Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

κουνούπι - κουνέλι: ν-0

Είναι κάποια πράγματα στον κόσμο που με τρελαίνουν. είναι η αδικία. είναι ο ρατσισμός. είναι η λαμογιά. λίγο πολύ έχω γράψει γι' αυτά.
σήμερα θα γράψω για τα κουνούπια. κ πριν πείτε "άσε ρε κούνελε, μέσα στον Οκτώβρη βρήκες να μας πεις για τα κουνούπια", πρέπει να δείτε το χέρι κ τη μούρη μου!

εχθές το βράδι λοιπόν, εκεί που κοιμόμουν σαν αθώο κουνελάκι, μπαίνει στο δωμάτιο ο κομάντο! τα κανονικά κουνούπια, κάνουν ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ, οπότε κάνεις μια με το χέρι σου κ το στέλνεις από 'κει που ρθε, αυτό όμως, έκανε Ζ! τσιμπούσε κ έφευγε, με γάζωσε το ^$!*!$@!@@ *#!

και θα το συνεχίσω το ανούσιο ποστ φίλοι μου, γιατί μου 'χουν φάει τη ζωή, μου 'χουν φάει, που έλεγε κ η γιαγιά μου η Παγώνα. γιατί αν μάζευα τα κλοπιμαία θα γέμιζα μια τράπεζα αίματος -κ έχω κ 0 αρνητικό- .

η κλασική ερώτηση όταν κάποιος βλέπει παιδικές φωτογραφίες είναι "ανεμοβλογιά είχε;"
πολλά τα ψυχικά τραύματα κουνελάκια μου. πάρτε ένα πολύχρωμο: είμαι στο φυλάκιο στον Έβρο, πρώτο βράδι. πιάνω το τελευταίο κραβάτι, πίσω-πίσω. ξυπνάω το πρωί κ μου λέγαν όλοι "ωχ σε τσίμπησε κουνούπι;". "ε κλασσικά", να λέω εγώ, "γλυκοαίματος μπλα μπλα μπλα", να χαζογελάω, πάω στο μπάνιο να πλυθώ κ βλέπω μπροστά μου τον Φράγκενστάιν, που μόλις ζωντάνεψε κ έχει ακόμα το πρήξιμο απ΄τα ράματα! ήμουν τουμπανιασμένος κ μωβ (απ' τη μία πλευρά μόνο, για να τονίζεται η διαφορά: πριν κ μετα)! το μεγαλείο βέβαια των κουνουπιών-ανιχνευτών, ήταν το ότι απ' τα 16 άτομα, τσίμπησαν μόνο εμένα.

έτσι έχουν τα πράγματα. έχετε πάθος με τα στατιστικά; τα ρεκόρ γκίνες; είστε περίεργοι, έχετε τέλοσπάντων μια ανωμαλία κ θέλετε να μάθετε πότε "βγαίνει" το πρώτο κουνούπι του χρόνου; εδώ, ρωτήστε εμένα! συνήθως βγαίνουν προς το μάρτιο, δίνουν ένα ραντεβού στα μούτρα μου κ μετά σκορπίζονται να πάνε στους επόμενους κανα-δυό μήνες μετά.
το τελευταίο για φέτος, ελπίζω να ήταν ο χθεσινός κομάντο, γιατί αν υποπτευθώ πως ήταν το πρότελευταίο, το προπροτελευταίο, ή (ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!) το πρώτο του ερχόμενου καλοκαιριού...... σκατά!

10 καροτάκια:

Boneapart
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ZlatkoGR

Καλά ρε αλήτη και το έφερες μαζί σου χτες το γαμημένο; Με τσάκισε, όλη νύχτα με ξυπνούσε και στις 11 το πρωί είχε ακόμη το κουράγιο να ζουζουνίζει δίπλα στο αφτί μου! Έλεος!

Κι εγώ έχω σοβαρό θέμα με τα κωλοκούνουπα. Ξεκινάνε από το Πευκοχώρι, έρχονται εδώ, με τσιμπάνε και γυρνάνε πίσω ρε!

Ανώνυμος

Τη Θιτρονέλα, τη Θιτρονέλα!

mafaldaQ

Εγώ έχω όλο το χρόνο αντικουνουπικό στην πρίζα... σε καταλαβαίνω καημένο κουνελάκι!

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα

Σιχαμένα κουνούπια! Που να τους καεί το βίντεο...

bunnysuicides

zlatko, κομη... LOL!

mafalda, σηκώθηκα κ πήγα να βάλω ταμπλέτα, αλλά δεν είχα. κ είπα να μην ξυπνήσω τους γονείς στο διπλανό διαμέρισμα στις 430. απ' την καλή μου την καρδιά τα παθαίνω όλα!

σκύλε καλωσήρθες! σκέφτομαι να πάρω ένα φρύνο, σαν εκείνο που είχες στη φωτό, να εξουδετερώνει *ό,τι* μπαίνει μέσα. ξέρεις που θα βρω;

bunnysuicides

α,μικρή μου boneapart, τελικά δε μπόρεσα να το "φτιάξω" το ΚΑΡΑΛΟΛ σχόλιο σου!
αφού ξέρεις, είμαι πιο άσχετος από 'σένα!

Ανώνυμος

Εισαι τυχερος που δεν ζεις στην Κρήτη! Εδώ είναι ακόμα καλοκαίρι κ έχει ακόμα πολλά... ΠΟΛΛΑ κουνούπια :(

Ανώνυμος

...δικό σου ηταν αυτο που με ψόφησε το βράδυ?? γκρουμφφφφφφ

georgia

xexexe φωτο υπαρχει απο το στρατο? :P :P

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP