Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

"mosquito"η καλύτερη ταινία καταστροφής όλων των εποχών

Πάργα, Ελλάδα 2010. τα κουνούπια αποφασίζουν να κατακτήσουν τον πλανήτη. αρχίζουν να τσιμπάνε κόσμο κ να μεταδίδουν αυτόν τον ιό που κάνει τους ανθρώπους να ξύνονται μέχρι θανάτου (υπέροχες σπλάτερ σκηνές με τύπους σε δρόμους κ δημόσιες υπηρεσίες να γδέρνονται με τα ίδια τους τα νύχια, να βγάζουν τα μάτια τους κτλ). ένα-ένα τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα του πλανήτη παραλύουν (πλάνα ανατίναξης πύργου του άιφελ, τεράστιας κουνουπικής σημαίας που καλύπτει το μπιγκ μπεν, τρύπας στο θόλο του λευκού οίκου απ' όπου μπαίνουν κουνούπια, τσιμπημάτων στον πωπό μουσουλμάνων την ώρα που προσεύχονται στη μέκκα -ευχάριστη κρυφορατσιστική νότα- μαζικών χαρακίρι στο τόκιο). όλα είναι έτοιμα για το τελικό χτύπημα. η ταυτόχρονη καταστροφή των φραγμάτων κ των αποχετεύσεων, θα μετατρέψουν τον πλανήτη σ' έναν απέραντο βάλτο μουαχαχαχαχαχα (σατανικά γέλια κουνουπιών).
όμως ένας άνδρας δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη. ένας άνδρας που το προηγούμενο καλοκαίρι είχε επισκεφτεί την κουνουποφωλιά στην Πάργα κ έγινε πειραματόζωο για πέντε ολόκληρες μέρες αποκτώντας ανοσία στα τσιμπήματα. ούτε η μαμά του! τον πασαλείβει με αντικουνουπικά, αντιισταμινικά, αντιβιώσεις, ταμπλέτες λιωμένες στο μπλέντερ (σκηνή καταδίωξης σ' εκείνη την κατηφόρα του σαν φρανσίσκο. το τραμ καταστρέφεται εννοείται). ο άνδρας -κάπου 1.83 (κλέβουμε κ λίγο), λεπτός, μελαχρινός, όχι πολύ μαλλί, αξύριστος, καλό γκόμενάκι γενικά- διψάει για εκδίκηση. φοράει τη μπλούζα με τα αχλαδάκια κ πηγαίνει πίσω στην κουνουποφωλιά. είναι πολύ γαμάτος. απελευθερώνει το ραλούκι, τη γάτα του που του άφησε η καλή του λίγο πριν τσιμπηθεί απ' τα κουνούπια (συγκινητικό φλασ-μπακ ασπρόμαυρο). το ραλούκι (που φυσικά έχει κι αυτό ανοσία, εξαιτίας μιας πτώσης απ' τον τέταρτο που είχε όταν ήταν γατάκι) γαμάει κ δέρνει όλη τη φρουρά, όσο ο άνδρας με τις απίστευτες χακερικές του γνώσεις, δίνει μια κλοτσιά κ καταστρέφει το σύστημα που θα ανατίναζε τα φράγματα (κ τις αποχετεύσεις). ταυτόχρονα ένας νέος επιστήμονας ανακαλύπτει το αντίδοτο για τον ιό κ η μπάγιερ (γκρίζα διαφήμιση, θέλει χορηγούς η ταινία) αποφασίζει να ψεκάσει δωρεάν με αουτάν κ βλακείες τις εστίες των κουνουπιών. τα κουνούπια πεθαίνουν όλα. όλα όμως, όλα. πλάνο με το άγαλμα της ελευθερίας που κρατάει ένα εντομοαπωθητικό σπρέι. FIN

(καλή η πάργα, αλλά με γ@μησαν. μέτρησα 32 τσιμπήματα στο αριστερό μου πόδι κ δεν συνέχισα το μέτρημα. έχουμε πει πως έχω θέμα με τα κουνούπια εδώ)

27 καροτάκια:

Raven

Πλάκα κάνεις! Και εσύ εκεί πήγες; Αλλά εσύ έμεινες μόνο στα κουνούπια... Εμείς στο κάμπινγκ είχαμε και τις λυσσασμένες σφήκες, η μία με τσίμπησε κιόλας.

Έχεις δει ποτέ σφήκες να ορμάνε για να σου φάνε το σάντουιτς; :/

Ελπίζω να πέρασες τέλεια παρόλα αυτά!

Φιλιά πολλά

DaisyCrazy

καλό!!! άψογο! πάντως εγώ στην ταινία θα μπορούσα να παίξω μόνο σαν κομπάρσος γιατί στα πρώτα πέντε δεύτερα θα με είχαν καταβροχθίσει ζωντανή τα κουνούπια. μιλάμε με λατρεύουν. διατηρούμε μια αρρωστημένη σχέση παθους: έρωτα-μίσους που μένει αναλοίωτη στο χρόνο.

υγ. μα 32 μόνο; :Ρ

efou

λοοοοοοοοολ, δεν παίζεσαι παλιοκούνελε!

(το πως βγήκα από τη μέση δε θα το σχολιάσω καν γιατί είναι πολύ *μπιπ*)

microsurfer

Χαχαχα γαμάτος :P
Θυμήθηκα και γω τα γαμωκούνουπα στο στρατό που κοπανιόμουν κάθε βράδυ σα δαιμονισμένος και είχαν γεμίσει οι τοίχοι με αίματα από τα σκοτωμένα κουνούπια, έτσι σα κανίβαλος ουυυυυγγκκκκ.

Boneapart

Γαμάτοι τίτλοι τίλους και δίνουν αφορμή για το Mosquito 2! ...Ε, ο επιστήμονας, δεν μπορεί να είναι τόσο αθώος! Όλο και κάποιο κουνούπι θα κράτησε κάπου στο εργαστήριό του για εργαστηριακές μελέτες...
Ελπίζω να μην περιμένουμε 1 χρόνο το sequel...

Υ.Γ. www.youtube.com/watch?v=Ny0TgAWtaxQ :P

head charge

Ρεεεε, ήρθες στο χωριό μου κι ούτε ένα γεια; (Που να το ξέρεις θα μου πεις!)

Ήμουν εκεί από 25/7 έως 25/8, δούλευα κιόλας απόγευμα-βράδυ στο μίνι μάρκετ του θείου μου - πλάκα πλάκα παίζει και να μιλήσαμε!

Πάντως η αλήθεια είναι πως ό,τι είχαμε σε σπρέυ, ταμπλέτες, υγρά, φιδάκια κτλ. εξαντλήθηκε πολύ γρήγορα - εμάς τους ντόπιους όμως φαίνεται δε μας πολυτσιμπάνε! Μόνο κάτι σκνιπάκια που είχαν αδυναμία στην περιοχή γύρω από τον αστράγαλο με τσίμπαγαν ενίοτε το βράδυ στο μαγαζί, αλλά περνούσε αμέσως.

Μόνο μια φορά είχα πρόβλημα, όταν στη θάλασσα με έφαγε ένας ντάβανος (επιστημονική ονομασία θα σε γελάσω), είναι κάτι σαν μύγα, αλλά πιο χοντρό, που πίνει όμως αίμα, αλλά πολύ αίμα μιλάμε, φούσκωσε το πόδι μου για 2 μέρες! Αυτός θα ήταν πρωταγωνιστής στην ταινία σου!

Αν έχεις σκοπό να ξαναπεράσεις καμιά φορά, στείλε κάνα μέηλ!

Κόμης, όνομα και μη χωριό...

Μένω άφωνος!!! Έχω πάει στην Πάργα και δεν εντόπισα ούτε φτερό από κουνούπι...μα καλά το κοκκαλάκι της νυχτερίδας έχεις, και τα ανακαλύπτεις;

Να υποθέσω ότι μετά τα τσιμπήματα κατέληξες έτσι: http://www.youtube.com/watch?v=DOr-8RO0WxQ

bunnysuicides

raven κι εμείς είχαμε σφήκες κ μπαμπούρια (αλλά αυτά είναι χαζά). μία πνίγηκε κ στη λεμονάδα μου. τέλεια δεν ήταν όμως; :-)

dorothea μόνο οι δυνατοί θα τη γλίτωναν. λυπάμαι πολύ μικρή, γιου αρ ντεντ μιτ :-Ρ

efou μπέιμπι, μετά θα σου ριχνα αλάτι κ θα ανασταινόσουν, το είχα στι μυαλό μου αλλά το ξέχασα!

microserfer κι εμένα μου θύμισες αυτό του αρκά:
Μοντεχρήστος: Τι καλά φτάχνεις σήμερα μάγειρα;
Μάγειρας: Σου ‘χω πει να μην έρχεσαι εδώ. Ξέρεις τί θα πάθω αν κάνουν επιθεώρηση και βρουν έναν αρουραίο μέσα στα μαγειρία;
Μοντεχρίστος: Μπα; Ο αρουραίος θα τους πειράξει; Οι τοίχοι που είναι γεμάτοι σκοτωμένοι κατσαρίδες, δε θα τους πειράξουν;
Μαγειρας: Όχι βέβαια, η διακόσμηση είναι δικό μου θέμα.

boneapart Θα δούμε πώς θα πάει εμπορικά κ θα το σκεφτούμε το σίκουελ. αν κ προβλέπω να το πάμε τριλογία

head charge άλλη φορά θα σου στείλω! να δεις που στο τέλος θα βγούμε κ σόι :-Ρ (ΠΙΝΕΙ ΑΙΜΑ!!! Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ!!!)

κόμη μου, μήπως έχεις κι εσύ ανοσία? θα σε κάνω πρωταγωνιστή βρε!

Lorel

εγώ πάντως φέτος δεν είδα κουνούπι ούτε για δείγμα!
γενικά,φυσαγε τόσο πολύ που δεν μπορούσαμε να σταθούμε ούτε εμείς,όχι τα κουνούπια!
άμα το γυρίσεις να μου πεις να αναλάβω σκηνοθεσία!ποιο είναι το καλό σου προφίλ είπαμε;

demetrat

πολύ γλυκοαίματος είσαι μωρέ κουνέλι.
Και καλά , δεν έμπαινες ρε καθόλου στη θάλασσα να τα πνίξεις;
Καλά να πάθεις, γιατί δε σ άρεσε να κατέβεις λίγο παρακάτω να πιούμε καμμιά τεκίλα .Πάργα ήθελες, μέσα στο πλήθος και την κουνουπαρία.Κοίτα παραλίες που έχασες.
:)
δ

ZlatkoGR

Εμείς οι γλυκοαίματοι ρε φίλε, τι τραβάμε όμως. Ας βάλω τα κλάματα λίγο...

Ok, μου πέρασε. Λοιπόν, γαμάτο το σεναριάκι και καραπιασάρικο, στείλε ένα mail στον Jerry Bruckheimer ρε συ. Θα στο κάνει super!

JD

γαμησε το σεναριο!δεχομαι οποια συνεργασια αφιλοκερδως (και γραφω και πολυ δυσκολες λεξεις τελευταιως!)

bunnysuicides

lorel, θα σε ειδοποιήσω μόλις έχω έτοιμα τα φράγκα(κ τα δυο καλά είναι!)

demetrat στη θάλασσα ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΨΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΧΑΥΛΙΟΔΟΝΤΑΚΙΑ Κ ΣΕ ΤΣΙΜΠΟΥΣΑΝ! δηλαδή έλεος

zlatko τώρα που το θυμήθηκα, τι έγινε με την πληγή απ' το καρχαριάκι? τον κύριο δε τον ξέρω, τι είναι κομπάρσος? :-Ρ

JD εσύ θα μας το κάνεις κουλτουριάρικο το έργο. χμμμ... θα βάλεις κ τη λέξη "ασκαρδαμυκτί" μέσα? δε την έχω δει σε καμιά ταινία κ έχω κόλλημα

ZlatkoGR

Ξιφιάκι ρε φίλε, ξιφιάκι! Πάει, πέρασε αυτό...

Shiroi Taka

Λοιπόν, στο sequel προτείνω:
ο γιος του πρώτου τρελλού επιστήμονα, συνεχίζοντας με ζέση το έργο του πατέρα του, βρίσκει το άλυωτο πτώμα ενός από τα κουνούπια σε ένα σπάνιο κεχριμπάρι.
Με γενετικές μεταλλάξεις και ακτινοβολίες Χ, Ψ και Ω, φτιάχνει τον Κουνουζίλα, τεράστιο κουνούπι ωσάν μια πολυκατοικία, ικανό να στραγγίσει με ένα ρούφηγμα το αίμα 450 ελεφάντων και 12 λιονταριών ταυτόχρονα.
Όλοι οι πολίτες της Γης ενώνονται στο να φτιάξουν το μεγαλύτερο εντομοαπωθητικό φιδάκι που είδε η πλάση, που τυλίγει 3 φορές ολόκληρη τη Γη. Το ανάβουν και ο Κουνουζίλα πεθαίνει ξεροβήχοντας με δάκρυα στα μάτια για την αδικία της ύπαρξής του και τον ακολουθούν και όλοι οι γήινοι, δηλητηριασμένοι από τις αναθυμιάσεις...

bunnysuicides

γαμάτο shiroi. πολύ δραματικό, έχου καταβουρκώσει λέμε

Unknown

χαχαχα ωραίο σενάριο.
Εγώ πάντως όταν πήγα Πάργα την επόμενη τα μάζεψα κι έφυγα με 500 τσιμπίματα σουβενίρ.
Δεν ξαναπήγα ποτέ.

bunnysuicides

εντάξει κ εσύ, την αδίκησες. πολύ ζουζούνι αλλά πανέμορφο μέρος. δώσ'της άλλη μια ευκαιρία, κ πάρε μαζί σου... βασικά δεν ξέρω τι να πάρεις, εγώ είχα βάλει αντικουνουπικό κ πάλι με ξεζούμησαν :-(

Lorel

καλά,πρέπει να πάτε σώνει και καλά καλοκαίρι;

Ανώνυμος

ναι ρε,το είπαμε οτι εχουμε θεμα με τα κουνουπια,και συμπασχω :)


...δε στελνετε τωρα και σε μενα τη ραλλου?? (α και βεβαια τη θυμαμαι την πτωση!)

mafaldaQ

Κάτι είχε πάρει το αυτί μου για επίθεση αλλά από όσα διαβάζω, φέτος θα φορεθεί πολύ το πουα! Άαα ρε Ραλλού! Πάλι μας έβγαλες ασπροπρόσωπους!

(γαμάτο post)

Κόμης, όνομα και μη χωριό...

Στο sequel της Shiroi να κάνω το πτώμα, που το έχω; Εεεε, καταπληκτικέ και γαμάτε σκηνοθέτα μας;


Να μην πάει χαμένο και το εκρού, του νεκρού!!!

bunnysuicides

kihli πώ να μη τη θυμάσαι, είχε συζητηθεί καμιά 500αριά φορές :-Ρ

mafalda πλέον αρχίζουν κ αχνοφαίνονται.. μέχρι κ στις παλάμες με τσίμπησαν!

κόμη ok, πτώμα. δε θέλω βεντετιλίκια όμως, πολύ χλωμό μ' έχεις βάψει/πού είναι η αμπιγιέζ/θέλω βαρυσήμαντη ατάκα κτλ

[Germanos]

οκ υποκλινομαι αν και εσωσα τον κοσμο πριν απο σας

bunnysuicides

απ' τα κουνούπια? είσθε σίγουρος?
(όλο στο παρατσάκ τη γλυτώνει ο κωλόκοσμος, σταδιάλα πια)

a1pha

Τέλειοοοοο!!! (Το ξέρεις πως όλη η σούπερ δύναμη είναι η μπλούζα με τα αχλάδια!)

bunnysuicides

τη μπλούζα με τα αχλάδια την χάλασε -ΠΑΛΙ- η μάνα μου στο πλυντήριο (μαζί με μιά άλλη αγαπημένη μου) κ τώρα φαίνεται παλιά. μη μου τη θυμίζεις λοιπόν!

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP