Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

αστικό ή μάλλον ποινικό (γουατέβερ) δίκαιο

για να μην πιαστείτε αδιάβαστα κουνελάκια μου, κ γιατί μ' αρέσει που το καίω με τα νέα μέτρα, λέω να σας δώσω μερικά πρακτικά παραδείγματα να ξέρετε πώς θα πορευτείτε σε περίπτωση που:

περίπτωση 1η.
συλλαμβάνεστε να παλεύετε με βιτρίνα Γερμανού στο Σύνταγμα. φοράτε καφέ σκούφο κ φωνάζετε "σπάσε μωρή μαλακισμένη".

#χμμμ.. το καφέ φέτος είναι ντεμοντέ. επίσης αν ο ΜΑΤάς που σας συλλάβει είναι λίγο αργός (πράγμα πολύ πιθανό), μπορεί να πιστέψει πως απευθυνόσασταν σ' αυτόν, οπότε έχουμε 2βρισιές(κ μαλακισμένη κ αδερφή). δύσκολη περίπτωση μα πιστεύω πως η όποια ποινή θα είναι εξαγοράσιμη.

περίπτωση 2η.
συλλαμβάνεστε δεκέμβρη μήνα να συμμετέχετε σε πορεία φωνάζοντας μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι.

#την έχετε άσχημα. σκουφάκι κ γάντια που βάλατε για να κρύψετε τα χαρακτηριστικά των μαλλιών κ των χεριών, μαζί με εξύβριση δημόσιου λειτουργού. φυλάκα κ ξύλο, όλα περιποιημένα.

περίπτωση 3η.
συλλαμβάνεστε να τοποθετείτε γκαζάκια σε υποκατάστημα της Εμπορικής. φοράτε γαλάζιο κράνος κ την ώρα της σύλληψης αφήσατε ένα ξαφνιασμένο "γουάνταφάκ!" .

#το γαλάζιο κράνος ταιριάζει άριστα με το σήμα της Εμπορικής, ενώ η ¨πουτανιά" με τα γκαζάκια (που επίσης είναι γαλάζια) μετράει πολύ. είστε το πρότυπο του τρομοκράτη. η βρισιά που ξεστομήσατε δεν επιβαρύνει σημαντικά τη θέση σας, αφού είναι χαριτωμένη κ τρέντι. με το σωστό παπούτσι στη δίκη κ λεπτό χειρισμό από μέρους σας, αθωώνεστε.

περίπτωση 4η.
συλλαμβάνεστε να τα σπάτε στην Τσιμισκή. φοράτε στρατιωτική μπότα, φλάι κ κόκκινη μαντίλα. τη στιγμή που πέφτετε στη ζαρντινιέρα ομολογήτε στον ΜΑΤά "γ@μώ τη μάνα σου μπ@στ@ρδε" .

#την πάτησες μαλάκα. στρατιωτική μπότα; φλάι; κομμουνιστικά χρώματα; καλά, στο βρωμόστομα σου δεν πρόκειται να αναφερθώ. ευτυχώς το 2004 η θανατική ποινή καταργήθηκε. το Γεντί Κουλέ όμως είναι έτοιμο να ξανανοίξει για τυπάκια σαν εσένα.


ελπίζω να το βρήκατε χρήσιμο το ποστάκι. προσοχή στους συνδυασμούς των χρωμάτων. δείτε κ λίγο fashion tv, κάτι θα σας μείνει. έχει κ ωραία γκομενάκια.

11 καροτάκια:

Ανώνυμος

Ποινικό δίκαιο, κουνελάκι μου, ποινικό!


Εκτός και εάν η ζαρντινιέρα, που τόσο έχει διασυρθεί τελευταία κάνει αγωγή για προσβολή της προσωπικότητας(57 Α.Κ.) ....

Το post για την Μπουμπουλίνα Λασκαρίνα Ντ' Αρτανιάν για άλλη μια φορά ΓΑΜΑΤΟ!!!

bunnysuicides

το διόρθωσα κόμη μου!

Shiroi Taka

Ευτυχώς που είσαι και εσύ, κούνελέ μου, και μας τα κάνεις λιανά, γιατί θα πήγαινα αύριο με μαύρα και C4 στην Εμπορική! Τζινάκι, γκαζάκι και είμαι εντάξει, λοιπόν! Α, αν, αντί για "γουανταφάκ", φωνάξω "kuso" (σκατά, δηλ) επιβαρύνω τη θέση μου;

ZlatkoGR

Είναι "γουαδαφάκ", αγαπητέ κούνελε. Το "γουανταφάκ" είναι αργκό των μαύρων. Πρόσεχε λίγο, είναι λεπτές οι διαφορές.

Πάντως όντως το fashion tv (η επίσημη τηλεοπτική επιλογή των cafe που σέβονται τον εαυτό τους, να θυμίσω) έχει και γαμώ το γκομενάκια. Και μπαίνουμε και σε καλοκαιρινή σεζόν. Δέστε το, δέστε το!

bunnysuicides

shiroi έχω την εντύπωση πως οι ιάπωνες δεν βρίζουν καθόλου, οπότε το "σκατά" θα αντιστοιχει σε χριστοπαναγίες. ναι, θα 'χεις πρόβλημα, πρόσεξε το.

zlatko είναι προφανές πως το γουαδαφακ είναι ισπανικό. πρόσεξε λίγο.. λολ για τα καφέ!

fieryfairy

κούνελε είσαι εγγύηση! Μπήκα πρωί πρωί και σκέφτηκα τι θα μου φτιάξει το κέφι; Το ποστ σου!

Πάντως, πέρα από αστείο, είναι και χρήσιμο όντως. Αν ζούσε η Κοκό*, κι αυτή το ίδιο θα έγραφε.


*Σανέλ

bunnysuicides

φχαριστώ fieryfairy! πολύ μ' αρέσει όταν με λένε τέτοια ωραία!

DaisyCrazy

φοβερό ποστ! να ’χουμε υπόψη μας πως να ντυνόμαστε όταν πάμε σε πορείες/διαμαρτυρίες βρε αδελφέ! να ’σαι καλά κούνελε :)

bunnysuicides

παρακαλώ αγαπητή! μα για ένα λεπτό...
"όταν πάμε σε πορείες/διαμαρτυρίες"? δωροθέα? δεν πιστεύω να 'σαι... θου κύριε... κομμουνίστρια? :-Ρ

JD

ΘΕΟΣ!!ΘΕΟΣ!!!ΘΕΟΣ ΡΕΕΕ!!!
μπράβο κούνελε!γουσταρω που καταπιάνεσαι με κάτι!

(γουανταφακ!! χαχχααχχαχαχα)

bunnysuicides

φχαριστώ αγαπητέ!

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP