Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

σύμφωνο συντήρησης

οι αιτιολογία ΝΔ ΚΚΕ ΛΑΟΣ για την απόρριψη του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια:

ΝΔ(Κατερίνα Παπακώστα): η πρόταση είναι "αντιφατική και πρόχειρη", αφού από τη μία το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι οι ομοφυλόφιλοι "δεν ζουν υπό το καθεστώς ισότητας δικαιωμάτων και από την άλλη, παραδέχεται στην εισηγητική έκθεση, πως από το 2005, ισχύει ο νόμος 3304/2005 που απαγορεύει κάθε διάκριση με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό στους χώρους εργασίας".
επίσης είναι κ ρατσιστική(WTF?) αφού κατηγοριοποιεί και βάζει ταμπέλες στους ομοφυλόφιλους.

ΚΚΕ(Εύα Μελά): "ο γάμος έχει να κάνει κύρια με την διαιώνιση του είδους και την προστασία των παιδιών και όχι με την σεξουαλική σχέση, ή τη σχέση συντροφικότητας και αγάπης"

ΛΑΟΣ(Γιώργος Γεωργίου): "Δεν μας έφτανε η κατάντια της Ελλάδας, φτάσαμε να πυροβολούμε και την ίδια την οικογένεια" (αναμενόμενο. πάμε σε κάτι πιο γαμάτο) "Στην εσχατιά της Βαλκανικής, η οποία πλήττεται από την ανεργία -και ιδίως στις γυναίκες- φθάσαμε να κοινωνούμε με ένα εξώδικο στην γυναίκα με την οποία συμβιώνουμε, να πορευθεί πλέον μόνη στη ζωή. Ποια είναι η παρουσία της κοινωνικής εξυπηρετήσεως με την εφαρμογή όσων προτείνει σήμερα το ΠΑΣΟΚ;"

ομοφοβικά ανθρωπάκια που φοβούνται να πουν
"απευθυνόμαστε σε συντηρητικό κοινό κ κυρίως στους συνταξιούχους"
"αχ να είχαμε γκουλάγκ να βλεπες που θα πήγαινες παλιολάκη"
"να φύγουν οι λαθραδερφές, η Ελλάδα στους Ελληνάρες"

οι υπότιτλοι όμως μπαίνουν από μόνοι τους, κάποτε δεν θα ξέρετε πού να κρυφτείτε ρεζίλια του κερατά. κ ένα έξτρα φτου στην κομμουνίστρια, μαζί με σταδιάλα περιποιημένο. αριστερά σου λέει μετά.

(δεν θα καθόμουν καν να διαβάσω τι είπανε οι ξεφτίλες, αν δε μου έδινε μασημένη τροφή ο gravity and the wind)

17 καροτάκια:

Ανώνυμος

Οσοι είναι τοιούτοι μπορούν αμα θένε να πάνε στην γειτονική Μακεδονία, να βρούνε ομοιους τους. Γκέγκε;

efou

πήγαινα να γράψω πόσο συμφωνώ μαζί σου αλλά μετά είδα το σχόλιο του ανώνυμου κ συγκλονίστηκα! προσκυνώ τη μαλακία σου ανώνυμε Ελληνάρα!

σ

πάντως κούνελε σου κάνανε πολύ γουστόζικο ποδαρικό στα καροτάκια. θα έγραφα απλά "πέστα κούνελε!" τώρα προβλέπω action :P

Ανώνυμος

η άποψη του ΚΚΕ είναι όλα τα λεφτά πάντως γιατί αυτοί ειδικά θα έπρεπε να είναι υπέρ. Αλλά στην Ελλάδα όλοι "Ελληνάρες" πρώτα και μετά όλα τα άλλα.

bunnysuicides

ανώνυμη, σιγά μωρή μπουμπουλίνα, θα σπάσεις κανα νύχι..!

efou, πρόσεχε πώς προσκυνάς, γιατί αυτοί οι Ελληναράδες είναι κ μεγάλοι μπήχτες να 'ούμε

cheeky παράπονο δεν έχω, έχουμε κάθε λογής φρούτα!

elasticrash το ΚΚΕ πλέον είναι ότι πιο συντηρητικό έχει να δείξει η πολιτική σκηνή (νταξ, εκτός του ΛΑΟΣ). σε όλα τα ζητήματα

DaisyCrazy

προφανώς προσπαθούν με το ένα ή τον άλλο τρόπο να γλείψουν όλους τους συντηρητικούς ψηφοφόρους, αλλά όλους, μη πάει κανένας χαμένος. όσο για την του κκε.. τι να πω.. πήγε τόσο αριστερά που τη βγήκε από δεξιά; ούτε αυτή δε ξέρει τι της γίνεται.
άλλη μια φορά ο ρατσισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Ανώνυμος

εμ!!! πως ένα πατροπαράδοτα κόμμα υπέρ του Αθεϊσμού να γίνεται να υποστηρίζει εμμέσως πλην σαφώς, ΤΟΝ ΓΑΜΟ ακόμα ΕΙΔΙΚΑ! για την διαιώνιση του είδους.

Βέβαια αυτό είναι η Ελλάδα συντηρητικό και μετάλλαξη μέχρι το κόκαλο του τελευταίου ψηφοφόρου.

κλείνω με κάτι που άκουσα σήμερα το πρωί.

"οι ψηφοφόροι δεν πρέπει να μαθαίνουν τις δημοσκοπήσεις γιατί συχνά ύστερα από μια δημοσκόπηση αλλάζουν και γνώμη γιαυτό που θα ψηφίσουν!!"

ψήφιζε τυφλά και μη ερεύνα. (πω πω ξέφυγα)

Shiroi Taka

Επειδή με κάτι τέτοια τα παίρνω άσχημα,
ανώνυμε/η/ο, είσαι μολυσμένο αρχίδι, φιλάρα.
(sorry για το βρίσιμο στο blog σου, κουνελέ μου, αλλά δεν κρατιέμαι)
Όσο για το τι είπαν οι εκπρόσωποί μας (bleurgh), είδαν τα αυξημένα ποσοστά του ΛΑΟΣ και είπαν να την παίξουν όλοι σκληρά και συντηρητικά μαγκάκια. Βρε ουστ, λέμε...

ZlatkoGR

Πιστεύω πως η ΝΔ έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη, αδέρφια, με το να βγάλει ρατσιστική *αυτήν* την πρόταση νόμου!

Για τους υπόλοιπους τι να πω, περίμενα ακριβώς όσα είπαν.

Για τον Ανώνυμο, έχω να πω πως βλέπει πολλές ελληνικές τηλεταινίες των 80s. Άκου "γκέγκε"...

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα

Αυτή η ΚΚΕδικη ντρίμπλα «ο γάμος αφορά θεζμούς κι εμείς οι γκομουνιζτές είμαστε κατά των θεζμών» είναι πολύ γτπ.
Ισχυρίζομαι ότι ο ανώνυμος, που πρώτος έβαλε τον λίθον, είναι τρολ και στην πραγματικότης εννοεί το αντίθετο απ' αυτό που λέει...

head charge

Δυστυχώς στο θέμα αυτό το ΚΚΕ έχει φαλτσάρει άσχημα και στο παρελθόν:

Σταύρος Θεοδωράκης, "ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ"
"Tο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προτείνει στον ορισμό «μέλος της οικογένειας» να συμπεριλαμβάνονται και οι σύζυγοι ίδιου φύλου. Να αναγνωριστούν νομικά δικαιώματα (κληρονομικά, φορολογικά) στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια;"

Θανάσης Παφίλης, ΚΚΕ
"Δεν συμφωνούμε. Καθένας μπορεί να έχει την ιδιαιτερότητά του, αυτό δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο κοινωνικό σήμερα και δημόσιας συζήτησης, πολύ περισσότερο που έμμεσα προωθείται κιόλας. Μπροστά στη γενική κατρακύλα το μοντέλο του ανθρώπου που προωθείται μέσα σε ένα άγριο και βάρβαρο σύστημα. Είμαστε αντίθετοι - το ξαναλέω απ' την αρχή - και πολύ περισσότερο με τις δήθεν προοδευτικές απόψεις περί υιοθεσιών κτλ. Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρξει μια κοινωνία η οποία θα κινείται με διαφορετικές αξίες συνολικά και πιθανές εξαιρέσεις που μπορεί να υπάρχουν, μπορούν να αντιμετωπίζονται αλλά όχι να γίνονται αντικείμενο δημόσιας συζήτησης και ρύθμισης. Όχι όμως ότι πρέπει να τα κρύβουμε. Και πολύ περισσότερο δεν μπορεί να εξομοιώνει κανένας το κίνημα των εργαζομένων, το αντιπολεμικό κίνημα και πάρα πολλά άλλα κινήματα με τέτοιες πλευρές."

Συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής που εξετάζει το σύμφωνο συμβίωσης 15/10/2008:

Αν. Σκυλλάκος, βουλευτής ΚΚΕ
"Εμείς είμαστε ενάντια στο γάμο των ομοφυλόφιλων. Δεν έχουμε καμία προκατάληψη ή ρατσιστική διάθεση..... Άλλο αυτό και άλλο να εφαρμοστούν ίδια μέτρα και ίδιες ρυθμίσεις με το σύμφωνο συμβίωσης. Είμαστε αντίθετοι για τον εξής λόγο: Διότι είτε πρόκειται για γάμο είτε για ελεύθερη συμβίωση, ο θεσμός του γάμου προέκυψε από την ανάγκη της προστασίας των παιδιών και της γυναίκας και της εξασφάλισης της αναπαραγωγής και της διαιώνισης του είδους. Αυτή είναι η βασική λογική."

Κ. Αλυσανδράκης, βουλευτής ΚΚΕ
" Έχει γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια να μιλάμε για τον γάμο των ομοφύλων ζευγαριών και να το προβάλλουμε ως δικαίωμα. Βεβαίως, εδώ επιτρέψτε μου να εντοπίσω σε αυτούς που το προβάλλουν ένα κενό: Γιατί να μιλάμε μόνο για ζευγάρια και όχι για τρίο, κουαρτέτο, κουιντέτο, σεξτέτο, οκτέτο κ.λπ.; "
"Υπάρχουν και άλλες μόδες. Υπάρχει η μόδα να μιλάμε για τα δικαιώματα των ζώων, για δικαιώματα μειονοτήτων, τα οποία όμως τα θυμόμαστε όταν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τις μειονότητες για να δικαιολογήσουμε στρατιωτικές επεμβάσεις, π.χ. στα Βαλκάνια. Πιστεύω ότι αυτές οι μόδες δεν είναι καθόλου τυχαίες. Έχουν ως στόχο να παραμερίσουν πραγματικά δικαιώματα, όπως π.χ. το δικαίωμα της εργασίας."


ΥΓ. Μου αρέσει που ο ανώνυμος μέσα στην προσπάθειά του να γράψει κάτι υβριστικό, αποκαλεί τη γειτονική χώρα με το συνταγματικό της όνομα!

stella

καλε ακομη τα ιδια λενε?
μαυριστε τους ολους!
θα παω να ριζω ενα μπιφτεκι στην καλπη!

bunnysuicides

dorothea κ μάλιστα συγκαλυμμένος ρατσισμός. φοβούνται να πουν αυτά που πιστεύουν, να μη θεωρηθούν κ πολίτικαλι ινκορέκτ

elasticrash είδες κ αυτή τη δήλωση του Αλυσανδράκη που έδωσε ο headcharge? η πιο ρατσιστική που έχει υποθεί στο κοινοβούλειο. ακριβή κλωνάκια του στάλιν. τώρα για τις δημοσκοπήσεις,αυτό που είπαν είναι εντελώς μαλακία εννοείται, αλλά δεν τις εμπιστεύομαι έτσι κι αλλιώς

shiroi όταν τα παίρνεις είσαι τελείως σέξη!
εγώ πάντως ακόμα απορώ, πώς το ΠΑΣΟΚ πήρε τέτοια πρωτοβουλία? άντε, να δούμε αν θα το θυμούνται όταν γίνουν αυτοί κυβέρνηση

zlatko, επιτέλους το πρόσεξε κάποιος! ρ α τ σ ι σ τ ι κ ή ρε φίλε!

σκύλε, γενικά τα τρολς έχουν μεγάλη συμπάθεια στο παρόν βλογκ

head charge, φαίνεται πως το προλεταριάτο δεν έχει φούστηδες. αυτοί είναι μόνο τζιτζιφιόγκοι της πλουτοκρατίας. (λολ, ίσως γι' αυτόν να είναι μεγάλη προσβολή το σνταγματικό όνομα της ακατανόμαστης)

spy-force, δεν τα λένε όλοι αυτά. 2 κόμματα υποστηρίζουν την επέκταση του συμφώνου, κ ένα υποστηρίζει κ τον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. ψάχνουμε, κ μετά αν δεν καλυπτόμαστε "ρίχνουμε μπιφτέκι" :-)

Go_Go

Με το ΛΑΟΣ πάντως δε συμφωνώ. Καλά κάνουν και ρίχνουν εξώδικα στις γυναίκες που πάνε και πηδιούνται από δω κι από κει και γράφουν και ημερολόγια λέμε! Καλύτερα μόνες μας από το να'χουμε κάτι φασίστες τέτοιους πάνω από το κεφάλι μας..

Μα είναι εντελώς γελοίοι με τις επιχειρηματολογίες τους πια.

Ανώνυμος

" κ ένα έξτρα φτου στην κομμουνίστρια, μαζί με σταδιάλα περιποιημένο. αριστερά σου λέει μετά.

"

αν και ο πονοκεφαλος συνεχιζεται,αυτο δεν περναει απαρατηρητο...γρουμφ....

bunnysuicides

go-go πραγματικά, ότ,ι κ να ακούσω από εκπρόσωπο αυτού του κόματος δεν θα μου κάνει καμιά εντύπωση. καμία όμως

kihli δεν καταλαβαίνω αν το γρουμφ πάει σε μένα ή στη Μελά. πάντως δεν έχω κάτι εναντίον του κομμουνισμού γενικά..

mahler76

ανώνυμε θα σου έλεγα άλλα είμαι σε ξένο μπλόγκ.

Αναμενόμενα όλα αυτά δυστυχώς, όπως αναμενόμενες και οι αντιδράσεις για τους γάμους κλπ. Έχουμε αιώνες μέχρι να γίνουμε κράτος.

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP