Κυριακή 19 Απριλίου 2009

εκ νεκρών!

χρόνια πολλά ρε κουνελάκια!

είναι λίγο αργά ή μάλλον νωρίς για ποστάκι, αλλά την τελευταία ώρα πέρασα πολύ γαμάτα κ δεν θέλω να φύγει ο ενθουσιασμός.

αφού κάναμε όλα τα παραδοσιακά με τις λαμπάδες κ τα αυγά κ τις μαγειρίτσες (μαμά rocks) είπαμε να πάμε με παρέα στο κουλτουρομάγαζο που πάμε κάθε χρόνο τέτοια μέρα (παράδοση). τελικά πήγαμε σ' ένα τρέντι, αλλά μας άρεσε.

τόση ώρα είμαι εκτός θέματος.

στην επιστροφή λοιπόν, μας τράβηξε την προσοχή ο στολισμός της πόλης. κάτι μας θύμιζε...

όταν μείναμε στο αμάξι εγώ κ ο κολλητός ο Φου, πήραμε σβάρνα το δήμο Συκεών -καπου εκεί μένω- για να μαζέψουμε το υλικό που θα μου χρειαζόταν για την παρουσίαση. γι' αυτό τον πάω τον Φου. μπορεί να φεύγει στις 22μισή γιατί αύριο δουλεύει, αλλά για να κάνει τέτοιες μαλακίες στις 4 το πρωί τρέχει πρώτος.

ξεκινάω


λαμπιόνια-νιφάδες, λευκού χρώματος. τα μικρά παλουκάκια που διακρίνονται ανάμεσα, είναι κάτι σαν φλας, για να προσδίδουν περισσότερη λάμψη στη νιφάδα ή να στραβώνονται οι οδηγοί. αυτό που δεν φαίνεται στη φωτό, είναι το μέγεθος της σύνθεσης. είναι πολύ μεγάλο. είναι τε-ρά-στι-ο. όταν τα βάλανε σε όλο το δρόμο μπροστά απ΄το σπίτι μου, στην αρχή γελούσαμε γιατί σβηστά είναι κακάσχημα, κ έπειτα αναρωτιόμασταν γιατί ο τσιγκούνης ο δήμαρχος πήρε τόσο ακριβά λαμπιόνια. για πλάκα λέγαμε πως θα τα χρησιμοποιήσει κ το Πάσχα.


δεν χρειάζονται πολλά λόγια, είναι ακριβώς ότι βλέπεις. στολίδια για χριστουγεννιάτικο δέντρο. όπως όμως μπορείς να διακρίνεις, στο εσωτερικό υπάρχει το κόκκινο χρώμα, το χρώμα του Πάσχα δηλαδη. μπορεί να μπερδεύτηκαν τα παιδιά.


η τρίτη φωτό δεν αφήνει πολλά περιθώρια. ο Σίμαρχος ταξιδεύει στο χωροχρόνο. είναι χριστουγεννιάτικο δέντρο ναι. με τα στολιδάκια του, αστρουλάκια, κόκκινο περίγραμμα (η σύνδεση με το Πάσχα;) όλα.

υπήρχαν κ άλλες φώτο αλλά δεν βγήκαν τόσο καλές αφου όπως όλοι ξέρουμε είμαι θύμα της οικονομικής κρίσης κ δεν έχω ψηφιακή κ μπλαμπλα αναγκάζομαι να βγάζω απ' το κινητό μπλα παλιοκαπιταλιστές μπλαμπλα την κρίση την πληρώνει πάντα ο εργάτης κ τέτοια. ωραία περάσαμε.

υγ: μη φάτε πολύ αρνί κ σκάσετε. σας φιλώ.

18 καροτάκια:

Ανώνυμος

θύμα της οικονομικής κρίσης...υπάρχουν και ελεεινά φτηνές επιλογές σε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές...ακόμα και σε DSLR...

αλλά ξέρω...θέλουμε πάντα τις καλύτερες.

Ανώνυμος

Epitelous!!!Apo edw kai pera tha trehw kathe mera stis 4 to prwi (enw tha prepei na sikwthw prwi) gia na mpw kai egw se ayto to irwiko blog.
S'agapaw fou.
Φου
PS Anypomonw post gia tis epomenes dimotikes ekloges

Boneapart

α) Χρόνια πολλά!
β) Να έρθεις να φωτογραφίσεις και τις κολώνες της γειτονιάς μου! Μιας γραφικής γειτονιάς σε πεζόδρομο... στην οποία αντί για φαναράκια παλιάς εποχής, υπάρχουν κολώνες λεωφόρου, γαμώ την αισθητική του μέσα. Πάντως,είδα αναμένα και κάτι παπάκια...
Ρε συυυυ, αντε!! Πολιτεύσου!!!! Το κουνέλι στη Βουλή! Ήδη βλέπω τα φέιγ βολάν και τα μπάνερς στους δρόμους! Έχω και ιδέες για λογότυπο!

mahler76

με ένα στολισμό 2 εορτασμοί. Πολύ προχώ το βλέπω και κυρίως εν με΄σω οικονομικής κρίσης χαχαχαχα
Χριστός Ανέστη, καλά να περάσεις ό,τι και αν κάνεις αυτές τις μέρες:)

Χριστίνα Ανέφελη

Χαχαχαχαχα έλεος γειτονοκουνελούλη! Χθες βράδυ μου πέρασε από το μυαλό (;) να βγω από τον μπλογκολήθαργό μου για να ετοιμάσω ένα ποστ με αυτές τις αηδίες. Μπορείς να φανταστείς τη φρίκη μου όταν αντίκρυσα από το μπαλκόνι μου τις χιονονιφάδες με τα φλασάκια... Ήμαρτον!

Κατόπιν όλων αυτών, ένα μόνο έχω να μπω: Sykies and Simakos suuuuuuuck! Θέλω να φύγω από δωωωωωω, λέμεεεεε!!!

Κατά τα λοιπά, χρόνια πολλά κι εύχομαι σύντομα να έρθει η δουλειά των ονείρων σου! Το "διάλειμμα" αυτό να είναι μόνο για καλό. Να περνάς όμορφα!

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα

Αντε, ρε! Απλά ο δήμαρχος είναι διαχρονικός και all-year-round, λέμε!

Ioannis Skordopoutsoglou

Κούνελε γιου ρόκ ρε φίλος.
Μου θύμισες μια φορά πριν από πολλά χρόνια που είδαμε χριστουγεννιάτικα με την αδερφή μου στην τηλεόραση ένα ζευγάρι να τσουγγρίζει αυγά και να γυρνάει με ύφος -διαφημίζω κάτι πολύ σημαντικό φτωχέ αστέ-και να λέει:
"Ο Χαλβάς Καπετάνιος σας εύχεται καλό Πάσχα".
Με την αδερφή μου κοιταχτήκαμε λίγο με το στίλ
"Ρε μαλάκα είδες και εσύ αυτό που είδα έτσι; Δεν κάνω λάθος κάνανε μαλακία"
και μετά χεστήκαμε στα γέλια.

NdN

Δεν πάει καλά ο Σίμαρχος! Καλά δεν του το είπε κανένας;;Θα τρελαθούμε τελείως ρε Κούνελε. Αυτό που έμεινε είναι να καθιερώσει και την αντίστροφη μέτρηση για την...Ανάσταση!

Τουλάχιστον ο δικός μας στην Καλαμαριά δεν στόλιζε παλιότερα. Τώρα δεν ξέρω βεβαια γιατί Πάσχα δεν έρχομαι Ελλάδα.

Και του χρόνου με υγεία!

bunnysuicides

elasτicrash, είχα 900-1000γιούροζ διαθέσιμα, δεν θέλω να χαλάσω τώρα πολύ λιγότερα για να πάρω του χρόνου άλλη. όταν πιάσω δουλειά, δεν αγχώνομαι. μπουχουχουυυΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥΥΥΥ

ανώνυμε φου, έπρεπε να κάνω ποστ για την πάρτη σου για να καταδεχτείς να κάνεις σχόλιο. εσύ δεν είσαι φου, φτου είσαι! (κ εγώ)

boneapart, παπάκια? παπάκια?
α δεν συμβιβάζομαι απλά με βουλή. όταν γίνω πρωθυπουργός θα σε κάνω υπουργό παιδείας. μαζί με την άλλη. θα τη μεθύσουμε πρώτα!

χαχαχαχαχα mahler δεν το σκέφτηκα αυτό με την οικονομική κρίση χαχαχα! χρόνια πολλά!

ε, ανέφελη!!! με έλλειψες ρε! συκιές σακς, κ φαντάσου, το λεμε εμείς αυτό, που μένουμε στην "καλή" περιοχή, φαντάσου οι πιο κάτω! γενικά για τον σίμαρχο έχω πολλά να σούρω, τέλοσπάντων.

σκύλε, ο δήμαρχος είναι ένα άχρηστο γελοίο πασοκογλυφτράκι με πολλές άκρες γκρρρρρρρρρ.. εγώ είπα: τέλος. θα έρθω μαζί σου στα άνδρο των κουκουλοφόρων.

skordopoutsoglou ακόμα γελάω. κ θυμάμαι κ εγώ τη δικιά μου την αδερφή κ τις μαλακίες μας κ γελάω περισσότερο

"Αυτό που έμεινε είναι να καθιερώσει και την αντίστροφη μέτρηση για την...Ανάσταση!"
NdN LOLOLOLOLOLOLOLOL!!!!!!!!!!

Ανώνυμος

οι DSLR δεν είναι ρε σι σαν τις ψηφιακές τσέπης με 50-100ευρώ. Εγώ την δικιά μου την έχω 5 χρόνια και ακόμα με καλύπτει.

έσκασα βέβαια κοντά στα 2 χιλιάρικα τότε για 1 σώμα και 2 φακούς.

βέβαια δεν έχει live view και παπαριές, ούτε τραβάει βίντεο και κοτσάνες...D70 ftw..

joaki

χα χα χα...εμένα πάλι κούνελέ μου αυτός ο στολισμός μου θύμισε έναν παλιότερο στολισμό στον οποίο αναφέρθηκες στο μπλογκ σου!!
βλέπε "Χριστούγεννα στο γραφείο"..

JD

ελα ρε μορφη!Χρονια Πολλά - Καλή Χρονιά!

πολυ καλο Post!!

DaisyCrazy

χαχαχαχαχα όντως χριστουγεννο-πασχαλινά τα φωτακια σας.

καλύτερα πάντως από τα δικά μας εδώ που στολισαν με κατι εκτρώματα - μόνο έτσι μπορω να τα χαρακτηρισω - που ειναι αυγά με διαφορα χρωματα, ποδια χερια, χαμογελα, βαμμενα χείλη και το χειρότερο; με αυγά μεγάλα λαγού!! πιο φρικτά στολισματα δεν μπορουσαν να βάλουν!

περιμενα και γω με αγωνια μπας και φιλοτιμηθει κανενας χριστιανος ή εστω βουδιστής ή μουσουλμανος - και τα κάνει λαμπογυαλο. όπως παλιά που είχαν στολίσει κάτι αηδίες από τα καρναβάλια για χριστουγεννιατικα και την επομενη κιολας μερα είχαν "μυστηριωδως" καταστραφει! χιχιχιχι

αλλά μάταια περίμενα.. σήμερα το πρωι που πέρασα ήταν πάλι εκει! ακους εκει αυγά με χείλη αντζελινα τζολι και αυτιά λαγού! τι ανώμαλο μυαλο συνελαβε αυτη την ιδέα;

aKanonisti

Σίμαρχος!!!!!!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Καλόοοοοοοοοοοοο!!!!!!!

Τι αισθητική να έχει ωρέ ο καραΠασόκος?????

Μόνο την φάτσα του να δεις... φτάνει!!!!

Ζήλεψε την δόξα του Παπαγεωργό... που άναψε και αυτός νυφάδες... αλλά ήταν πιο αφαιρετικά δοσμένες.. και το έσωσε....
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αηδία πια αυτά τα φώτα!!!!

fieryfairy

Ε.. μα Χριστούγεννα δεν είχαμε μόλις;

ΠανωςΚ

Υπάρχει ένας αστικός μύθος για τον Σίμο, του οποίoυ ήμουν μάρτυς, αλλά δυστυχώς δεν νομίζω πως έχει απαθανατιστεί στο βίντεο, οπότε μένει σε διαστάσεις θρύλου: Οταν το 1996(;;;) είχε το συνέδριο του το ΠΑΣΟΚ για το πέρασμα απ' τον Ανδρέα στον Σημίτη (Σημίτης vs Τσοχατζόπουλος), βγήκε ο Σημίτης και είπε το θρυλικό "ή θα είμαι και πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ή δεν θα είμαι τίποτε και θα πάμε σε εκλογές". Την ατάκα αυτήν ακολούθησε μια οχλαγωγία. Αλλοι επευφημούσαν κι άλλοι βρίζανε. Η κάμερα εκείνη τη στιγμή συλλαμβάνει ένα μουσάτο τύπο στις κερκίδες να μουτζώνει προς το βήμα όπου στεκόταν ο Σημίτης. Ηταν ο Σίμος, ο οποίος την επόμενη, επειδή έγινε ένας ψιλοντόρος με την μούτζα, αρνήθηκε ότι ηταν αυτός...

Ανώνυμος

Η Θεσσαλονίκη πρωτοπορεί πάντα! :)
ΤΕΛΟΣ - είμαι πολύ περήφανη που είμαι Σαλονικιά! ΑΧαχαΧΑχΑΧαχ

(αχ Παναγιά μου... που να το πεις αυτό στους Αυστριακούς τώρα; Πως να τους το εξηγήσεις; Ρεζίλλλλλι θα γίνουμε πάλι στα κανάλλλλλια!)

Φιλιά καλό μου bunny
και Χριστός Ανέστη :)

bunnysuicides

elasticrash μη μου τα λες αυτά γιατί έτοιμος είμαι να φάω το κομπόδεμα, άνεργος άνθρωπος!

joaki δίκιο έχεις! λες να 'χουν καμιά συγγένεια?

jd, να μας ζήσουν!

dorothea όντας, μετά το σχόλιο σου νιώθω τυχερός για το χριστουγενιάτικο δέντρο στη γειτονιά μου. θα είναι λάτρης των freak shows ο δικός σου!

ακανονιστη λολ ρε συ! αφαιρετικά δωσμένες νιφάδες! το μόνο αφαιρετικό στη Δήμο Θεσσαλονίκης είναι το έργο του Ατσαλάκωτου!

fieryfairy, για να μη μπερδευτείς
αρνί στη σούβλα=πάσχα
γαλοπούλα στο φούρνο=χριστούγεννα

πάνωσκ δεν το ξερα αυτό, ευχαριστώ. μεγάλο νούμερο ο σίμος. πολύ μεγάλο. κ αυτή την περίοδο(τελευταία του τετραετία) έχει εξελιχθεί σε τεράστιο λαμόγιο

ατίθασο, αυτό περιμέναμε για να γίνουμε ρεντίκολο. ή μάλλον ρεντίκωλο. α σιχτιρ, βραδιάτικα τα θυμήθηκα

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP