Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

κ πολύ λίγα για σήμερα

πώς να χαρακτηρίσεις αυτούς που πυροβολούσαν σήμερα στον αέρα; κ αυτούς που προκάλεσαν στην κηδεία του παιδιού, κ αυτούς που πετούσαν πίσω τις πέτρες στα 15χρονα, κ αυτούς που ρήμαζαν το φάληρο, κ αυτούς που πετούσαν πέτρες στους περαστικούς κ μολότωφ στα μπαλκόνια, κτλ κτλ κτλ κτλ;
την παπαρήγα που βρήκε τη στιγμή να κάνει την ακροδεξιόστροφη προπαγάνδα της;

μια αηδία είστε όλοι, σιχάθηκα πια

6 καροτάκια:

Boneapart

Ο μπαμπάς μου τους λέει μεταλλαγμένους ή φιτίλιες...

stella

ολοι φταινε κουνελακο!
ολοι οι πολιτικαντιδες που βγηκαν να κανουν πολιτικη πανω στο κορμακι του παιδιου!
το γραφειο ειναι κεντρο!ναι εκει στην παναγουδα!
το τι δακρυγονο εφαγα αυτες τις ημερες,τι φασαριες και σπασιματα.
πολεμος!
εβλεπα μικρα παιδια να ξυλωνουν μαρματα απο τα σκαλοπατια του σχολειου και απορουσα.
Γιατι ρε παιδια?
Αυτο δεν ειναι αγωνας!
ολοι για μπατσες ειναι.
οι μπατσοι(καλα μερικοι κανουν απλα την δουλεια τους),οι πολιτικοι οι αχρηστοι,οι μαλακες που παρασυρουν 13-14 χρονων παιδια
ολοι.
Δεν μπαινω στο τρυπακι ποιος ειναι ποιος!
Για εμενα ολοι οι πολιτικοι ειναι αχρηστοι,ανικανοι,χαραμωφαιδες και αν επρεπε να καψουν καποιον ειναι αυτοι,τα ακριβα αυτοκινητα τους,τις βιλαρες τους και μετα το αγιο ορος ολοκληρο μαζι με το παπαδαριο.

bunnysuicides

χεχε, γενικά ο μπαμπάς σου είναι πολύ γαμάτος boneapart!

stella, δεν ξέρω αν είναι αγώνας ή όχι. απλά αυτά τα παιδιά (κ δε μιλάω για τα κωλόπαιδα/κωλοασφαλίτες που καίνε μαγαζάκια) νιώθουν αυτό ακριβώς που νιώθεις κ εσύ, κ θέλουν να αντιδράσουν. κ αφού δε μπορούν να κάψουν τους πολιτικάντηδες, καίνε όποιον ισχυρότερο τους βρήσκουν μπροστά τους. στην προκειμένη περίπτωση τράπεζες, εμπορικά κτλ.
τώρα για τους πολιτικούς...νταξ... παντού υπάρχουν εξαιρέσεις.
πάντως το άγιο όρος θέλεις να το κάψεις γιατί δε σ' αφήνουν -πλέον- να πας, άσε κ δεν τα χάφτουμε τα ψευτοϊδεολογικά σου! :-ΡΡΡ

Ανώνυμος

συμφωνώ απόλυτα με την στέλλα! κ το πιο σοκαριστικό για μένα αυτές τις μέρες είναι αυτο που γίνεται με τα 13-14 χρονα που λέει κ η στέλλα! που νομίζουν οτι με αυτό τον τρόπο αντιδρούν στην φόνο του παιδιού, δεν το βλέπουν σαν αφορμή όπως οι κουκουλοφώροι αλλά την αιτία .. κ τρέμω τι θα γίνει στα σχολεία, έχοντας συνηθίσει τόσο την βία γύρω τους, όταν κπ στιγμή τσακωθούν με έναν συμμαθήτη τους στο σχολείο... ποιός εγγυάται οτι δεν θα αντιδράσουν με τον ίδιο τρόπο, πετώντας του μια πέτρα!

εγώ ξέρεις τι θα ήθελα (πράγμα αδύνατον φαντάζομαι) να βγουν οι γονείς του παιδιού κ καλέσουν ολο τον κόσμο σε μια ειρηνική κ βουβή πορεία ζητώντας από κανένα κόμμα, συνδικαλιστικό φορέα κτλπ να μην καπηλευτεί αυτη την πορεία. υπάρχει άνθρωπος οπου δεν θα το σεβαστεί αυτό? αλλά οκ κατανοώ οτι είναι δύσκολο να γίνει..

stella

καλα κουνελακο ,δεν ειπαμε να τον καψουν τον αλαβανο σου!
να τον δειρουν μονο.χαχαχαχχαχα
Ρε ο αγωνας ειναι για ολους!
οσο τον βαζετε στην μασχαλη κομματων θα αποτυνχανει !
ολοι λενε!
σου ειπα προσωπικα αν ειχα το αμαξι εξω και περνουσε καποιος και μου το εκαιγε θα τον εκανα σουρωτηρη για μακαρονια νουμερο 10

bunnysuicides

elpis, ναι, κ εγώ κάτι τέτοιο θα ήθελα. στην πορεία της δευτέρας ψάχναμε να βρούμε αν υπάρχει κάποια ανεξάρτητη, μα δυστυχώς γινόταν από τον συριζα, το κκε κ εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, οπότε έπρεπε να διαλέξουμε.

stella μην ξαναπείς "τον αλαβάνο σου" θα σε κάνω κανελόνι! προσπαθώ να είμαι ουδέτερος σε όλα τα κόμματα, δεν είμαι κανα τρελό αλαβανοτσιπρόπουλο, πραγματικά. απλά πιστεύω πως μέσα εκεί, ο σύριζα (μετά τον κωνσταντόπουλο)με εκφράζει περισσότερο απ' τους άλλους. όχι παντού, μα σε πολλά.

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP