Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

παρέα με τον γλάρο

μιας κ είναι στη μόδα τώρα η οικολογία κ μάλιστα απ' ότι βλέπω φέτος θα ψηφίσουμε τρέντι για την ευρωβουλή, είπα να το παίξω λίγο συνειδητοποιημένος πολίτης μπας κ ανεβάσω την επισκεψιμότητα. το συζητήσαμε με την παρέα, κ λέμε δεν πάμε να καθαρίσουμε μια παραλία, να κάνουμε κ μπάνιο; τα συμφωνήσαμε λοιπόν, κ ακολούθησε λαϊκό γλέντι για να γιορτάσουμε το πόσο γαμάτοι κ χρήσιμοι πολίτες είμαστε, μέχρι που το πλέιλιστ άρχισε να παίζει αξέχαστες ελληνικές επιτυχίες κ η αλίκη τους θύμησε πως είναι πολύ ασπρουλιάρηδες κι άμα δεν κλείσει η τρύπα του όζοντος δεν το κουνάνε από το σπίτι τους. ευτυχώς εγώ κ η καλή μου είμαστε κατίμαυρα κ δεν κοτεύουμε με λίγη ακτινοβολία.

βάλαμε λοιπόν τα τσίτια μας κ πήγαμε προς επανωμή μεριά για να βρούμε τον άλλο κόσμο που συμμετείχε. εννοεί οτί χαθήκαμε, δεν χρειάζεται να γίνει ειδική αναφορά σ' αυτό.
φτάσαμε, βάλαμε γαντάκια, πήραμε σακούλίτσα, κ ξεκινήσαμε τη συγκομηδή. ήμασταν καμιά 15αριά άτομα, παλεύαμε ένα τρίωρο-τετράωρο για να καθαρίσουμε πόσο; καμιά 300αριά μέτρα; όχι πολύ παραπάνω πάντως. πολύ μπιχλιάρης ο έλληνας ρε παιδιά.

η γνώση είναι δύναμη: δεν ήξερα ότι υπάρχουν τόσο πολλά καλαμάκια στον κόσμο. παντού καλαμάκια, κόντευαν να ξεπεράσουν τις γόπες (λέμε τώρα).

επίσης δεν ήξερα πως υπάρχουν τόσο βρωμερές κιουρίες που πετάνε τις ματωμένες τους...
δηλαδή έλεος. έλεος κυρά μου! αισθάνεσαι άνετα γνωρίζοντας πως κάπου στη φύση, σε μια παραλία πίσω από κάτι χορταράκια βρίσκεται η ματωμένη σου; σε κάνει να νιώθεις καλά;

δεν ήξερα τον ντιτζέη akis κ τη συλλογή του "λαϊκό ξεφάντωμα". διπλό σιντί. είπα να το κρατήσω αυτό, αλλά είχε κ μια κολλώδη ουσία πάνω.

δεν ήξερα αν έπρεπε να πω σε μια κοπελίτσα πως αυτή τη στιγμή πιάνει ένα πολύ μακρύ κομμάτι χαρτί υγείας χρησιμοποιημένο, το οποίο λίγο πριν έκανα πως δεν το είδα για να μην το μαζέψω εγώ

δεν ήξερα πως τα χέρια σου μπορούν να μαυρίσουν απ' τον ήλιο ακόμα κι αν φοράς γάντια (ασπρουλιάρηδες καλά που δεν ήρθατε)

έμαθα επίσης πως η περιοχή σε λίγα χρόνια θα χάσει την πανίδα της, αφού μετά τις γόπες κ τα καλαμάκια, βρίσκαμε κυρίως δύχτια κ σκάγια(έτσι δεν τα λένε αυτά;) .

κατα τ' άλλα μια χαρά! γνωρίσαμε κόσμο, φάγαμε ένα απίστευτο πράμα με τόνο κ κάρυ, ήπιαμε κρασάκι (λίγο για να μην ξαναχαθούμε) κ το πιο γαμάτο, κάναμε το πρώτο μας μπάνιο για φέτος, σε παραλία που την καθαρίσαμε με τα χεράκια μας είναι ή δεν είναι σούπερ κουλ???



εννοεί οτί το σάουντρακ της ημέρας(κ όχι μόνο) ήταν αυτό.

19 καροτάκια:

aKanonisti

Οταν ήμουν μικρή καθάρισα το Σειχ Σου...
Η παραλία πρέπει να είναι πιο αηδιαστική....
Αλλά έχει ρε συ ειδικά μηχανήματα... γιατι δεν παίρνει ο δήμαρχος..ή όποιος είναι αρμόδιος...έστω όποιος έχει κανένα μπιτς μπαρ εκει...να την καθαρίσουν?

bunnysuicides

ποιός δήμαρχος μικρή ανόητη? εδώ δεν έχει έναν κάδο έτσι για δείγμα, πλλλάκα με κάνεις?

ZlatkoGR

Αμααααααα με τα Ημισκούμπρια ρε κούνελε! :-)

Είπαμε, κι εγώ γούσταρα (κι ας είμαι ασπρουλιάρης του κερατά), αλλά δεν πειράζει. Next time...

mafaldaQ

Εγώ πάλι καίγομαι λέμε! Τύφλα να έχουν τα λευκά μου γονίδια! Τέλεια πρέπει να ήταν! Την επόμενη φορά θα έρθω a la picasso :P

joaki

Μπράβο ρε κούνελε..σε παραδέχομαι!!! Δεν είσαι μόνο λόγια...
Α..!! Πες μου σε παρακαλώ ότι θα κατέβεις κάτω απο την Πέμπτη, γιατί εγώ μπορώ να γυρίσω στις 25 και τα παιδιά θα έρθουν στις 26..!!

DaisyCrazy

κουνελάκο καλά κάνατε αλλά γιατί πάνε όλοι οι ασυνείδητοι στις παραλίες και τις κάνουν ένα χάλι μαύρο; έλεος πλεον! φανταζομαι πως ειναι τα σπιτια τους... ουπς σορρυ ξεχασα στα σπιτια τους εχουν καθαριστριες ενω στην παραλια τιποτα. που να σηκωσουν τη γαμπα, να φορεσουν το τσοκαρο και να κανουν τρια βηματα τα τσοκαρα για να πεταξουν τα σκουπιδια τους;! αχ με εκνευρισε πρωι-πρωι το σκηνικο που περιγραφεις

Shiroi Taka

Τι γέλιο με το "Psycho" για τη ματωμένη! Και τι eeeeeewwwwwwwww!!!! Παιδιά, είστε τέλειοι που πήγατε και καθαρίσατε, είστε πιο γαμάτοι από τους γαμάτους! Και σκατά που ανήκω και εγώ σε αυτούς που περιμένουν να κλείσει η τρύπα του όζοντος για να ξεμυτίσουν - στην καλύτερη, να βγει το φεγγάρι...

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα

Καλά έκανες, HoneyBunny. Και μην ξεχνάς ότι αυτά δεν τα κάνεις για το «κοινό καλό»* αλλά για την δική σου αξιοπρέπεια.


* Υπάρχει τέτοιο πράμα;

Lorel

μια χαρά
και ψυχική ανάταση,και μπανάκι και μαύρισμα και απ'όλα.
εμείς πήγαμε να μαζέψουμε σε μια παραλία στον Πειραιά...νο1 στην κατάταξη,όχι,όχι οι γόπες αλλά τα πλαστικά μπουκάλια!και σημειωτέον,είχε έξι κάδους σκουπιδιών. Η γαϊδουριά!
άντε και καλό καλοκαίρι...

bunnysuicides

zlatko λέω να σε πάω για κανά μπανάκι να πάρεις λίγο χρώμα γιατί δεμπορώδεμπορώ! :-)

mafalda έτσι, εσύ θα μαζεύεις κ 'γω θα κρατάω την ομπρέλα πό πάνω(ρε σε θυμήθηκα εκεί κάτω, γιατί βρήκα μια ομπρέλα πεταμένη!)

joaki του χρόνου θα σε πάρω κι εσένα μαζί μουαχαχαχαχα!!!! θέλω να κατέβω νωρίτερα ρε, αλλά ξεκίνησα κάτι εντατικά το καλοκαίρι, οπότε παίζει να 'χω μάθημα(γιατί τα λέμε εδώ αυτά κ δεν μιλάμε κάπου αλλού?)

μη μου εκνευρίζεσαι δωροθέα μου, όλα μια συνήθεια είναι! όταν συνηθίζεις να βλέπεις γόπες στην άμμο, δεν δυσκολεύεσαι πολύ να την πετάξεις κι εσύ..

απρουλιάρα shiroi, του χρόνου θα σε πάρω εσένα κ 2-3 άλλους κ θα σας πάω για ένα σολάριουμ!

σκύλε είσαι 1000% σωστός σ' αυτό, ήθελα να το γράψω κ το ξέχασα. γι' αυτό λέω από του χρόνου να ξεκινήσω να συνδυάζω το πρώτο μπάνιο με ένα καθαρισμό

bunnysuicides

lorel ακόμα χειρότερα στη δική σου! κ με κάδους ρε συ? έλεος!

ΠανωςΚ

Αστα αυτά πρακτορίσκε Κούνελε. Πήγες καθάρισες την παραλία για να δελεάσεις τους ψηφοφόρους και να μην πάνε να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές...
Αυριανέ Πρετεντερίσκε!

(επ' ευκαρίας, η κολλώδης ουσία πάνω στο σιντί ήταν δική μου, τη θέλω πίσω)

efou

ήτανε όντως καλή φάση, σκέφτομαι κάθε φορά που πηγαίνω για μπάνιο να μαζεύω και κανένα σκουπιδάκι...και πιστεύω ότι αυτό μπορεί να ευαισθητοποιήσει και τους λοιπούς λουόμενους που σε βλέπουν να το κάνεις...
πάντως ήταν μια ώρα δύσκολη, καλύτερα θα ήταν να το κανονίσουν για απογευματάκι...ασπρουλιάρηδες φίλοι ευτυχώς δεν ήρθατε, ακόμη κι εμείς τα γυφτάκια (με την καλή έννοια-όχι τη ρατσιστική) ένα κοκκινισματάκι το αρπάξαμε!

καλά ο πελαργός με το ξέχεσμα στους υπότιτλους τα σπάει!!!

demetrat

ά ρε κουνέλι, και μούλεγες εμένα.
εγώ τουλάχιστον όταν βγήκα στη γύρα γιά ψήφο, δεν έπεσα και στα σκατά!
:))

bunnysuicides

Πάνωςκ μπλιιιιιιιιιιιιιιιιιχ μάζεψε τις ουσίες σου μωρέ! στις 7 τον άλλο μήνα έχει κι άλλο καθαρισμό, πάμε?

εφου εγώ δεν είδα να ευαισθητοποιείται κανείς, ίσα-ίσα που μας πετούσαν χώματα ;-Ρ

τι να κάνω demetrat? για την ευρώπη ρε γαμώτο!

Dr_MAD

σέλω κι ιγώ παλαλίααα

*κι ας έρθει κι η θεια η Λία (τα ξέρει όλα άλλωστε)

Ioannis Skordopoutsoglou

Ο γλάρος είναι μπανάλ. Να βάλουμε τον Μπόμπ το Σφουγγαράκη στη διαφήμιση λέω εγώ.
Πάντως καλή κίνηση. Εγώ δεν έχω πάει ποτέ σε κάποια τέτοια φάση γιατί δε βρίσκω μιμιτές. Που μπορώ να τους βρω;

bunnysuicides

να πας MAD παιδί μου. κ να θυμάσαι: όοοοχι σκουπίδια όοοοοχι σεξ όοοοοχι καπότες σε θάλασσες κ ακτές (εκτός αν τις μαζεύεις μετά) (η θεία προαιρετικά)

ioanni θα σε πάρω μαζί μου του χρόνου, μη μου κάνεις κόγκσες όμως "δεν έχω πού ν' αφήσω το παιδί" κτλ, θα 'ρθεις!

mahler76

μπράβο ρε αγόρι.

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP