Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

κουνελοσκόπηση5: προτάσεις αξιοποίησης των καμμένων

επειδή μ' έχει πιάσει αυτό το μόλιςήρθααπόδιακοπέςκαιτέλειωσεοΑύγουστοςσκατάόλα κ δεν έχω διάθεση για πολλά-πολλά, αναλύστε τα μόνοι σας τα αποτελέσματα, να:

- mon parnes τώρα κ στο Διόνυσο 11ψήφοι
- υπόγειο πάρκινγκ 1ψήφος
- κατασκευή αστικού πάρκου 3ψήφοι
- μαυσωλείο για τον Επίτιμο 8ψήφοι (σα να βιάζεστε κάπως;)
- να δωθεί στον κακλαμάνη, ξέρει αυτός 6ψήφοι

(τι βλέπουμε δηλαδή;
- ότι δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη στο Δήμαρχο κ έλεος λίγο γιατί ο άνθρωπος ότι μπορεί κάνει, έχει κόψει τα άπειρα κωλόδεντρα -που είναι κ εστίες πυρκαγιών-
- ότι κάποιοι θέλουν να ξεκινήσουν από τώρα οι εργασίες για τον τάφο του Μητσοτάκη είτε γιατί ευελπιστούν ότι θα δουν κ την κηδεία (καραλόλ) είτε γιατί πιστεύουν πως μόλις το δει θα τον πιάσει το φιλότιμο κ θα τα κακαρώσει
- ότι η αθήνα είναι μια παραδείσια πόλη όπου δεν χρειάζεται άλλα πάρκινγκ κ αστικά πάρκα
- ότι είστε χαρτόμουτρα κ το κουνάτε το ζάρι.)

επαρασύρθην. ήθελα απλά να δώσω να διαβάσετε το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηλείας περί της υπεύθυνης για τις φωτιές του 2007. το μεταφέρω ακριβώς όπως το δίνει ο αγαπητός head charge (έκανα bold μερικά ωραία). διαβάστε το, έχει πλάκα. είναι αυτή η γιαγιά που ψήνει κόλλυβα κ ξεχνάει αναμένο το "πετρογκάζ". τη συνέχεια την ξέρουμε


"Αντιγράφω από την Ελευθεροτυπία (διατηρώντας την ακριβή διατύπωση του πρωτότυπου - με πλάγια και ερωτηματικό τα σημεία που δε διαβάζονται καθαρά):

Προτείνουμε: Α) Να παραπεμφθεί η κατηγορουμένη Σ. Ν. του Α. και της Γ. στο ακροατήριο του Τριμελούς Πλημ/κείου Ηλείας (…) για να δικασθεί ως υπαίτια των πλημμεληματικών πράξεων του εμπρησμού εξ αμελείας και της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας κατά συρροή και συγκεκριμένα για να δικασθεί ως υπαίτια του ότι: Α) α) Στον οικισμό Παλαιοχωρίου του Δήμου Ζαχάρως Ηλείας, την 24 Αυγούστου 2007, εξ αμελείας της, και δη εξ ελλείψεως της προσοχής την οποία όφειλε και ηδύνατο να καταβάλλει, παρέλειψε να προβλέψει το αξιόποινο αποτέλεσμα της κάτωθι περιγραφόμενης αξιόποινης πράξεως της, και προκάλεσε πυρκαϊά, εκ της οποίας ηδύνατο να προκύψει και όντως προέκυψε κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα και κίνδυνος ανθρώπου, και συγκεκριμένα την παραπάνω ημερομηνία και περί ώρα 14.00 (εντός κουζίνας - αποθήκης), λησμόνησε μαγειρικό σκεύος επάνω σε εστία εν λειτουργία συσκευής υγραερίου, τύπου πετρογκάζ, με αποτέλεσμα τούτο να υπερθερμανθεί και να αναφλέγει και να εκδηλωθεί πυρκαϊά, η οποία λόγω των ειδών τα οποία είχε αποθηκευμένα στο χώρο αυτό (800 περίπου κιλά ελαιόλαδο και καρποί) κατέκαυσε το εσωτερικό της οικίας, κατέρρευσε η κεραμοσκεπή και μεταδόθηκε στον εξωτερικό χώρο, αλλά και λόγω των συνθηκών που επικρατούσαν (έπνεαν ισχυροί άνεμοι), επεκτάθηκε σε μεγάλη δασική έκταση στα Δ.Δ και οικισμούς Μακίστου, Χρυσοχωρίου, Αρτέμιδας, Μηλέας Αρήνης, Ξηροχωρίου, Σμέρνας και ενώθηκε με δεύτερη πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε περί την ώρα 17.00 περιοχή Σέκουλα του Δήμου Αλφείρας, συνεπεία δε της αμελούς συμπεριφοράς της, ηδύνατο να προκύψει και όντως προέκυψε κοινός κίνδυνος σε ξένες ιδιοκτησίες και κίνδυνος ανθρώπου, εφ’ όσον συνεπεία της ανωτέρω πυρκαϊάς σκοτώθηκαν (;) τριάντα έξι (36) άτομα, τα στοιχεία των οποίων διευκρινίζονται κατωτέρω.

Β) Στον οικισμό Παλαιοχωρίου του Δήμου Ζαχάρως Ηλείας, την 24 Αυγούστου 2007, εξ αμελείας της, και δη εξ ελλείψεως της προσοχής την οποία όφειλε και ηδύνατο με τις προσωπικές της … (;), γνώσεις και ικανότητες, ως μετρίως συνετός και συνειδητός άνθρωπος, ο οποίος βρίσκεται υπό τις ίδιες πνευματικές (;) καταστάσεις να προβλέψει και να αποφύγει το δεδομένο (;) αποτέλεσμα, πλην όμως δεν πρόβλεψε τούτο με αποτέλεσμα να επιφέρει τον θάνατο τριάντα έξι (36) ατόμων τα ακριβή στοιχεία των οποίων διευκρινίζονται κατωτέρω. (…)"

9 καροτάκια:

head charge

Θα ξεχώριζα και το «ως μετρίως συνετός και συνειδητός άνθρωπος»...

Όσον αφορά την κουνελοσκόπηση, ας μην κάνουμε άδικες γενικεύσεις τύπου «δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη στο Δήμαρχο», εγώ τουλάχιστον τον ψήφισα ως αναμφισβήτητα Καταλληλότερο για αυτή τη δουλειά.

Ανώνυμος

ε???

Χριστίνα Ανέφελη

Κι όμως, εγώ δεν χάνω την ελπίδα μου για την κηδεία :-p (Ώστε καραλολ, ε?)

ZlatkoGR

Φίλε κούνελε, εγώ το έδωσα το (καρασχετικό) video όσο έλειπες. Δες εδώ.

bunnysuicides

head charge, γι' αυτό είσαι απ' τους αγαπημένους μου!

kihli, όπως τ' ακούς. πάμε να κυνηγήσουμε καμιά γριά?

ανέφελη, εντελώς καραλόλ. όλους θα μας θάψει ο επίτιμος

zlatko δε μου το βγάζει ρε το βιντεο

DaisyCrazy

ουφ περίμενα τόσο καιρό την ανάλυση της κουνελοσκόπησης αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε πλήρως :(

εγώ ψήφισα να γίνει αστικό πάρκο πάντως. αν με ρωτάς δεν πρέπει να μείνει στα καμμένα αλλά να επεκταθεί σε όλη την αττική. να γκρεμιστούν ΟΛΕΣ οι πολυκατοικίες. να μετακομίσουν οι κάτοικοι σε κοντινές πόλεις. να γίνει το Ναύπλιο πάλι πρωτεύουσα και να ζήσουν όλοι καλά κι εμείς καλύτερα! τι λες;

bunnysuicides

νταξ, θα σε αποζημιώσω την άλλη φορά. όσο για το πλάνο σου για το υπόλοιπο αττικής, τους ναυπλιώτες τους ρώτησες αν θα 'ναι οκέι με το να γίνουν πρωτεύουσα? στο παρατρίχα τη γλύτωσαν την πρώτη φορά!

DaisyCrazy

χιχιχι οι ναυπλιώτες θα θυσιαστούν για το καλό του έθνους :Ρ

mahler76

εγώ πάντως ψήφισα Κακλαμαν. Αυτός ξέρει!!

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP