Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

ελληνικά ασφαλιστήρια συμβόλαια

μήπως έχετε καταγωγή από Μικρασία; χαμένες πατρίδες; αγνοούμενοι προπαππούδες; προσφυγιά u know? για ψάξτε το λίγο.

γιατί αν είστε από τους τυχερούς των οποίων οι πρόγονοι που έμεναν στην Τουρκία κ έκαναν αφάλεια ζωής μέχρι το 1914, θα σας έρθει δωράκι!

να το εξηγήσω: είναι αυτή η εταιρία, η New York Life Insurance Company. το 1882 έκανε "άνοιγμα" την Οθωμανική Αυτοκρατορία, κ μάλιστα ασφάλισε κ αρκετά άτομα ελληνικής καταγωγής. μετά τον 1ο παγκόσμιο όμως, σταμάτησε τις εργασίες της στην ευρώπη.

κάποτε, οι καλοί αυτοί άνθρωποι, μαθαίνουν πως far away στην Τουρκιά, έχει γίνει ένας ψιλοπανικός να το πω, μια εκαθάριση, πολλά πτώματα ελλήνων ρε παιδί μου, κ μάλιστα πελατών! ψάχνουν λοιπόν στα αρχεία τους, βρίσκουν το πελατολόγιο, κ ορίστε! περίπου χίλιες οικογένειες θα λάβουν την αποζημίωση που δικαιούνται, ως απόγονοι του πρώην πελάτη της εταιρίας αυτής.

ο εκπρόσωπος της, Γουίλιαμ Γουέρφελμαν αναφέρει: "...τα αρχεία επιβεβαιώνουν ότι η εταιρεία πέτυχε την καταβολή παροχών για τα μισά περίπου ελληνικά ασφαλιστήρια συμβόλαια. Η New York Life κατέβαλε τις παροχές αυτές κατά τους μήνες και τα έτη ακριβώς μετά την βία του 1915. Ωστόσο, η New York Life δεν έλαβε καμία αξίωση και συνεπώς δεν κατέβαλε καμμία παροχή ή αξία σε μετρητά για σχεδόν άλλα 1.000 ελληνικά ασφαλιστήρια συμβόλαια. Το σύστημα αξιών της εταιρείας έχει τις ρίζες του στον ανθρωπισμό και την ηθική ακεραιότητα, και η προθυμία μας να εξοφλήσουμε σήμερα αυτά τα ασφαλιστήρια συμβόλαια από το 1915 δείχνει ότι εξακολουθούμε να παραμένουμε προσηλωμένοι σε αυτές τις αξίες".

επίσης η εταιρία θα προσφέρει 1 εκατομμύριο δολάρια στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής, για έρευνα κ μελέτη του ελληνικού στοιχείου της Μ. Ασίας.

περίεργα πράγματα, δεν ξέρω αν πρέπει να ειρωνευτώ τις καλές προθέσεις μιας αμερικάνικης ασφαλιστικής ή όχι, το αφήνω σε σας, κ το κρίμα στο λαιμό σας..

εδώ θα βρείτε τη επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας, μαζί με τη λίστα.

3 καροτάκια:

Ανώνυμος

Το δικό μας πάντως όνομα δεν υπάρχει, κρίμα κ έψαχνα για χρηματοδότες!
π.σ. το δικό σας πάντως κ. κούνελε κάπου το πήρε το μάτι μου..

bunnysuicides

μπαα...τζίφος. όλοι φτάσανε σόοι κ ασφαλείς γαμώ!

Ανώνυμος

:P

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP