Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

δείξε μου την (κοινή) φίλη σου, να σου πω πόσο θα σε spamάρω

πόσοι δεν έχουν δεχτεί sms υποψήφιων βουλευτών αυτές τις μέρες κουνελάκια μου; τηλεφωνήματα "γεια σας είμαστε απ' το πολιτικό γραφείο του κυρίου ΤΑΔΕ κ θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στην ομιλία του..."; πόσοι δεν έχουν ακούσει να γίνεται σε κάποιον φίλο; κ πόσοι δεν αναρωτήθηκαν "πού σκατά βρήκε τον αριθμό μου"; τώρα έχουμε την απάντηση κουνελάκια!

το χρονικό:
- η καλή μου έχει δεχτεί 3 μηνύματα κ μία κλίση στο κινητό της, απ' το πολιτικό γραφείο του κυρίου Γιάννη Μαγκριώτη, υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Α Θεσσαλονίκης. όλα ήταν για να την ενημερώσουν κ να την καλέσουν στην ομιλία του στο Βελλίδειο στις 23/9.

- σήμερα άκουγα ραδιόφωνο κ πετυχαίνω τον κ. Μαγκριώτη σε μία εκπομπή, να απαντάει σε ερωτήσεις ακροατών. ενημέρωσα την καλή μου η οποία είναι τρελά γαμάτο γκομενάκι κ έστειλε το εξής μήνυμα: "κ Μαγκριώτη, πού βρήκατε το τηλέφωνο μου για να μου στείλετε 3 μηνύματα κ να μου κάνετε μία κλήση για να με προσκαλέσετε στην ομιλία σας; σας έχει μιλήσει κανείς για προσωπικά δεδομένα;"

- η απάντηση του κ. Μαγκριώτη ήταν με λίγα λόγια η εξής: "το βρήκα από μία κοινή φίλη, μαζί με τα υπόλοιπα στα οποία έστειλα. αν δεν θέλει η ακροάτρια, μπορεί να περάσει απ' το γραφείο μου κ να μου δηλώσει ότι δεν θέλει να της στέλνω, κ σε τελική ανάλυση ήταν απλά μια πρόσκληση".

κοινή φίλη. δεν ξέρω τι είναι πιο σοβαρό, το ότι μας έχει για τόσο ηλίθιους ή ότι -ακόμα κι αλήθεια να 'ταν- δεν ξέρει πως είναι παράνομο; σύμφωνα με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα λοιπόν,

"Η χρησιμοποίηση αυτόματων συστημάτων κλήσης, ιδίως με χρήση συσκευών τηλεομοιοτυπίας (φαξ) ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και γενικότερα η πραγματοποίηση μη ζητηθεισών επικοινωνιών με οποιοδήποτε μέσο ηλεκτρονικής επικοινωνίας, με ή χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών και για κάθε είδους διαφημιστικούς σκοπούς, επιτρέπεται μόνο αν ο συνδρομητής συγκατατεθεί εκ των προτέρων ρητώς"


φυσικά κ το ξέρει κι αυτός κ όλοι αυτοί που στέλνουν sms, e-mails, παίρνουν τηλέφωνα, στέλνουν ψηφοδέλτια -σταυρωμένα- στο σπίτι. όμως ποντάρουν στο ότι δεν θα ασχοληθούμε παραπάνω. σου λέει σιγά μην έχουν να ξοδέψουν λεφτά για δικηγόρους οι ψωμόλυσσες, στείλε εκέι το μήνυμα, πες πως θα 'χει κ μπουφέ να κάνουν μπούγιο. κ σκέφτομαι, αξίζει κανείς ν' ασχοληθεί; ιδιαίτερη ενόχληση δεν υπάρχει, απλά σβήνεις το sms, απαντάς πως δεν ενδιαφέρεσαι ή ρίχνεις τον φάκελο στην ανακύκλωση ξερωγώ. όμως το ότι υποψήφιοι εκπρόσωποι μας παίζουν τόσο πρόστυχα με τα προσωπικά μας δεδομένα δεν είναι από μόνο του σημαντικό; μήπως θα 'πρεπε κάποιος να τους τα κόψει; το βασίλειο μου για έναν δικομανή παναγίτσα μου, που να τους πάρει να σώβρακα να τους τα δέσει φιόγκο. σταδιάλα. ε σταδιάλα.

19 καροτάκια:

efou

το έχουν παρακάνει, νομίζουν ότι αυτοί μπορούν να είναι υπεράνω νόμων κ δε γίνεται να τους αφήνουμε να τους περνάει...γι'αυτό το σκέφτομαι σοβαρά...θα μιλήσω με το δικηγόρο μου :-Ρ

(κ κόψε το γλύψιμο κούνελε, δε θα πάρεις ποσοστό απ'την αποζημίωση)

Dorothea

Ρε κούνελε καλά εσας που μένετε εκεί όλο κι από κάπου σας ξετρυπώνουν. Εμένα που ζω στην Κυπρο ρε γμτ που στο καλό με βρήκαν και με σπαμάρουν και στα 3 μου μέηλ;!! Γμ τα ζαμπονακια τους μέσα γμ!

ZlatkoGR

Να πάνε να γαμηθούν. Θέλουν μια ομαδική μήνυση για να συνέλθουν...

bunnysuicides

efou άμα δεν σου το λεγα ούτε που θα τον έπαιρνες χαμπάρι (δεν ακούς τρέντι σταθμούς εσύ). θέλω τα μισά

dorothea σοβαρά μιλάς? ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ??? θέμου πόσο ηλιθιότητα!

zlatko θέλουν μωρέ, άντε να δούμε πότε θα γίνει κι από ποιούς

Shiroi Taka

Θα αποκαλυφθώ. Η "κοινή φίλη" είμαι εγώ. Σας πούλησα όλους για ένα ξεροκόμματο - σε ΟΛΟΥΣ τους υποψηφίους... Όχι για μένα, για τη φουκαριάρα τη μάνα μου... *κλαψ κλαψ*

aKanonisti

Εγώ πάντος το παραδέχομαι...
Εδωσα τα τηλέφωνα όλων των φίλων μου... στον Κυριάκο.. για να τους κάνω φάρσα.....

Χαχαχαχααχαχαχαχαχαχα
http://www.kyriakos-2009.gr/

Γαμάτο!!!!!!!!

microsurfer

Και μένα μουχουν πρήξει τα παπάρια με αυτά, χτες με πήραν τηλέφωνο από το γραφείο του ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ, ένος τρόμπα βουλευτή εδώ στα Χανιά και με κάλεσαν σε ένα club όπου θα κέρναγε λέει (λολ). Όταν ρώτησα που στο γέρο πούτσο βρήκε το κινητό μου με ρώτησε αν ήμουν πρόσφατα φαντάρος κτλ. Έτσι πληρώνονται τα βύσματα τελικά.

mmjrules

Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι η Αρχή κινείται αυτόνομα, χωρίς την ανάγκη δικηγόρου, αρκεί να κάνεις καταγγελία!

Το ίδιο έχει γίνει σε μένα με εκλογές συλλόγου μηχανικών. Δίναν τα e-mail σε όλες τις παρατάξεις και μας στέλναν μεχρι και προεκλογικά...ποιηματάκια για να τους ψηφίσουμε!

Σταμάτησαν όταν έστειλα e-mail στο σύλλογο απειλώντας ότι αν δεν μου απαντήσουν γραπτώς εντός 15 ημερών, θα κινήσω τις νόμιμες διαδικασίες εναντίον τους, σύμφωνα με την ΑΠΠΔ. Με πήραν τηλέφωνο από τον σύλλογο και η απάντησή τους ήταν: "Έχουμε συμφωνήσει όλα τα κόμματα να μοιραζόμαστε τα στοιχεία επικοινωνίας των μελών." και "Εμείς, συνάδελφε, είμαστε μηχανικοί, όχι δικηγόροι για να τα ξέρουμε αυτά."

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα

Οι τύποι ψωνίζουν απ' όλες τις βάσεις δεδομένων. Είσαι σε μία επαγγελματική ένωση (Δικηγορικό/Ιατρικό Σύλλογο, ΤΕΕ, ΕΣΗΕΑ, κλπ); Κάποιος από το λογιστήριο θα βρεθεί να πουλήσει τη λίστα με τα κινητά και τις διευθύνσεις των μελών. Ακόμα κι αν δεν κατοικείς στην περιφέρειά τους, τα γαϊδούρια θα σου στείλουν μήνυμα.
Κι άμα λάχει, για να μειώσουν τη ζημιά, μεταπωλούν τη βάση δεδομένων και σε κάνα συνάδερφο (αλλά όχι εκλογικό ανταγωνιστή!).
Κάποιοι πλουτίζουν απ' αυτά, κόνικλε...

demetrat

εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω, γιατί το κάνουν αφού όλοι συγχίζονται και τους σιχτιρίζουν.ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΛΑΚΕΣ;
δ

Ανώνυμος

Χίλια δίκια έχεις!

Το μόνο καλό: ευτυχώς το έχουν γυρίσει στα SMS, γιατί οι τηλεφωνικές κλήσεις, σε οποιαδήποτε μέρα και ώρα, σε αναγκάζουν να παρατήσει οτιδήποτε κάνεις και να τρέχεις να απαντήσεις σε μια μπαρούφα και τίποτα παραπάνω.

Ουφ!

Κόμης, όνομα και μη χωριό...

>θα μιλήσω με το δικηγόρο μου...

>"Εμείς, συνάδελφε, είμαστε μηχανικοί, όχι δικηγόροι για να τα ξέρουμε αυτά."

Τα δικά μου στοιχεία ξέρω πάντως ποια "κοινή φίλη" τα έδωσε... Ο δικηγορικός σύλλογος στον οποίο ήμουν γραμμένος μέχρι το Δεκέμβριο!!!

bunnysuicides

φτου σου μωρή shiroi. έτσι τ' αγόρασες τα manga?

ακανόνιστη αυτό το παιδί πώς βγήκε έτσι? οι άλλοι έχουν μια πονηράδα στο βλέμα τους, αυτού γιατί του έμεινε η χαζομάρα?

microserfer έλεος, το λένε τόσο ανοιχτά δηλαδή Ε Λ Ε Ο Σ λέμε!

mmjrules τους κοροιδέψανε δηλαδή, δεν ξέρανε. τους φουκαράδες

σκύλε τα ξέρω, τα ξέρω. κ όχι μόνο επαγγελματικοί σύλλογοι. η μάνα μου ήταν στο σύλλογο γονέων κ κηδεμόνων του σχολείου κ τώρα της στέλνουν μνματα καθημερινά

demetrat γιατί είναι χωριάταροι κ κιτσόβλαχοι κ δεν ξέρουν από μάρκετινγκ

mpampakiiiiii καλωσήρθες! όντως τα sms είναι πιο πρακτικά, εκτός αν θέλεις να έχεις την ευχαρίστηση του "Κ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΘΑ ΣΑς ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗΗΗΗΗ!!!"

κόμη μου, συμβαίνουν κ στις χειρότερες οικογένειες :-)

DaisyCrazy

σοβαρά ναι.
το θέμα είναι που στο καλό βρήκαν τα μέηλ. γιατί οκ το ένα το’χω στο προφιλ του μπλογκερ. τα άλλα όμως δεν τα έχω πουθενα δημοσια. κι όμως τα βρηκαν και μου εστειλαν. είναι τουλαχιστον χαζοι. μαλλον θα σκεφτονται "ελληνικα μιλα κατσε να στειλουμε μπας και μας ψηφισει" δεν πανε καλα.
αντε να τελειωσει το πανηγυρι την κυριακη να ησυχασουμε!

sCaTterBraiN

κάτσε καλά γιατί θα σου ρθει μήνυμα από dorabak και θα χεις 7 χρόνια γρουσουζιά.

DaisyCrazy

sCaTterBraiN LOL
λες; να φυλάγομαι καλύτερα ποτέ δεν ξέρεις.. LOL

mahler76

εγώ δεν έχω δεχθεί κανένα.

bunnysuicides

dorothea αλήθεια, οι δικοί σας τα κάνουν αυτά?

scatterbrain, δεν είπες το όνομα του ακατανόμαστου, μόνο της κόρης του. είσαι φίλος, με συγκίνησες :-)

mahler συγχαρητήρια. :-Ρ

Ανώνυμος

ειχα κι εγω -φυσικα- 4 μηνυματα απο 2 υποψηφιους (των οποιων το κομμα δεν εχω ψηφισει ποτε) και δυο-τρεις φακελους...μπλιαχχχχχ

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP