Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

αγαπημένη μου υστέρω

είχα σκεφτεί να κάνω ένα τέτοιο ποστάκι από πέρυσι-πρόπερσι δεθυμάμαιπότε.

είχα μόλις επιστρέψει από ταξίδι στα εξωτερικά κ καθόμουν σε μια παιδική χαρά (δεύτερη παιδική χαρά σε δύο ποστ συνεχόμενα, μη με παρεξηγείτε, είμαι σε φάση παιδοψυχολοκοινωνικοφιλοσοφική κ καλά), έδινα δώρα στους φίλους (όχι στα παιδάκια, επαναλαμβάνω, μη με παρεξηγήτε) κ τους έλεγα πόσο αδικημένος νιώθω που ζω σε μια χώρα κοινωνικά καθυστερημένη, κ γενικά όλα αυτά που λέμε όταν επιστρέφουμε από ταξίδι στη δυτική ευρώπη.
εκεί που μιλούσαμε κ βλέπαμε κ τα παιδάκια που παίζαν κ τρέχαν κ γελούσαν (οι γονείς δίπλα έκαναν τσιγάρο), ξεφεύγει το κουτάβι που κρατούσε μια κυρία κ μπαίνει στο παρκάκι. ξαφνικά οι γονείς αρχίζουν να φωνάζουν "βγάλτε έξω το σκυλί θα δαγκώσει τα παιδιά/θα γρυλίσει στα παιδιά/θα χτυπήσουν/θα κλάσουν μέντες/θα λερωθούν/θα πάθουν λύσσα/έιντζ/θα καπνίσουν στα 14/θα δούνε τσόντες στο ίντερνετ/απαγορεύονται τα σκυλιά στο πάρκο απαγορεύονταιαπαγορεύονταιαπαγορεύονται"
μικρή παύση
τα παιδάκια σταματούν να παίζουν κ κοιτάνε τους γονείς. κ ξεκινάν ένα τρελό κλάμα, όλα μαζί. οι γονείς να τσιρίζουν υστερικά, τα μικρά επίσης, η κυρία με το σκυλάκι να ζητάει συγγνώμη κ μπούρδες, κ ένα κουτάβι να τα 'χει παίξει κ να σπιντάρει γύρω-γύρω.
όταν τελικά το έβγαλαν κ ηρέμησαν τα πράγματα, οι ευαίσθητοι γονείς συνέχισαν το τσιγαράκι τους σχολιάζοντας τη γαιδουριά των ανθρώπων.

το θυμήθηκα σήμερα το ποστάκι, που πήγα στο ζωολογικό κήπο(δεν είμαι παιδεραστής, αλήθεια) κ όλες οι μανάδες κυνηγούσαν τα νεογνά τους(ξέρω να κάνω κ υπονοούμενα) να μην τρέξουν, να μην πλησιάσουν το ελάφι(;;;) να μην απομακρύνονται. ήταν μία που ούρλιαζε επειδή ο γιος ήθελε να δει την αρκούδα από διαφορετική οπτική γωνία ("από 'δω θα τη δεις!") ήταν η άλλη που μπήκαμε ταυτόχρονα στον κήπο κ μας ακολουθούσε φωνάζοντας το συνονόματο μου γιο της για όλα. κυρίως την έκαιγε να μην τρέχω, γιατί θα έπεφτα κ θα ίδρωνα κ τα τις έτρωγα κι από πάνω.

τώρα για να κλείσω πρεπει να κάνω όλες αυτές τις ρητορικές ερωτήσεις του τύπου "πώς θα απογαλακτιστεί το μούλικο για να γίνει χρήσιμος πολίτης μωρή, που τσιράς μεσ' τα αυτιά του κόσμου, του 'χεις βγάλει τη βόλτα απ' τη μύτη, που να σου τσουτσουρώσει η γλώσσα να βγάλεις κ το σκασμό επιτέλους" , αλλά έξυπνο κουνελάκι είσαι, δεν περίμενες να φτάσεις στο τέλος του ποστ για να το σκεφτείς από μόνος σου. οπότε θα κάνω απλά μια παράκληση προς τον έλληνα γονέα.

χαλάρωσε. γκι δεμ ε μπρέικ. άστα να χτυπήσουν κ να κρυώσουν κ να φοβηθούν, κάποτε θα συμβεί έτσι κι αλλιώς. σταμάτα να παράγεις ανδρείκελα. με ε κ ν ε υ ρ ί ζ ε ι ς

21 καροτάκια:

Shiroi Taka

"If you wouldn't mind I would like to blew/If you wouldn't mind I would like to lose/If you wouldn't mind I would like to live/If you wouldn't mind I would like to breathe"
(Nirvana)

DaisyCrazy

πες τα χρυσόστομε! εχουν καταντησει σπαστικότεροι του σπαστικου. δεν αφηνουν τα παιδια τους να ερθουν σε εαπφη με τη φυση, τα ζωα κτλ και νομιζουν οτι τους κανουν καλο μεταφεροντας τους ολες τις νευρωσεις/ψυχωσεις/συνδρομα/φοβιες και οτι αλλο κουβαλουν οι ιδιοι. ελεος!

aKanonisti

Τι ερώτηση και αυτή...
Ρε κούνελε..νομίζεις πως θέλουν να απογαλακτιστούν???
Οχι ρε... τους θέλους σκλαβάκια... να δίνουν νόημα στην ξενερωσιά και την μιζέρια τους...
Ουφ.. εκνευρίστηκα και εγώ τώρα...

demetrat

πέστα ρε κούνελε ,που έτσι και φύγουμε απ' το δρόμο-που-χαραξε-η-μαννα-ελληνις, μας δείχνουν με το δάχτυλο!!
Πολύ που χεστήκαμε δηλαδή, αλλά και γω ως μάννα καταλαβαίνεις τη θέση μου, πρέπει να πω κάτι.
:)))

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα

Να βλέπεις μάνα να στριγκλίζει να μαζέψω τον άγριο σκύλο μου, μην της φάει το παιδί κι εκείνο να γλύφεται μανιωδώς με τον λαμπραντορένιο...
Και ήταν και όμορφη μαμά, η ρουφιάνα...

ZlatkoGR

Το έχουμε συζητήσει και μαζί και με άλλους και το έχουμε πει και ξαναπεί. Είναι όντως έτσι και είναι ηλίθιο και επικίνδυνο φαινόμενο...

Ανώνυμος

looool... egrapses pali paiderasto-kounelaki! :)))

ta filia mou

fieryfairy

έχεις απόλυτο δίκιο, κουνελάκι μου, αν γινόταν να τα βάλουν τα παιδιά σε μια γυάλα να μη τα πλησιάζουν σκυλιά/ελάφια και να μη βλέπουν τις αρκούδες από άλλη οπτική γωνία ( μα τέλειο αυτό!)

Raven

Πόσες φορές έχω πετύχει και εγώ παρόμοια σκηνικά... Τι βρισίδι έχει πέσει, δεν μπορείς να φανταστείς!

Λογικό δεν είναι μετά, να υπάρχουν άτομα με φόβο προς τα ζώα και να τα κακομεταχειρίζονται; Αφού δεν τους έμαθαν οι ίδιοι τους οι γονείς την αγάπη για τα ζωάκια;

Σκηνικό: Σπέτσες πριν από λίγο καιρό. Είχα πάρει και το σκυλάκι μου μαζί, το οποίο κρατούσα δεμένο με ένα λουράκι. Το σκυλί μου είναι pug, οπότε καταλαβαίνεις ότι είναι το πολύ 6 κιλά.
Περνάει μια χαζή (στην ηλικία μου) από δίπλα μας μαζί με το παιδί της και η Reina έκανε ένα βήμα προς το μέρος τους για να τους κοιτάξει και να τους μυρίσει... Ούτε καν την πλησίασε φαντάσου.
Αυτή φρίκαρε, ήθελε να αποφύγει σώνει και καλά το σκυλί και να "προστατέψει" το παιδί της και είχε ζωγραφισμένη την αηδία στην φάτσα της. Έκανε μια απότομη κίνηση, φορούσε και 10ποντα και ξάπλωσε φαρδιά πλατιά στα πλακόστρωτα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Εγώ φυσικά ξεράθηκα στα γέλια (ναι είμαι κάφρος) και καθώς περνούσα από δίπλα της, της λέω:

"Είδες ότι τελικά κάνει καλό να αγαπάμε τα ζώα;"

Φυσικά με έβριζε, εγώ συνέχισα να γελάω και έφυγα κιουρία.

Καλησπέρα :)

bunnysuicides

τι μου θύμισες ρε shiroi. τραγουδάρα λέμε!

dorothea τα 'χετε κι εσείς αυτά? γιατί στο εξωτερικό απ' ότι έχω δει είναι πολύ χαλαροί οι γονείς.

ακανόνιστη όταν λες σκλαβάκια εννοείς προέκταση του εαυτού τους έτσι? με ότι συνεπάγεται αυτό..

ααααχ... demetrat: η μάνα η γκρέκα. σε φαντάζομαι στο χωράφι του πατέρα σου να φωνάζεις "μη μυρίζετε τις ρίγανες, θα μαστουρώσετε καλέεεε"

σκύλε σε καταλαβαίνω. έχω κ εγώ τη λυκοσκυλίνα μου -βελγίδα παρακαλώ, ευρωπαία- την είχαμε στην αυλή πίσω κ ο χώρος της ήταν μέχρι 2-3 μέτρα από την είσοδο. κ έρχεται η απόπάνω κ έβαλε όρο να το μαζέψουμε το σκυλί γιατί θα πηγαίνουν με τον αέρα τρίχες στο στόμα του παιδιού της!!!κ μου λέει την περασμένη βδομάδα η γιαγιά του "αχ ο χρηστάκης αν δεν πάει μια φορά την ημέρα στο σκυλί σας να παίξει, σηκώνει τον κόσμο στο πόδι". ένιγουέις.

κ δυστυχώς διαχρονικό zlatko.

μάκια ατίθασο! θενκς!

fairy την επόμενη φορά που θα βρεθούμε θύμισε μου να σου το εξηγήσω κ με σχεδιάγραμμα αυτό με την οπτική γωνία. για να καταλάβεις *ακριβώς* για τι πράμα μιλάω!

χαχαχαχαχαχαχαχα! α ρε raven! γαμάτο! κ πιο γαμάτο ακόμα θα 'ταν να πεφτε σε τίποτα σκυλοκούραδα!
(ρε στα τελευταία ποστ όλο για παιδάκια κ κουράδες μιλάω, τι μου συμβαίνει?)

Raven

Την επόμενη ανάρτησή σου, ονόμασέ την "μαμ, κακά και νάνι" (με σχετικό θέμα πάντα) για να είσαι μέσα σε όλα και για να το ξορκίσεις μια και έξω... :Ρ

Ανώνυμος

πρέπει να αγαπάμε τα ζώα, ειδικά τα δίποδα.

Nenyaki : )

"βγάλτε έξω το σκυλί θα δαγκώσει τα παιδιά/θα γρυλίσει στα παιδιά/θα χτυπήσουν/θα κλάσουν μέντες/θα λερωθούν/θα πάθουν λύσσα/έιντζ/θα καπνίσουν στα 14/θα δούνε τσόντες στο ίντερνετ/απαγορεύονται τα σκυλιά στο πάρκο απαγορεύονταιαπαγορεύονταιαπαγορεύονται"

Ένα πράγμα θα πω, το παραπάνω το διάβασα χαλαρά 15 φορές γελώντας σε όλες με την ίδια ένταση.

Ευχαριστώ πολύ :)

mahler76

Αυτή η χώρα αγαπάει να παράγει ανδρείκελα είναι γνωστό αυτό.

JD

Απλα Θεός!και για το θεμα και για το γελιο που εριξα (σιγα σιγα επιστρεφω...)

DaisyCrazy

kounele στο εξωτερικό μπορεί.. εδώ όμως είναι κύπρος. δηλαδή όπως την ελλάδα ένα πράμα. ειδικά στο θέμα ανατροφή παιδιών οι υστερίες κτλ. ζουν και βασιλεύουν!

Ανώνυμος

to ti gelio eriksa den legete ! na agiasi to stoma sou kai to xeri sou ...... ti n apw kounelos .&-

NdN

Από τα λίγα που μπορώ να δω εδω στα ξένα οι γονείς είναι λιγότερο υστερικοί με τα παιδιά τους. Πάντως να ξέρεις...λίγο πολύ οι μανάδες όλου του κόσμου ίδιες είναι, απλά οι Ελληνίδες έχουν ως extra την ατάκα "τι έφαγες σήμερα" άσχετα με το ότι το παιδί τους ζει κάμποσα χρόνια μόνο του στο εξωετρικό. Στο λέω εκ πείρας!

bunnysuicides

ωραίος elasticrash :-) (μωρέ πότε θα ρίξω ένα φλιτ να τα καθαρίσω όλα)

θενκς nenyaki! ευχαρίστηση μου!

ω ναι Mahler. απόδειξη ο παπαδόπουλος/ζαγοράκης κτλ στους 100 μεγαλύτερους έλληνες. τεσπά

jd, άιντε, καλως να έρχεσαι σιγά-σιγά

dorothea una faccia una razza!

brother εσύ να τα βλέπεις αυτά, που θέλεις να γίνεις father! :-P

ΝdN δίκιο έχεις,το λέει άλλωστε κ η κυρία

Ανώνυμος

κουνελε δεν ημουν εγω στον ζωολογικο κηπο,δεν ημουν εγω,δενημουνεγωδενημουνεγωωωω

δεν ειμαστε ολοι ιδιοι ρεεεε ;)

bunnysuicides

το ξέρω αγαπητή! εσύ ίσα-ίσα που είσαι πολύ ελαστική. ακους εκεί να μην τρώει το παιδί γλυκά κ εσύ να τον αφήνεις έτσι!

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP