Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

κουνελοσκόπηση 2

κουνελάκια! από την πέμπτη έχω να γράψω αλλά δεν ξέρω γιατί μου φάνηκε κανας μήνας. ίσως επειδή ήθελα να γράψω διάφορα αλλά δεν είχα πρόσβαση στο ιντερνέτ. καταρχάς να δούμε λίγο τι έγινε με την κουνελοσκόπηση:

η ερώτηξη ήταν (βασικά δεν ήταν ακριβώς ερώτηξη, καταλαβαίνεις)
"μετά την ίδρυση του Μουσείου Ακρόπολης, τα μάρμαρα θα επιστραφούν στην Αθήνα..." (εδώ έπρεπε να συμπληρώσεις)

κ οι απαντήσεις:

α: του αγίου Μάμα ανήμερα
βου: σε δύο τέρμινα
γου: στα γενέθλια της Ντόρας
δου: πρώτα πρέπει να φύγουν οι λαθρομετανάστες

51% απάντησε το δου. πολύ καλό δηλαδή. εικοσιένα ρεαλιστικά κουνελάκια, πατάνε γερά στα πόδια τους κ γνωρίζουν ποιές πρέπει να 'ναι οι πρωτεραιότητες του Έθνους. είναι φυσικό να μη μας δίνουν πίσω τα Μάρμαρα εφόσον ξέρουν πως η Ελλάδα είναι ένα ξέφραγο αμπέλι που επιτρέπει σε λαθρομετανάστες να ζουν κ να κλέβουν. σε τελική ανάλυση πόσο σίγουροι είμαστε πως δε θα μας κλέψουν κ τα Μάρμαρα; είμαι περήφανος γιατί η Ελλάδα επιτέλους αρχίζει να κοιτάει κ τη δικιά της καμπούρα.

το 24% με προβλημάτισε λίγο. οι ψυχολόγοι δεν έχουν καταλήξει ακόμα στο αν αυτοί που επέλεξαν το α (ανήμερα του αγιουΜάμα) είναι συνεπείς Χριστιανοί Ορθόδοξοι κ έχουν πίστη στο θαύμα του αγίου, ή απλά τους αρέσουν τα σουβλάκια που σαβουρώνουν στο πανηγύρι κ ο τζέρτζελος με τα κλαρίνα. παραδέχομαι πως η ερώτηση ήταν λάθος διατυπωμένη. δεν αρνούμαι ότι υπήρξαν λάθη και παραλείψεις, έχω πλήρη επίγνωση, έχω καθαρή εικόνα.

έχουμε κ μια ισοψηφία. 5 ονειροπαρμένα απάντησαν το βου, "σε δύο τέρμινα", κ 5 κομματόσκυλα μητσοτακικά κιόλας, απάντησαν "στα γενέθλια της Ντόρας". λολ. ίσως μας τα δώσουν αν αποκαλύψει η Ντόρα τα πόσα τέρμινα κλείνει, αλλά δε το βλέπω.

13 καροτάκια:

aKanonisti

α)Γύρισες και άρχισες τα κουνελοτρελά...

β)δεν γύρισες αλλά βρήκες pc...φίμωσες τον ιδιοκτήτη του και κάθισες μανιασμένος από την στέρηση...στη θέση του...

γ)το είχες κονσέρβα το ποστ (προγραμματισμένο, κουφαλοκουνελάκι)

δ)το υπαγόρεψες σε κάποιο φανατικό κουνελοαναγνώστη και στο έγραψε...
(με αντάλλαγμα κουνελογνώση)

ε)Υπάρχει διάσημο ηλεκτρονικό κουνελοφάντασμα που γράφει όταν λείπεις...

στ)σου χακέψανε το βλογ για να σου κλέψουν λίγη κουνελοδόξα...

ζ)Πως πέρασεςςςςς ρεεεεε τρελαμένοοοο??????

ΠανωςΚ

Δεν χρειάζεσαι την Ντόρα βρε κούνελε, για να μάθεις την ηλικία της: Η Ντόρα, γεννημένη το Μάιο του 1954, είναι 55 χρονώ. Αλλά δεν μπορεί αυτό να διαιρεθεί σε τέρμινα κουνελάκο, λόγω του ακαθόριστου της έννοιας "τέρμινο"...

(Και μεταξύ μας, δεν τα κρατάνε εκεί στην Αγγλία αυτά τα Μάρμαρα; Μια χαρά κάθονται εκεί πέρα).

bunnysuicides

ακανόνιστη επέστρεψα δρυμήτρελος(ποιός το λεγε αυτό?), η συναυλίες γαμηστερές, bordelo moby έσκισαν, plasebo νταξ.. κ μακάρι να μπορούσα να κάνω κονσέρβες ποστ, θα με διευκόλυνε πάρα πολύ!

πανωςκ εξυπνάκια σταμάτα να μου χαλάς τα ποστς μου! όλα τα ξέρεις πια παλιοκουτσομπόλα! μεταξύ μας, γιατί να μην έρθουν? (α, γι' αυτό ήθελα να γράψω, θα το κάνω αύριο-μεθαύριο)

ΠανωςΚ

Καλά κούνελε, μήνυμα ελήφθη. Δεν ξανασχολιάζω.
Για τα μάρμαρα: Αμα θένε να 'ρθουν, ας έρθουν. Περισσότερα από κοντά, μαζί με Σκόρδο. Στείλε μην. όποτε σε βολεύει.

head charge

Εγώ επειδή δε με εξέφραζε τίποτα σε αυτήν την ψηφοφορία, έκανα αποχή, που είναι και τρέντυ. Βλέπω όμως ότι δυνάμωσαν τα ποσοστά της ακροδεξιάς... τι δυνάμωσαν δηλαδή, κυβέρνηση γίνανε. Μια θεωρία βέβαια λέει ότι πρόκειται απλά για ψήφο διαμαρτυρίας λόγω της εγκατάλειψης του μπλογκ με τα πολλά προβλήματά του στην τύχη του. :-p

Κόμης, όνομα και μη χωριό...

Συγχαρητήρια για την εξαιρετική κουνελοσκόπηση, που διεξήχθη χωρίς βία και νοθεία... Ως εκπρόσωπος τύπου της Αραβαντινού, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αποκαλύψω το μυστικό της αιώνιας ζωής του επίτιμου! Ιδού:

http://www.youtube.com/watch?v=zKT_pmk2NG4&feature=related
Ή διαφορετικά μαθήματα S.A.S.!

bunnysuicides

πάνωςκ οκ, θα στείλω πράιβετ

headcharge, λάβαμε το μήνυμα, πολύς κόσμος απογοητεύτηκε κ πήγε για μπάνιο. πρέπει να γίνουν αλλαγές. αλλά δε μοιράζομαι το ρετιρέ!

κόμη όλα τα λεφτά το βίντεο! 3 σισίτια έλεος!

DaisyCrazy

α ρε κούνελε άμα είχε απάντηση: "το 3000 τίποτε" αυτό θα απαντούσα.. ας όψεται που δεν έχουν φαντασία οι επιλογές σου :PPP

bunnysuicides

ιιιιιιιιιιι!!!!!! πάει! ΠΑΕΙ! αυτό σημαίνει πόλεμο! :-Ρ

Shiroi Taka

Εγώ ψήφισα τον Μάμα, αλλά ούτε Χριστιανή είμαι ούτε σουβλάκια τρώω...Ούτε τον ξέρω τον τύπο! Αλήθεια σας λέω! Απλά έχει γελοίο όνομα λίγο...Ενώ το δικό μου......

efou

ε όχι κ συνεπείς ΧΟ...φτου μακριά από'μας! εγώ κάτι έχω ακούσει για καλές καντίνες στον Άγιο Μάμα!

mahler76

δηλαδή ο Άγιος Μάμας υπάρχει? εγώ νόμιζα πως το έβγαλες από το μυαλό σου γιατί ντρεπόσουν να γράψεις του Αγίου Πούτσου ανήμερα!!!!

bunnysuicides

shiroi taka, άκους εκεί, γελoίο όνομα το Μάμας! θα πέσει φωτιά να σε κάψει μαρή!

efou εσύ άμα δεν κάνεις τη γκρίζα διαφήμιση σου, δε μπορείς!

mahler ιιιιι! καλέ αυτά είναι το σατανά! φυσικά κ υπάρχει!

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP