες), γαλλικά, ιταλικά, gospel, κ φυσικά, τα λαϊκά.

τοκ τοκ τοκ
-ποιός είναι;
-τα βάσανα...
(αμανές κ μπουζούκια)

ή "του δασκάλου η λίστα θα με βγάλει στην πίστα.."

έχουμε ακούσει στις διαφημίσεις τους ημισκούμπρια, φλωρινιώτη, αδελφούς κατσάμπα, είναι τόση η γελοιότητα τους, που φτάνει στο σουρεαλισμό!

όσο για την άπαιχτη τηλεοπτική τους, δε νομίζω πως αμφισβητεί κανείς πως είναι απο τις πιο καλές διαφημίσεις που προβάλονται.



εδώ μπορούμε να γνωρίσουμε τον κύριο που βρίσκεται πίσω από όλη την διαφημιστική τους καμπάνια. ωραίος!

να σημειώσω πως ψάχνοντας για να κάνω το ποστ, έπεσα πάνω σε απηυδισμένους ανθρώπους που λένε μάλλον τα αντίθετα από αυτά που λέω εγώ.
θα κάνω links 2 . ένα , δύο. η αλήθεια είναι πως το πρώτο είναι λίγο άσχετο, τοποθετείται αλλού, όμως διαβάστε το, το έβαλα γιατί μου άρεσε το κείμενο.

κ είμαστε παντού!

5 καροτάκια:

ZlatkoGR

Αυτό με την πορτοφόλα μου άρεσε και μένα και η τηλεοπτική που δεν είχα ξαναδεί είναι πολύ έξυπνη (και αρκετά ρυπογόνα θα έλεγε κάποιος άλλος :-).

Πάντως γενικά είμαι διχασμένος σχετικά με τις διαφημίσεις τους. Έχουν σίγουρα κάτι το ενοχλητικό, αλλά δε μπορείς να πεις πως δε στερούνται ποικιλίας και ευρηματικότητας...

Ανώνυμος

Ποικιλίας κ ευρηματικότητας σίγουρα δεν στερούνται, αλλά είναι από τα λίγα πράγματα που μπορούν να μου σπάσουν τόοοοοοοσο πολύ τα νεύρα!!! Σοβαρά τώρα, απλά δεν τις αντέχω!
Παρόλα αυτά, η τηλεοπτική διαφήμιση είναι όντως πολύ καλή (μάλλον επειδή δεν έχει στοίχους!).

bunnysuicides

λολ, αυτό είναι! δεν περνάει απαρατήρητη!

καλά, είναι μερικές που με τρελαίνουν κ εμένα. αυτό το καλοκαίρι το "πλάτσα πλούτσα" σε συνδιασμό με το "πάμε χαβάη", μου ανατίναζαν τ' αφτιά!

τα περισσότερα είναι αστεία όμως ρεεε..! έλα μικρή πρίγκηπα, δώστους μια ευκαιρία!

zlatko δεν έχεις πετύχει ποτέ τη διαφήμιση στην τι-βι? κ νόμιζα πως εγώ δεν βλέπω τηλεόραση..!

ZlatkoGR

Εμμμ... Όχι, βασικά *εγώ* δε βλέπω τηλεόραση. Βαριά-βαριά κανέναν αγώνα. Οπότε δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο που δεν την έχω δει...

mafaldaQ

Εγώ με την τηλεοπτική είχα ενθουσιαστεί αλλά οι ραδιοφωνικές... είναι απλά χάλια. Σχεδόν προσβολή στο kitch! Γενικά δεν έχω μείνει ευχαριστημένη με τις ραδιοφωνικές διαφημίσεις όλων τα τελευταία πολλά χρόνια.

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP