Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

το τελευταίο, αλήθεια!


όλα δείχνουν πως ο Ομπάμα θα είναι ο επόμενος πρόεδρος (φτουφτουφτουφτου). καλώς, κακώς, δεν ξέρω κ δε μπορώ να μαντέψω. αυτό που μ' ενδιαφέρει είναι ότι είναι πιο έξυπνος απ' τον προηγούμενο, κ ότι ο αμερικανικός λαός έφτασε στο επίπεδο να εκλέξει μαύρο πρόεδρο, με μουσουλμανικό δεύτερο όνομα. αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να γινόταν στην ευρώπη.

όσο για τους άπιστους Θωμάδες (τύπου ΠάνωςΚ) οι οποίοι δεν έχουν βεβαιωθεί *ακόμα* για το θαύμα της επόμενης μέρας, κ μάλιστα κάνουν αναρτήσεις (στο μπλογκ τους) που φασιστικά τις σβήνουν κατευθέιαν, για να μη μπορέσουμε να απαντήσουμε με πύρινο λόγο, ένα έχω να πω:

ΚΑΤΩ Ο ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΣ!
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΕΠΕΣΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!
ΕΞΩ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ!
(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)



φτάνει τόσο με τις εκλογές, αυτό είναι το τελευταίο ποστ (5ποστ σε 5μέρες, γαμάτο). googlάροντας έχω δει τόσες σημαίες που κλείνω τα μάτια κ βλέπω αστράκια. φτάνει. πάω να φάω κανα χάμπουργκερ.

11 καροτάκια:

Ανώνυμος

Μη βιάζεσαι...

bunnysuicides

βγήκε..........ούιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!
poetic justice, καλά είσαι; θα σε δούμε ποτέ;

Ανώνυμος

Κάποια στιγμή :)

efou

λολ κούνελε! πάλι το καις!

demetrat

σιγά μη μετά την Παπαρήγα την καλή, κάτσουμε στον μαύρονε!
(εγώ είμαι φαν Πανως.)
δ

bunnysuicides

poetic justice, ελπίζω να σε δω την τρίτη (βασικά ελπίζω να πάω κ εγώ)

efou, φωτιά στα μπατζάκια μου!

demetrat, καλωσήρθες! που τη θυμήθηκες την παπαρήγα την καλή, ΚΑΡΑΛΟΛ! κ εγώ είμαι Πάνωςφαν, εννοείται!

ZlatkoGR

LOL!

PJ, τρελά επιφυλακτικό σε κόβω. Relax. Ο Obama είναι ο αρχηγός μας (διαδώστε το).

ΠανωςΚ

Αχ κουνελάκι, κουνελάκι, ξυλό που -δεν- θα το φας...
Σοβαρά τώρα, η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι απιστος Θωμάς. Απλώς οσα πρεσβεύει ο Ομπάμας με βρίσκουν απέναντι (η αστική πολιτική γενικότερα). Οπότε, μεσα στη γενικότερη αυτοϊστολογική κρίση που περνάω, δεν βρήκα λόγο να Ομπαμολογώ στο μπλογκ μου, και το έσβησα...

(είσαι όμως παρατηρητικός κούνελος!)

bunnysuicides

zlatko, ακόμα να μάθεις πως το (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ) ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ;

πάνωςκ, όλα τα προσέχω εγώ!
πάντως,σήμερα έμαθα πως έβαλε προσωπάρχη του λευκού οίκου ένα φασιστάκι του κλίντον (που είναι κ εβραίος, οι φίλοι του ΛΑΟΣ θα κάνουν πάρτυ). όμως δεν ξενερώωω δεν ξενερώνουμε ποτέεεεε.......

gay super hero

" ο αμερικανικός λαός έφτασε στο επίπεδο να εκλέξει μαύρο πρόεδρο, με μουσουλμανικό δεύτερο όνομα. αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να γινόταν στην Eυρώπη "

Δεν είναι το ίδιο όμως. Οι μαύροι βρίσκονται στην Αμερική εδώ και 400χρόνια. Στην Ευρώπη δεν υπήρχε κανένας μέχρι τη δεκαετία του 50.

Επίσης με την ίδια ευκολία που έβγαλαν τον Ομπάμα είχαν ψηφίσει πρόεδρο για 8 χρόνια έναν πνευματικά καθυστερημένο. Και παραλίγο να ψηφίσουν για αντιπρόεδρο ένα ανεγκέφαλο σούργελο!

bunnysuicides

ναι όμως πώς βρέθηκαν οι μαύροι στην αμερική? ως δούλοι. ακόμα κ μετά την κατάργηση της δουλείας οι μαύροι θεωρούνταν υπάνθρωποι, χωρίς δικαιώματα. μόλις προς το '60 άρχισε να αλλάζει η κατάσταση, κ ακόμα κ τώρα ο φόβος για το διαφορετικό υποβόσκει.
κάπου το είδα γραμμένο αυτό: σκέψου πώς νιώθει μια μαύρη γιαγιά, που έζησε εποχές όπου δε μπορούσε να ψηφίσει, τώρα, ζώντας την εκλογή μαύρου προέδρου!

ακριβώς επειδή βγάλαν τον γκάου για πρόεδρο, δεν πρέπει να τους πούμε ένα "γουέλ νταν, αι σι πρόγκρες"?

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP