Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

cowboys (wanna be)

είναι τρελά εκνευριστικό να βλέπεις τα κομματάκια να παίζουν το ψηφοθηρικό τους παιχνιδάκι, ανήθικα κ σιχαμερά σε βάρος αδύναμων ανθρώπων

δυστυχώς επαληθεύονται τα απαισιόδοξα σενάρια που είχα στο μυαλό μου κ πλέον όλος ο λαουτζίκος βγάζει παντιέρα κ σηκώνει ψηλά το δεξί χέρι . "είμαστε όλοι καρατζαφέρηδες".

φυσικά οι κολαούζοι δε θα μείνουν ποτέ άνεργοι, τα δελτία ειδήσεων το καίνε απ' το πρωί μέχρι το βράδυ "δεν φταίνε οι καημενούληδες, κοιτάξτε, κοιτάξτε πόσο εξαθλιωμένοι είναι, αλλά αφού αυτοί φταίνε για όλα, πρέπει να φύγουν ή να μπουν στα στρατόπεδα"

εχθές έκανα ζάπινγκ στα δελτία ειδήσεων, το πιο ενδιαφέρον ήταν το δελτίο καιρού του star. πέτυχα όμως κ μια συζήτηση μεταξύ Πιπιλεί, Χυτήρη κ Κανέλη. η ξανθιά γριά με το ροζ ταγερ να το παίζει ιντελεκτουέλ καραμανλής με ατάκες δικές του, φιλολογικά πασπαλισμένες "καθυστερήσαμε, υπάρχουν ευθύνες, υπήρξε αβελτηρία(?)". έπειτα κατηγόρησε τον Χυτήρη(που δεν υπήρχε στη συζήτηση, κάτι έλεγε για timing) κ το ΠΑΣΟΚ για αριστερισμό(!!!). η Κανέλη αφού έπιτέθηκε στους ψηφοφόρους των Οικολόγων Πράσινων κ μίλησε για τους πυροσβέστες κ την Ολυμπιακή, τοποθετήθηκε σωστά στο θέμα μπορώ να πω (ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει πουθενά, ασχολείται με τους Κύρκους).

έπειτα ο Χατζηνικολάου στην εκπομπή του έκανε αφιέρωμα στους λαθραίους κ πρόβαλε την αγανάκτηση του κόσμου κάπου στην Αχαία που έκαναν ομαδική αίτηση για άδεια οπλοφορίας. φαντάζομαι είναι οι ίδιοι που έκαναν περιπολίες κ κυνηγούσαν τα παιδιά το Δεκέμβρη.

αυτή τη στιγμή ο Χαρδαβέλας στην Εκπομπάρα του έχει θέμα ΠΟΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (τα κεφαλαία δικά του)

ανόητοι κωλάνθρωποι, προστατευτείτε όσο θέλετε κι όσο μπορείτε, όλο κ περισσότερο θυμίζετε αμόρφωτους βλαχοαμερικάνους, ή μάλλον πολύ θα θέλατε να τους θυμίζετε.

20 καροτάκια:

Χριστίνα Ανέφελη

Άσ' τα, ρε κούνελε. Δεν έχω λόγια να περιγράψω την αηδία μου. Βαρέθηκα. Άλλος ένας λόγος να απεχθάνομαι αυτή τη χώρα, ή μάλλον τους ηλίθιους, μικρόψυχους, ανάγωγους ανθρωπάκους που την κατοικούν. Δεν φτάνει που δώσαμε θάρρος με την ψήφο μας στον Βαψομαλλιά, του επιτρέπουμε να μας κουνάει το δόλωμα μπρος στη μούρη, με τη συνενοχή των υπολοίπων "πολιτικών" καφροαρχηγών, βεβαίως. Δεν κοιτάμε τα χάλια μας, οι βασανισμένοι άνθρωποι μας φταίνε. Βρήκαμε νέους φταίχτες τώρα, όλοι έχουν ευθύνη εκτός από μας τους ίδιους...

Δεν θέλω να πω περισσότερα, η άποψή μου είναι πολύ συγκεκριμένη αλλά δεν είναι της παρούσης. Το μόνο που εύχομαι είναι να καταφέρω να κάνω το ντοκιμαντέρ που θέλω του χρόνου, για τους πρόσφυγες και το πώς τους "υποδεχόμαστε" - αντιμετωπίζουμε γενικώς. Αλλιώς θα σκάσω. Από τη στιγμή που άρχισα να ασχολούμαι με το θέμα, έχω βρει τέρατα και κάποια στιγμή πρέπει να τα πω.

bunnysuicides

μπράβο ρε ανέφελη. πραγματικά σου εύχομαι να το πετύχεις. πρέπει να ακουστούν αυτές οι φωνές της λογικής πριν να 'ναι πολύ αργά

demetrat

εμ, όταν ουρλιάζαμε , καμμία αποχή!μας λέγανε αστούς και νοικοκυραίους.
Τώρα ας τρέξουνε αυτοί που πήγανε γιά μπάνιο και το παίξανε και γαμάτοι επαναστάτες.
Πούντοι τώρα.
50% λένε πως έχουν, γιατί δεν το βγάζουν στο δρόμο ,ε; ε;ΕΕΕ;;;;;;;;
Αλλά οοοοοοχι περιμένουν ξυνόμενοι, να πάρει άλλος το γκαζμά, και μετά να παίξουμε την επανασταση.

Πάλι εμείς θα ουρλιάξουμε κουνέλι!
(τι χρώμα είπαμε πως είναι η γούνα σου;)

DaisyCrazy

όλος αυτός ο ρατσισμός καλιεργείται προσεκτικά απ’τα κανάλια μην τους μαραθει. είναι όλοι τους σιχαμένοι, γιατί από τη μια κάνουν προπαγάνδα εναντίον των προσφύγων (απο αυτη δεν εξαιρειται και η κρατικη ΝΕΤ) και μετα λενε για τους "ελληνες του εξωτερικου" (sic) που ειναι πολυ καλοι και διαπρεπουν οπου πανε κτλ κτλ κτλ

τα αχρεια αυτα σαχλοκουδουνα προφανως δεν καταλαβαινουν οτι αυτοι οι "ελληνες του εξωτερικου" εκει που ζούνε ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!! που τους αποδέχεται -ή όχι- η κοινωνία αποκτώντας έτσι ευκαιρίες να αναδείξουν τα όποια ταλέντα τους!!

αρα με τη "λογική" των δημοσιογραφων και των καναλιων αμα ειναι δικοι μας στο εξωτερικο ειναι διακεκριμενα μελη της κοινωνιας, αλλα αμα ειναι απο αλλες φτωχες χωρες και ζουν στη δικη μας ειναι προσφυγες φρικτοι και πρεπει να φυγουνε; ΕΛΕΟΣ! ποσο ηλιθιος πρεπει να ειναι καποιος για να γινει δημοσιογραφος;!! ακομα αναρωτιεμαι.

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα

Μην βλέπεις τηλεόρασηηηηηηηηηη....

aKanonisti

Εγώ την έκλεισα ρε... όταν είδα τους εμετικούς...
Και κάναμε την ίδια σκέψη....
( λες να κουνελοφέρνω???)
Οι ίδιοι παπαριδες που βγήκαν στην Πάτρα... τον Δεκέμβρη πρέπει να είναι που πήραν όπλα τώρα...

Εμετός και ΚαρατζαφεροΨωμιάδης....
Μπλιαχχχχχχχχχχχχχχ

bunnysuicides

demetrat α μπράβο. πούντοι? ξεχαστήκανε στα μπάνια οι επαναστάτες, τώρα που έγινε η μαλακία δε μιλάει κανείς.

dorothea έχεις 100% δίκιο. η μαλακία έχει χτυπήσει κόκκινο. ήμουν σε ένα ταξί το βράδι των εκλογών κ μιλούσα με τον οδηγό. όταν του είπα για τους έλληνες μετανάστες, μου απάντησε "ΔΕΝ υπήρξαν έλληνες μετανάστες, με πρόσκληση των κρατών πήγαν"!!! δηλαδή η γερμανία κ η αμερική τους κάλεσε. όοοοτι να 'ναι...
>>ποσο ηλιθιος πρεπει να ειναι καποιος για να γινει δημοσιογραφος;!! - αυτό φαντάζομαι δεν πάει για όλους τους δημοσιογράφους ε?

σκύλε στα κανονικά μου δεν βλέπω, αλλά μείνε κ εσύ φασκιωμένος τόσες μέρες μέσα στο σπίτι κ θα δεις πώς θα την ανοίξεις!

ακανόνιστη, ή εσύ κουνελοφέρνεις ή εγώ ακανονιστοφέρνω (το χούμορ μου ώρες ώρες δεν παίζεται λέμε)

JD

δυστυχως καπως ετσι πιστευουν οτι θα συνεχιστει αυτη η αηδια για παντα...

αλλα η ιστορια κανει κυκλους...και καποτε θα γ@μησει και ο φτωχος και επειδη θα εχει χρονια θα ειναι πολυ ασχημο! μεχρι τοτε ζουμε με τις ιντελεκτουαλ (πολυ μου αρεσε!) αηδιες του καθενος!

(τεραστιε κουνελε επεστρεψα!)

Boneapart

Ὅλοι κοιμοῦνται
κι ἐγὼ ξαγρυπνῶ
περνῶ σὲ χρυσὴ κλωστὴ
ἀσημένια φεγγάρια
καὶ περιμένω νὰ ξημερώσει
γιὰ νὰ γεννηθεῖ
ἕνας νέος ἄνθρωπος
μέσ᾿ στὴν καρδιά μου
τὴν παγωμένη
ἀπὸ ἄγρια φαντάσματα
καὶ τόση μαύρη πίκρα.

Αγρυπνία, Μ.Σαχτούρης
Ανάποδα γυρίσαν τα ρολόγια, 1998


Εν αναμονή της γέννησης αυτού του νέου ανθρώπου... νιώθω την αδρεναλίνη μου πάνω από το κεφάλι και μια αηδία στο στομάχι(κατοικία συναισθημάτων) γιατί σχεδόν όλοι τους υποτιμάνε τη νοημοσύνη μας, με φορεμένα ψεύτικα παγωμένα πρόσωπα κάθε μέρα...

"We 'll be back after a short brake..."

ZlatkoGR

Πολλές αηδίες και εμετούς βλέπω ε;

Κούνελε, το σύνθημα τώρα είναι "Πάμε Δεξιά". Δε βαριέσαι, παπαριές...

efou

δείτε και στην Ιταλία: http://is.gd/14wko
πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάποιος που θέλει να λέγεται άνθρωπος μπορεί να είναι "νοσταλγός του φασισμού"...
δυστυχώς τα ίδια σκατά είναι σ'όλη την Ευρώπη με τον ένα ή τον άλλο τρόπο...

bunnysuicides

jd παλιόφιλε, καλωσήρθες! όπως το λες είναι, θα γυρίσει ο τροχός, πού θα πάει?

boneapart όλοι αυτόν περιμένουμε, αιώνες τώρα
[γι' αυτό όποτε αισθάνομαι έντονα συναισθήματα -πολύ συχνά δηλαδή- πονάει το στομάχι μου?
(ο σαχτούρης είναι ένας απ' τους 2αγαπημένους μου, στο 'χω πει αυτό?)]

zlatko πια το δε βαριέσαι έχει γίνει επικίνδυνο, πρέπει να μαστε σε επαγρύπνηση γιατί τους βλέπω να μας πιάνουν στον ύπνο..!

efou τι να πω, έχει γίνει μόδα. πρέπει να το κάνουμε να περάσει. όταν τις βγάλω αυτές τις γάζες, λέω να το9 ψάξω λίγο

aKanonisti

Ευλογη απορία:
Πάνω από το pc περίμενες το ρεύμα????
Η δεν κόπηκε καθόλου στην κουνελογειτονια????

bunnysuicides

απάντηση: δεν κόπηκε εδώ, χιχι!

ZlatkoGR

Αι ρε, μην τα λες σε μένα αυτά παλιοκούνελε. :-) Ξέρεις τις απόψεις μου και τις θέσεις μου για τέτοιους ανθρώπους και τέτοιες λογικές.

bunnysuicides

σε ξέρουμε τι σταρχιδιστής είσαι φιλλλαράκι!

(χαχα το 'ξερα πως θα απαντήσεις :-Ρ)

ZlatkoGR

(:P είσαι άρρωστος ρεεεε)

mahler76

αυτό μας έλειπε να πάρουν και όπλα οι καραγκιόζηδες...

DaisyCrazy

όχι κούνελε δεν πάει για όλους. απλά είχα νευριάσει και έκαψα μαζί με τα ξερά και τα χλωρά. σίγουρα δεν είναι όλοι αλλά δυστυχώς είναι η μεγάλη πλειοψηφία αυτών που βγαίνουν στην tv

bunnysuicides

mahler εδώ δίνουν όπλα σε όποιον γίνεται αστυνομικός, περνόντας τους από ψυχολογικά τεστς του τύπου "ποιό είναι το αγαπημένο σου χρώμα", τώρα σ' αυτούς θα κωλήσουμε?

dorothea ω ναι.. για την tv συμφωνώ. ελάχιστες οι εξαιρέσεις

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP