Σάββατο 9 Μαΐου 2009

"Διακόπηκαν αιφνιδιαστικά οι εργασίες της τρέχουσας Συνόδου της Βουλής. Έπειτα από αυτήν την εξέλιξη παραγράφονται όλες οι υποθέσεις τις οποίες η αντιπολίτευση ζητούσε να έρθουν στη Βουλή και αφορούσαν στην πρώτη τετραετία της κυβέρνησης."

11 καροτάκια:

efou

έλεος πια, ΕΛΕΟΣ! εκεί που νομίζεις ότι δεν μπορεί να υπάρχουν χειρότερα, έρχεται ο σοφός πρωθυπουργός μαζί με το σεβάσμιο πρόεδρο της "δημοκρατίας" για να σου υπενθυμίσουν τη λαϊκή ρήση "μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες"!

demetrat

αυτά είναι φήμες που διασπέρνουν οι κομονισταί
δ

Χριστίνα Ανέφελη

Όταν το πρωτοάκουσα νόμιζα ότι δεν είχα καταλάβει καλά. Πόσο πιο χαμηλά πια; Διάβασα ότι "προκλήθηκαν αντιδράσεις από την αντιπολίτευση", αν και δε νομίζω ότι χαλάστηκε κανείς στην πραγματικότητα.

Εν τω μεταξύ, εκνευρίστηκα πολύ και με αυτό. Μιλάμε τοποθετήσεις επιπέδου τα γουρουνάκια, όχι αστεία!

mahler76

γιατί δεν κάνουν ένα κανονικό πραξικόπημα η μάλλον καλύτερα γιατί δεν έχουμε βγεί όλοι στους δρόμους να τους άρουμε με τις πέτρες?

Shiroi Taka

Ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο. Ότι δεν θα το θυμόμαστε καν σε λίγο...

NdN

Ολες οι κυβερνήσεις κάνανε λάθη, αλλά η συγκεκριμένη περνάει κάθε όριο! Θα την θυμόμαστε μόνο για τα σκάνδαλα και τις λαμογιές τους. Φυσικά και για τον απίστευτα ηλίθιο τρόπο που πάνε να τις σκεπάσουνε.

Lorel

είδατε που πήγε θεσσαλονίκη στην ΔΑΠ;
τόσοι νέοι άνθρωποι από κάτω,φοιτητές γαμώτο,να χειροκροτούνε.....δηλαδή έλεος.ντιπ για ντιπ;
δεν ντρέπονται;
δεν σκέφτονται;
το μέλλον του τόπου...εκδρομές στη Μύκονο,κυριλαρία κι άγιος ο θεός.α ρε αθάνατε έλληνα...του βολέματος και της αρπαχτής. από πάνω μέχρι κάτω ζέχνουμε.
ρε παλικάρια....ντροπή ρε...

bunnysuicides

εφού, στα λεγα εγώ!

demetrat κ οι σοσιαλισταί

ανέφελη, τι να πει κανείς.. το τελευταίο δια΄στημα βλέπουμε πόσες τρύπες έχει το Σύνταγμα μας γαμώ τη δημοκρατία μου.βαρέθηκα

mahler μέσα στο μυαλό μου είσαι. γιατί δεν έχουμε βγει στους δρόμους? απαντάω τώρα. γιατί είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

δίκιο έχεις shiroi. στο επόμενο τρομοκρατικό χτύπημα με γκαζάκια ή την επόμενη κατάληψη του πανεπιστημίου από κουκουλοφόρους, θα έχουμε ξεχάσει.

NdN πιστεύω πως το 'χουν χάσει πλέον αλοκληρωτικά. μένει να δούμε τι θα κάνουν οι επόμενοι, κάτι μου λέει πως δεν θ' αλλάξουν πολά πράγματα

καλώσήρθες lorel! τα είδα τα παλικάρια. τα είδα κ στις εκλογές το προηγούμενο καλοκαίρι που κάναν πορεία στο κέντρο κ φωνάζαν "εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι ο μόνος δρόμος είναι καραμανλής κ πάλι". κ τις αφίσες τους για τα πάρτι την 1η μαίου κ την 17η νοεμβρίου. ποιοί από αυτούς που υποστηρίζουν έχουν λίγη τσίπα να τους δώσουν?

demetrat

κουνέλι;
τάμαθες;
θα σας ρίξουνε λέει αντισυλληπτικά γιά να μη πολλαπλασιάζεστε εσείς τα αγριοκούνελα.
μη μασάς χορτάρια.

Ανώνυμος

kala den yparxi afto .......
kai nomiza pws edo einai trikokosmika .... ax afti h elada exi sinthima to pame mpos sto piso !

bunnysuicides

bro, εδώ είναι βαλκάνια, δεν είναι παίξε-γέλασε!

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP