Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

τώρα τι;



να σχολιάσω;

θα τη βρείτε μαζί με πολλά ενδιαφέροντα ρεπορτάζ στο tvxs.gr.

9 καροτάκια:

stella

τα ειδαμε κουνελακο!εναν με κουκουλα ασφαλητη και εναν με καδρονι!
Βλεπεις να σπανε τπτ?
ειδα και αυτο καπου αλλου!!
http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_5283.html

bunnysuicides

όχι δεν βλέπω να σπάνε τίποτα. προφανώς είναι άνθρωποι σαν εμένα κ 'σένα, που βάλαν την κουκούλα τους, πήραν κ το καδρόνι κ πήγαν να δουν τους φίλους τους που δούλευαν κοντά στη γειτονιά τους. κ εγώ, το κάνω καθημερινά όταν περνάει από κάτω απ' το σπίτι ένας φίλος μου ταρίφας.

τώρα αυτό με τον αλαβάνο (πρέπει να μ' έχεις για πολύ κομματόσκυλο κ κάνεις λάααθος), το ακούω συχνά. κ το ήξερα κ εγώ, είναι αλήθεια έχει πολλά φραγκα. ο μαρξ κ ο ένκελς όμως δεν ήτανε κ τίποτα κολίγοι, έτσι δεν είναι?

fisherman

Τα τιμημένα κανάλια πάντως δεν δείξανε πρόσωπα...

stella

εγω κουνελακο ,θα βγω να κανω πορεια και να αντιδρασω οταν σταματησουν τα καναλια,οι μπατσοι,τα κομματα,οταν σταματησουν αυριο,μεθαυριο να μαλωνουν στα καναλια.


Ελπιζω να μην ειναι κανεις εκει να μου πει μπραβο!
Γιατι τοτε δεν θα εχει αξια ο αγωνας μου,ισα ισα θα ντρεπομαι!

δεν ειμαι κατα του αλαβανου μονο!
ειμαι και κατα του μπουλη που βγηκε και ειπε δεν τρεχει καστανο,κατα του σουηδουλη που βγηκε με τα κερια λες και πηγενε στον επιταφιο,κατα της κοντης με την λεξους,κατα μερικων καφρων που βγαινουν στα καναλια σαν αυτοπτες μαρτυρες σε ολα για ολα.

Συχαινομαι ρε κουνελε!
και απορω τι με κραταει εμενα εδω ακομη!(στην ελλαδα)
που ΙΣΩΣ τελικα να ειμαι η μονη εντελως ελευθερη!

bunnysuicides

fisherman καλωσήρθες! γι' αυτό έχω σταματήσει να βλέπω ειδήσεις. μόνο αυτές τις μέρες είδα μετά από καιρό, κ τελικά έμαθα πως το mega έδειξε παραποιημένο το βίντεο της δολοφονίας

stella, ίσως αυτό, το ότι είσαι ελεύθερη. ωραίο το σχόλιο σου

Kwlogria

Ναι, ναι, την είδα κι αλλού!!! Τι πράμα είναι αυτό ρεεεε;;; Μας δουλεύουν ρεεεεε!!!!!!

bunnysuicides

ψιλό γαζί κωλόγρια! όμως πίσω την έχει η αχλάδα την ουρά

ΠανωςΚ

A, όλα κι όλα Κούνελε, η φωτό προσφέρεται για πολυποίκιλο σχολιασμό: Αισθητικό ας πούμε... Τρία αισθητικά χαστούκια: η φορμίτσα τύπου ντιαντόρα του ενός μαλακα, σε φάση μικροαστούλης νοικοκύρης που βγαίνω να πάρω τσιγάρα και τα σπορ του βορρά απ' το περίπτερο, το δερμάτινο περφέκτο τύπου μπάικερ του άλλου μαλάκα με τα φερμουάρ, τρε μπανάλ, παντελώς 80'ς, σε φάση Πάνος Μιχαλόπουλος, με λιγότερα μαλλιά βέβαια, σε βιντεοκασέτα του 80, και βέβαια ο τύπος με την κουκούλα, που εντάξει η κουκούλα του ωραία είναι, αλλά η μπανάνα τον κάνει να φαίνεται ντεμέκ αρχιδαράς, αίσχος σε λέω, αίσχος. Call the fashion police now!

bunnysuicides

lol πανωςΚ, δεν ήξερα ότι έχεις κ τέτοιου είδους ευαισθησίες! παρακαλώ, πρόσεξε λίγο κ τη φράτζα-χωρίστραστημέση του ντιαντόρα..!

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP