Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

#askND

από εδώ

είπα να μην κάνω δεύτερο ποστ στο καπάκι για τη ΝΔ, για να μην πει κανείς ότι έχω κάποιο θέμα με το συγκεκριμένο κόμμα. αλλά εκτός του ότι τώρα που το ξανασκέφτομαι έχω κ μάλιστα μεγάλο, δε μπορώ να το κρατήσω μέσα μου, με τρώει το χέρι μου, θέλω να το γράψω αυτό

το twitter το ξέρουμε όλοι; είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα στην οποία ο καθένας μπορεί να γράψει οτιδήποτε θ'ελει, μέσα σε 140 χαρακτήρες. κάτι σαν το status στο facebook δηλαδή. άλλοι γράφουν ατάκες του τύπου "πάω να κατουρήσω" ή "σήμερα θα μαγειρέψω μπάμιες", άλλοι κάνουν σχόλια πολιτικά, ή λινκάρουν κάτι που βρίσκουν ενδιαφέρον κτλ. ήταν πολύ χρήσιμο το δεκέμβρη ας πούμε, ή κατά τα γεγονότα στο ιράν ή το λονδίνο στη σύνοδο των g20. επίσης έχει πολύ πλάκα σε κάθε debate :-)

είπε λοιπόν η ΝΔ να κάνει κάτι ξεχωριστό πριν τις εκλογές. ο καραμανλής, ούτε ένα χρόνο μετά τις δηλώσεις του περί σχέσεων τρομοκρατίας κ μπλογκζ, θα απαντήσει σε ερωτήσεις πολιτών, που θα τεθούν μέσω του twitter. οι ερωτούντες έκαναν την ερώτηση, έβαζαν την "ετικέτα" #askND κ οι δέκα "επικρατέστερες"(;) θα απαντηθούν απ' τον ίδιο τoν καραμανλή(!) την πέμπτη 1 του μήνα. το μόνο θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν κ πολλές ερωτήσεις ν' απαντήσει κανείς, αφού ο λαός αποφάσισε να πάρει κι αυτός μια φορά στο ψιλό τον πρωθυπουργό του με ερωτήσεις του τύπου "Στο playstation υπάρχει εντολή semna & tapina στο Zelda? #askND" ή "Ποιός είναι ο πραγματικός μου πατέρας; #askND" ή "Τι θα γίνει στον 6ο κύκλο του Lost; #askND"

δεν είναι όμως όλοι οι Έλληνες τόσο καμμένοι κουνελάκι μου. υπάρχουν κ οι υπεύθυνοι πολίτες που θέλουν να μάθουν.

για παράδειγμα ο DIM94 ρώτησε:
#asknd ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ; ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ.


ή ο kostas976: #asknd ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

o giannis56: #askndΔΕΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΜΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΒΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;

o thanos87:
#asknd Γιατι δεν επιχειρήσατε 5 χρόνια την στήριξη ενός κεντροδεξιού "μπλοκ" ΜΜΕ;Λειτουργείται σε ένα δυσμενές επικοινωνιακό περιβάλλον.

οι σοβαρές ερωτήσεις τελικά έγιναν κ φαντάζομαι ο πρωθυπουργός θα δυσκολευτεί πολύ να τις απαντήσει. βέβαια μία ομοιομορφία στα στοιχεία των συγκεκριμένων ερωτούντων όπως πχ: ότι όλοι έχουν παρόμοιο ψευδώνυμο δηλ όνομα κ έναν αριθμό, ή ότι βάζουν το #asknd μπροστά απ' την ερώτηση, ή ότι όσοι έχουν "φίλους" (followers το λένε οι τουιτεράδες) έχουν 20 κ όλους ξένους, ή ότι οι λογαριασμοί τους δημιουργήθηκαν την ίδια μέρα που έκαναν την ερώτηση η οποία παρεπιπτόντως είναι κ η μόνη δραστηριότητα που έχουν κάνει στο twitter, ή ότι το θέμα τους είναι ολίγον τι προπαγανδιστικό, μας κάνει να φανταζόμαστε διάφορα, όπως πχ -λέμε τώρα- ότι βάλαν τους ΟΝΕΔήτες να κάνουν ερωτήσεις, για να μάθουν, όχι τίποτε άλλο, μη πάει στο πονηρό το μυαλό σας...

πόσο περισσότερη ξεφτίλα μπορεί να χωρέσει σε μια κυβέρνηση; ρε! συνειδητοποιείστε λίγο πια είναι η θέση σας γαμώ! γιατί εντάξει, εμείς γελάμε, αλλά το θέμα είναι ότι γελάνε κι άλλοι μαζί σας, που πρέπει να σας πάρουν σοβαρά. μαλάκες!


17 καροτάκια:

null

Πρέπει να βρεθεί όνομα για τους κλακαδόρους στο twitter...

Shiroi Taka

Καθότι καμμένο από κούνια, πάω να ρωτήσω: "Τι άρωμα conditioner χρησιμοποιούσε ο Sephiroth στο FF7; #askND"

efou

τι ξεφτίλα ξανά θέμου! #askNDfail

DaisyCrazy

κουνελιιιιιιιιιιι ξεχασες τα χαπια σου παλι;!!!
δεν ειπαμε valium+prozac+ξερο ψωμι;!
ΑΝΤΕ τρεξε να τα παρεις! να ηρεμησεις! α κ θα πω στη sister να απομακρυνει τη tv απ΄το θαλαμο

ZlatkoGR

Έχει κι εδώ μερικά ακόμα. Σούργελα, ε σούργελα...

σ

χεχε! εμένα αυτό μου θυμίζει κάτι συμμαθήτριές μου στο δημοτικό που παίρνανε τηλέφωνο σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και κάνανε αφιερώσεις στον εαυτό τους.

Unknown

Βρε κούνελε ασχολήσου με τίποτα ποιο σοβαρό.

head charge

Θυμίζει λίγο τους συμμετέχοντες στα σικέ τηλεπαιχνίδια σε κανάλια της συμφοράς: «Αρωματικό φυτό της πατρίδας μας, βάλτε τα γράμματα στη σωστή τους θέση: ΒΣΑΙΛΚΙΟΣ» «Το βρήκα: ΘΥΜΑΡΙ!» «Όχι κύριε Νίκο, λυπάμαι πολύ, λάθος! Άλλη φορά, να ξαναπάρετε!».

Αntidrasex

Αντί σχολίου:

http://anything-but-nd.blogspot.com/2009/09/o-twitter.html

Χριστίνα Ανέφελη

anefeli88: #asknd Θα με περάσει ο καθηγητής των Ηλ/κων ΜΜΕ, μπας και πάρω το πτυχίο στην ώρα του;

(Ο καθένας με τον πόνο του... Δε φταίω εγώ, νομίζω ότι διαβάζοντας την ερώτηση για την ελληνική οικονομία έκαψα φλάντζα.)

demetrat

Που στο διάλο τη βρήκανε;
απ'το πολιτ μπιρό;
Ετούτη η αφίσσα είναι σαν σταχανοβίτης που πνίγεται και αναζητά σωτηρία.
χα χα χα

Rodia

Μπαινω στο πειρασμο να ρωτησω εδω περα, μια και το λυπηθηκα το φουκαρα στο τουίτερ*:
κ. πρωθυπουργε, αν ειναι παληκαριά να αναγνωριζει κανεις τα λαθη του, τι ειναι αυτος που τα κανει κατεξακολουθηση; #askND

*αν φανταζομουν το στησιμο της υποθεσης, θα ρωταγα.

Ανώνυμος

!!!!!!!!!!!!!!!!!

bunnysuicides

παιδιά 3η φορά τα γράφω, από προχθές κάτι συμβαίνει κ τα χάνω γκρρρρρρρρρ!!!!!!

null #kllakadoros? :-P

shiroi πλάκα πλάκα μπορεί να ήξερε ν' απαντήσει σε τέτοια καμένα

efou σιγά το πράμα, έχουν κάνει κ χειρότερα!

dorothea τελειώνουν οι εκλογές κ ξεκινάω γιόγκα

zlatko σε βλέπω στη γιόγκα μαζί μου :-Ρ

cheeky ας τα αυτά για τις συμμαθήτριες κ καλά! μήπως έγραφες κ κασέτες κ σου τις έστελνες?

ZlatkoGR

Συγνώμη, όταν είπα "εδώ", δεν έβαλα link; Και δε με ρώτησε κανείς τι εννοώ; Ρε παιδιά σας λέω ξεχνάω τελευταία!

bunnysuicides

bear τι να κάνω, είμαι εκλογολάγνος αφού!

headcharge θέμου πόσα καμμένα τέτοια έχω δει σαν φοιτητής. κ τελεμάρκετινγκ

antidrasex ναι, πολύ γαμάτος! τα οργάνωσε κ σε κατηγορίες το άτομο!

ανέφελη μήπως θέλεις κ ρουσφετάκι? ίσα που προλαβαίνεις

demetrat παιδί μου, δεν είναι δικιά τους η αφίσα! τόσο καλαίσθητη κ ολίγον κομμουνιστική θα βάζανε? σταχανοβίτης τι είναι?

rodia "ξεκάθαρα: κουρασμένος. κ όλοι ξέρουν πως δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου γι' αυτό το θέμα."

kihlaki !!!!!!(τα καλύτερα έρχονται)

bunnysuicides

zlatke χαχαχαχα ρε κάτι κατάλαβα, αλλά λέω "μπά αυτός αποκλείεται να έκανε λάθος" λοοοοολ!

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP