Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

οδηγάρα να 'ούμε!



περίεργο... τόσο καιρό που περιαυτολογώ σ' αυτό το μπλόγκ, δεν έχω πει ότι είμαι κ γαμώ τους οδηγούς. άφου έκανα 1 επιβατικό(Fiat) κ ένα βανάκι(Citroen) σουρωτήρια, μπόρω να πω πως το κατέχω το άθλημα φιλλλαράκι (πρώτη φορά σκέφτομαι να απαγορεύσω τα σχόλια σε αναρτηση).
το μόνο θέμα μου με το αμάξι είναι αυτό: είμαι πολύ ευρωπαίος. θέλω να πω, πως εκεί που μιλάω με τους φίλους μου μπορεί να σούρω τα χίλια μύρια, μπαίνοντας στ' αμάξι σα να δένεται η γλώσσα μου κ δε μπορώ να βρίσω με τίποτα. δεν ξέρω, ίσως είναι που έχω φάει πολύ βρισιμο σα νέος οδηγός, ίσως είναι που δεν βρίζει ο πατέρας μου κ έμαθα έτσι, μυστήριο... αθάνατα θα μείνουν τα γαμωσταυρίδια: "συγγνώμη, είστε σοβαρή;" "ανόητε!" "καλά, χαζό είναι αυτό!".

από σήμερα όμως κουνελάκια μου, μπορείτε να είστε περήφανοι για 'μένα. η αρχή έγινε!
περιφεριακός, βγαίνω από μια έξοδο να πάω στη δουλειά. μπροστά μου ένα περιπολικό σαν αυτό της φωτογραφίας πάνω ήταν νομίζω. ή κάτι τέτοιο πάντως, μεγάλο. ο κύριος αστυνόμος πάει να στρίψει για την άλλη έξοδο, δίπλα. ελεύθερος ο δρόμος, πατάω λίγο γκάζι, κ ξαφνικά κάνει το γνωστό ανάβωφλαςκαιστρίβωκατευθείανχωρίςνακοιτάξω.
κ μου βγαίνει στο 1 μέτρο ρε παιδιά!
πατάω μια φωνάρα (είμαι κ βραχνιασμένος): α ρε μαλλλλάκα!!!! έτσι. παχύ, χορταστικό, το φχαριστήθηκα!
άναψε αλάρμ κ ψιλοχέστηκα να πω την αλήθεια, δεν είμαστε για τρεξίματα τώρα, αλλά εντάξει, μάλλον σήμαινε "σόρρυ".

εννοεί πως έπρεπε να το κάνω ποστ!

4 καροτάκια:

ZlatkoGR

LOL! Πάντως πιστεύω πως λειτούργησε περισσότερο το θέμα "μαλάκας μπάτσος" παρά το θέμα "μαλάκας οδηγός". Την επόμενη φορά θα αποδείξεις αν πραγματικά το 'χεις το γαμοσταυρίδι εύκαιρο...

mmjrules

Κούνελε αν για κάθε μαλλλλάκα οδηγό που συναντούσαμε στο δρόμο κάναμε ποστ, θα είχε καταρεύσει το internet!:-)

Συμφωνώ πάντως με τον Zlatko, μάλλον το κόμπλεξ της "εξουσίας" του έπαιξε.

Ανώνυμος

bravo kounele pou ekanes thn arxh sou...
pantws re paidia kai oi mpatsoi anthrwpoi einai...paraligo (5o ekatosta) na ginw enas,mhn milate etsi gi aytous!lol

bunnysuicides

ναι κ εγώ αυτό λέω. μάλλον το μπάτσοι-μαλάκεςτώρακαιδολοφόνοι λειτούργησε.

mmj εδώ έκανα ποστ για το κουνούπι που σκότωσα κ που έκανα ζβουν στα νερά, γι' αυτό δεν θα γραφα? εδώ είναι ένα γελοίο μπλογκ!

ανώνυμη παραλίγο μπατσίνα, εμείς θα σ' αγαπούσαμε έτσι κι αλλιώς! κ μη στεναχωριέσαι που είσαι 50εκατοστά κάτω απ' το όριο ύψους, με ΨΗΛΟτάκουνα δεν φαίνεται καθόλου! :ΡΡΡΡ
καλωσήρθες!

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP