Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

κουνελοσκόπηση 6

η ερώτηση μας στην κουνελοσκόπηση της προηγούμενης εβδομάδας ήταν:

κάποιος που έπειτα από 5χρόνια διακυβέρνησης Καραμανλή, το μόνο που έχει να τον ρωτήσει δημόσια είναι"ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑΣ;" προφανώς είναι:

α: προβοκάτορας πληρωμένος απ' την αντιπολίτευση
βου: δάχτυλος σιωνιστών μασόνων
γου: ο Βασίλης Λεβέντης
δου: μέλος της Σέχτας Επαναστατών
ε: λαθρομετανάστης

- από 4 ψήφους πήραν οι απαντήσεις δου κ α. λίγοι πίστεψαν ότι ο ΓΑΠ έχει βάλει ανθρώπους να προβοκάρουν τον ΠΡΩΗΝπρωθυπουργό. κάτι τέτοιο θα ήταν ηθικά μεμπτό, κ φυσικά ο νέος μας ηγέτης είναι καθαρός σα μπαμπάκι, απαλός σαν κώλος μωρού. γι' αυτό άλλωστε πήρε 10% πάνω.
- όσο για τη Σέχτα, νταξ, ήταν προφανές πως η ερώτηση αν είχε γίνει απ' αυτούς θα είχε διαφορετική διατύπωση ή θα είχε από πίσω κανά "πες ρε χοντρέ" ξερωγώ. πάντως εγώ πιστεύω πως πραγματικά έκαναν ερώτηση, κάπου είδα διάφορες για το playstation, πώς περνάμε δύσκολες πίστες κτλ.
- 5 διάλεξαν την ε. είναι λογικό, αφού οι μετανάστες όπως όλοι ξέρουμε προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα κ να την κάνουν μουσουλμανική. το χτύπημα στο πρόσωπο του ΠΡΩΗΝπρωθυπουργού ήταν μες στο πρόγραμμα.
- οι σιωνιστές μασώνοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 8 ψήφους. είναι προφανές πως ο Τζορτζ Σόρρος έφερε κ πάλι τους πράσινους -για λόγους κάλυψης- κουμουνιστές στην εξουσία. κι εγώ αυτό θα ψήφιζα. τους φαντάζομαι στη σουίτα του Μ.Βρετανία να σκέφτονται την ερώτηση-κεραμίδα που θα κάνουν στον ΠΡΩΗΝπρωθυπουργό για να ρίξουν την κυβέρνηση. μετά θα κάναν όργια εννοείται.
- έντεκα άτομα ψήφισαν για τον Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος παρεπιπτόντως είχε κ το πιο γαμάτο ψηφοδέλτιο, όπως πάντα. δε μπορώ να πω, ποιός πιστεύει ότι δεν θα θελε να καταστρέψει τους αρκουδέιδες, τη μούργα, τα καθιζήματα; λογικά όμως δεν θα προσπαθούσε να κάνει το ίδιο κ με τον ΓΑΠ; ή μήπως το έκανε δίνοντας του την πρωθυπουργία; σατανικό!

4 καροτάκια:

aKanonisti

Μωρέ κούνελε συμφωνώ... είχε γαμάτο ψηφοδέλτιο...αλλά λίγο πεσμένος δεν σου φαίνεται τελευταία????
Εχει κάτι ο πρόεδρος????
Πάρτον ένα τηλ... να μάθεις...
Ανησυχώ.....πολύ......

DaisyCrazy

κούνελε εγώ ψήφισα τον Β.Λεβέντη ;) και αν την ξανάκανες πάλι το ίδιο θα ψήφιζα!

όσο για τα πραγματικά αποτελέσματα των εκλογών για κοίταξε λίγο εδώ

bunnysuicides

ακανόνιστη γέρασε ο Πρόεδρος, πάνε η παλιές καλές μέρες

dorothea τα είδα τα αποτελέσματα. ποτέ δε συμφώνησα με την αποχή, το θεωρώ ηλίθιο πράμα

DaisyCrazy

ανεξαρτήτως της αποψης σου για την αποχή μη ξεχνάς ότι η αποχή ΛΕΕΙ κάτι: ότι δε θέλουμε κανένα από σας και προτιμάμε να καθίσουμε σπίτι μας παρά να έχουμε να επιλέξουμε από μύρια κακά.
το θέμα για μένα δεν είναι αν καλώς ή κακώς απείχαν κάποιοι αλλά το γεγονός ότι θάφτηκε επιμελώς απ’΄τα κανάλια το γεγονός. αυτό από μόνο του λέει πολλά νομίζω.

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP