Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

τ' αρχίδια του βουκεφάλα

ξέρουμε όλοι πως είμαι βέρος μακεδόνας καρντάσης κ σαλονικιός, βαρβατίλα σκέτη.
κ γενικά με το μακεδονικό είχα ένα θέμα, καθότι κ χίστορι φρίκ. έλεγα να τη λέμε τη χώρα την ακατανόμαστη Βόρεια Μακεδονία (αυστηρά γεωγραφικός προσδιορισμός) (ίδιος η Ντόρα έχω γίνει), κ μέχρι να τα βρούμε, πρέπει να μη την αφήνουμε να σταυρώσει κάρτα μέλους για ΝΑΤΟ κ ΕΕ, ωστε να έχουμε την αβάντα.

καθώς περνούσα με τη φίλη φινλανδή κάτω απ' τη γνωστή πατριωτική κ εκ παραλλήλου σέξι πολυκατοικία, είδαμε 2 παιδιά που περνούσαν από κάτω κ έφριξαν με την επιγραφή. με ρωτησε τι έγραφε κ γιατί κάναν έτσι, κ έπρεπε να της εξηγήσω..

έκανα φιλότιμες προσπάθειες να ακουστεί όσο το δυνατό λιγότερο γελοίο. αλλά αυτό το "υποστηρίζουν πως είναι οι αρχαίοι μακεδόνες κ γι' αυτό θέσαμε βέτο στην είσοδο τους στο ΝΑΤΟ"... "δεν είναι τόσο φασιστικό όσο ακούγεται" της είπα, γιατί η σιωπή της μου 'δωσε να καταλάβω πως μάλλον το πήρε κάπως στραβά. κ συνέχισα: "λένε πως είναι απόγονοι του Αλεξάνδρου, του Αριστοτέλη, μα εμείς είμαστε!" κενό σιωπή πες κάτι το χάνεις πες κάτι το χάνεις "κι αν αργότερα θελήσουν να πάρουν πίσω τις χαμένες πατρίδες τους (εδώ έκανα κι αυτά τα εισαγωγικά με τα χέρια, πολύ γουστάρω να το κάνω αυτό);" κενό σιωπή πάει το 'χασες μαλάκα, κάθεσαι κ το παρακολουθείς θέμου "οκ, μάλλον είναι λίγο φασιστικό". κ τότε έρχεται η απάντηση της ξεπλυμένης να με καρφώσει στον πάτο του Θερμαϊκού, στα υπόγεια του Λευκού Πύργου, σε τρέντι λάουτζ μπαρ στην Κρήνη: "όχι, απλά είναι κάπως γελοίο"

φαντάσου κουνελάκι μου, να 'σαι ξένος κ να ακούς στις ειδήσεις πως μια μικρή χώρα δεν έγινε μέλος του ΝΑΤΟ ή της ΕΕ επειδή μια άλλη χώρα, διαφωνεί με το όνομα της πρώτης. όου μάι, νομίζω παιδιά πως γινόμαστε ρεζίλι τόσο καιρό. τζίζους κράιστ, όλος ο κόσμος ξέρει πως η αρχαίοι μακεδόνες ήταν ελληνικό φύλο, κ εμείς έχουμε κάτσει πάνω στην Ιστορία λες κ είμαστε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ κ μπαίνουν εξήντα γριές κ φοβόμαστε μη μας πάρουν τη θέση. πορ αμόρ δε διός, δεν θα βρεθεί κανένας ΟΗΕΣ να μας πει πως ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω από μας; πως βασικά χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι για τις ευαισθησίες μας;

έθνος ανάδελφο κ κακομαθημένο, σταδιάλα.

18 καροτάκια:

aKanonisti

Ψηφίζω Κούνελο στη θέση του Παπαθεμελή.... ΔΑΓΚΩΤΌ!!!!
(μόλις γκριζάρει.. θα γίνει και Ζουράρης)

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Shiroi Taka

Χμμμ...δεν ξέρω...δεν υποστηρίζω τίποτα, γενικά, στο θέμα, απλά, διαβάζοντας το post σκεφτόμουν πώς θα αντιδρούσε η Αγγλία αν ερχόταν μια άσχετη χώρα με την ονομασία "Wales" ή "Britannia" να ενταχθεί...Φαντάζομαι ο ίδιος χαμός θα γινόταν και εκεί...

Αntidrasex

Εγώ με τόσους γνωστούς εδω μέσα, πως δε σε έχω πάρει χαμπαρι τόσο καιρό?

DaisyCrazy

κούνελε διαφωνώ κάθετα και οριζόντια! τι σχέση έχει τι λένε οι ξένοι; το όνομα παίζει ρόλο! επρεπε να της το ελεγες αλλιως να δουμε τι θα ελεγε: π.χ. πως θα ενιωθε αν μια γειτονικη χωρα διασπαζοταν, ας πουμε η νορβηγία, και αποφασιζε μια περιοχή της να λέγεται με το όνομα περιοχής της σουηδίας. κάπως έτσι. εσύ της το εξήγησες μόνο από τη δική μας πλευρά.
άλλωστε σκέψου πόσοι πανεπιστημιακοί του εξωτερικού με δική τους πρωτοβουλία υποστηρίζουν τις ελληνικές θέσεις.
απλά η φιλοξενούμενη σου ήταν άσχετη με τα πολιτικά και σορρυ κιολας αλλα δεν είχε και την καλυτερη εξήγηση :ΡΡ

karry

Δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο αλλά μου άρεσε αυτή η ανάρτηση... την καλημέρα μου

Raven

Συμφωνώ με τα 1000 με Dorothea! Όχι να νιώθουμε και κόμπλεξ, επειδή μίλησε μια Φινλανδή :Ρ

Για πήγαινε λίγο στην Σουηδία να δεις τι πιστεύουν για τους Φινλανδούς χαχαχαχααχαχαχ!

Φιλιά κουνελάκιιιιιιι

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα

Και πού να δείς τι πιστεύουνε οι Ρώσοι για τους Φινλανδούς.
Πάντως, δίκιο είχε· γελοίο είναι!

bunnysuicides

ακανόνιστη, δεν θέλω ζουράρης, ψωμιάδης θέλω

shiroi, είναι να μη σου τύχει! ομως εμείς τι θα σκεφτόμασταν για τους άγγλους που δεν αφήνουν μια χώρα να μπει σ' έναν οργανισμό γιατί δεν τους αρέσει το όνομα της? δε θα λέγαμε "α τους γελοίους τους αποικιοκράτες?"

αντιδρασέξ νια νια νια εγώ σε είδα πρώωωτος εγώ σε είδα πρώωωτος εγώ σε είδα κτλ...

δωροθέα, έχει σχέση τι λένε οι ξένοι. γιατί δεν βλέπουν τα πράγματα υποκειμενικά όπως τα βλέπουμε εμείς, μα κρατάνε μόνο την ουσία: δεν αφήνουμε μια μικρή χώρα να ευημερήσει (αν θα ευημερήσει στους κόλπους του νάτο είναι άλλη ιστορία) επειδή διαφωνούμε με την εθνολογική τους άποψη. τέλοσπάντων, η φιλοξενούμενη ήταν όντως άσχετη με τα πολιτικά, όμως δε με επηρέασε αυτή, μόνος μου επηρεάστηκα ακούγοντας όσα έλεγα

καλημέρα karry! ευχαριστώ!

raven λολ! όπως είπα κ στη δωροθέα, δεν είναι νεοαποκτηθέν κόμπλεξ, μα απλά μια ξαφνική έκλαμψη λογικής. ποιοί είμαστε εμείς που ανακόπτουμε την πορεία μιας χώρας στους διεθνείς οργανισμούς για τέτοιους λόγους? είμαι απόγονος του μεγαλέξανδρου/όχι εγώ είμαι δεν είναι γελοίο εφόσον όλος ο κόσμος γνωρίζει την αλήθεια?

σκυλούμπα, άντε, γιάνε κ κάνε κανα ποστάκι απ' τα ωραία. με έλειψες!

Dion Breadhell

Είσαι τυχερός που δεν σε έχω τρακάρει πουθενά Κουνελάκο...

Ανώνυμος

όλα μ'άρεσαν,ο τίτλος πιο πολύ

καραlol ;)

Το Λαγωνικό

Άσχετο ήταν το κοριτσάκι με ιστορία και πολιτική. Δεν έχουν γνωρίσει πόλεμο και ξεριζωμό οι Φιλανδοί γιαυτό δεν καταλαβαίνουν. Για να θέλανε οι Σκοπιανοί να ονομάζονται ας πούμε "Λαπωνία" οι ίδιοι "Λάπωνες" και η γλώσσα τους "Λαπωνική" και να φτιάχναν στα Σκόπια κάνα άγαλμα κάποιου εθνικού ήρωα της πραγματικής Λαπωνίας. Ε ρε γλέντια που θα είχανε.

Υ.Γ. Λαπωνία: Μεγάλη περιοχή της βόρειας Φιλανδίας που κατοικείται κυρίως από Εσκυμώους.

bunnysuicides

dion breadhell: ο πρώτος μου ορκισμένος εχθρός, κ μάλιστα της συνομοταξίας ψωμιάδη! γες, ζλάτκο έγινα μπλογκόλιθος !!!

φχαριστώ kihlaki!

λαγωνικέ, δεν είναι θέμα ιστορίας πλέον. έχουμε ήδη χάσει το παιχνίδι, απ' τη στιγμή που όλος ο κόσμος ξέρει την θου κύριε, ως μακεδονία. το ξέρουμε όλοι αυτό. το ότι το τραβάμε με απειλές που επηρεάζουν τη ζωή φτωχών ανθρώπων, είναι απλά θέμα εγωισμού του μεγάλου προς το μικρό.

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα

Λαγωνικό: ε, πώς δεν έχ'νε γνωρίσει πόλεμο οι Φινλανδοί... Από την εποχή της τσαρικής Ρωσίας μέχρι και τη σοβιετική εποχή, υπήρχε εκεί στα ανατολικά τους μία μεγάλη πειναζμένη αρκούδα, που όλο ντού τους έκανε...

aKanonisti

Για να γίνεις Ψωμιάδης χρειάζεσαι μία περμανάντ, μεταμόσχευση σβέρκου....φωνητικών χορδών και αφαίρεση εγκεφαλικών κυττάρων....

Extreme PONTIAC makeover...

(Κρίμα δεν είναι βρε????)

σ

με κέρδισες στο τρέντι λάουντζ στη κρήνη, με ξεμυάλισες όμως με τα ισπανικά σου πορ αμόρ δε διός. πάντως λιγο πολύ τη γριά την κρύβουμε όλοι μέσα μας. και θα συμφωνήσω, είναι γελοίο.

head charge

Δεν ξύπνησαν μια μέρα στα καλά καθούμενα κάποιοι και αποφάσισαν να ονομάζονται «Μακεδονία», άσχετο αν αυτή η εικόνα δόθηκε το 1991, όταν διαλύθηκε η ομοσπονδιακή Γιουγκοσλαβία. Είχαν ήδη κάτι παραπάνω από έναν αιώνα που θεωρούσαν εαυτούς μακεδόνες και τη γλώσσα τους μακεδονική, κάτι που όσο αυθαίρετο κι αν ακούγεται (εξάλλου ένας μεγάλος βαθμός αυθαιρεσίας υπάρχει σε κάθε εθνογέννεση, της ελληνικής συμπεριλαμβανομένης), δεν ανατρέπεται με κανένα βέτο ή επικλήσεις σε ιστορικές πηγές της αρχαιότητας.

Για την ένταξη στο ΝΑΤΟ, εγώ θα συμφωνήσω με αυτούς τους πολύ συμπαθητικούς τύπους (ας είναι και λίγοι!)

bunnysuicides

ακανόνιστη, άμα έχω μαλλιά, μια χαρά θα είναι! περμανάντ τώρα!

cheeky, λολ! ου να μου χαθούμε κωλόγριες!

head charge είσαι μ' αυτούς τους μαλλιάδες? τστστσ! μήπως είσαι κ κουκουλοφόρος! (κι εγώ εννοείται)

Ανώνυμος

http://www.youtube.com/watch?v=H8xg72VCPe8

Κι ένα βιντεάκι για τις γιορτές!

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP