Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

βγες από μέσα μου, βγες!

έγινε σεισμός, έχει καμιά ώρα τώρα. θυμήθηκα ένα σύνθημα μιας φοιτητηκής παράταξης που έλεγε "σεισμός σεισμός κ καταποντισμός" κ έψαχνα να το βρω στο γιουντιούμπ. βρήκα ένα του ΛΆΟΣ, δε μ' άρεσε. έπειτα βρήκα κάτι βίντεο για τον πρόσφατο σεισμό στην Ιταλία κ μετά ένα βίντεο της κηδείας ενός θύματος σεισμού. το είδα όλο, όταν έκλαιγε ο μπαμπάς του συγκινήθηκα. μετά είδα κηδεία νίκου σεργιανόπουλου κ αφιέρωμα. άννα βίσση στην κηδεία μάριου τόκα. κηδεία αλίκης, κ στο καπάκι αλίκη (ζωντανή) να αποχαιρετά τζένη καρέζη. αυτό πρέπει να το δείτε. παραλίγο να ξεφύγω, αλλά γύρισα. κηδεία δημήτρη παπαμιχαήλ, παπαρήγα στην κηδεία χριστόδουλου να μασάει τσίχλα, κηδεία γέροντος μάρκελου (δεν ξέρω ποιός ήταν) που ήταν τρελά κρίπι, ανατρίχιασα λέμε κ δεν το είδα όλο, σκέφτηκα κρίπι κ θυμήθηκα μάικλ τζάκσον, οπότε είδα κ αυτουνού την κηδεία(η οποία παρεπιπτόντως έγινε 3μήνες μετά το θάνατο του, μιλάμε θα 'χε σαπίσει μέχρι κι η περούκα), κηδεία λέιντι ντι, παβαρότι, κ άννα νικόλ σμιθ (συνοδευόμενο από σάουντρακ τιτανικού). έπειτα πάτησα στην αναζήτηση famous people funeral κ κάπου εκεί κατάλαβα ότι είμαι κάπως σάικο.

20 καροτάκια:

NdN

Απλά θα επιβεβαιώσω ότι μάλλον...είσαι!

Δες κανένα άλλο βιντεάκι στο metacafe να γελάσεις...ακου κηδείες διασήμων!

head charge

Υπάρχει το παλιό (και αρκετά χαζοχαρούμενο) «σεισμός, σεισμός, συνασπισμός». Τώρα, για την έλξη προς τη θανατίλα και τη μαύρη μαυρίλα, θα έπρεπε να σε είχε υποψιάσει και μόνο η επιλογή ονόματος για το μπλογκ σου - ιφ γιου νόου γουάτ άι μιν!

Saigon & Baygon Inc.

Έχεις φλιπάρει λιγάκι? :-)
Θα σου περάσει, δεν είναι σοβαρό.
Κι εγώ τον ένιωσα λιγάκι τον σεισμό, αλλά αφού δεν σείστηκαν κρύσταλλα και λοιπά, σκέφτηκα πως μάλλον ιδέα μου ήταν.
Όσο για την Αλίκη που αποχαιρετάει τη Τζένη, αν και δεν ακολούθησα το λινκ που δίνεις, είχα δει παλιά μια 'σπαρακτική' τηλεοπτική στιγμή σε πάνελ, όπου η Αλίκη μού φάνηκε μάλλον αξιοθαύμαστη ως εκπρόσωπος της υποκριτικής, παρά πενθούσα. Μπορεί και να είμαι προκατειλημμένη από τον τρόπο που είχε γενικώς η Αλίκη να είναι καλοστημένες όλες της οι εμφανίσεις και απαντήσεις, αλλά κυρίως από το πώς αυτές οι δυο "επιστήθιες φίλες" δεν παίξανε ποτέ μαζί σε ταινία, προφανώς γιατί δε χωρούσε άλλη πρωταγωνίστρια δίπλα στην "εθνική" μας...
Never mind me, απλώς λέω.

Saigon

Χριστίνα Ανέφελη

"Αυτό πρέπει να το δείτε": τι ήθελα και το άνοιξα; Δεν φτάνει που σκιάχτηκα βραδιάτικα, αλλά μου κόλλησε και ο μπράουζερ αμέσως μετά...

(ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!)

Unknown

Μωρέ με κηδείες ασχολήστε;
Κάτι ποιο ενδιαφέρον;
Με κανά τεκνό πχ;
Καλησπέρα κουνελάκι! Που χάθηκες;

ZlatkoGR

Seriously. Dude...

bunnysuicides

NdN εντάξει, ήταν κάτι έκτακτο, είχε μπει μέσα μου ο τιμ μπάρτον

headcharge μου θύμισες τότε που έψαχνα για φωτογραφίες, να μεγενθύνω κ να βάλω στην έκθεση που κάναμε με τη σχολή. κ συνειδητοποίησα πως όλες είναι μες στη μαυρίλα το πήρα απόφαση λοιπόν "είμαι emo"

saigon αυτό είναι το βιντεάκι, εχει ματώσει η ψυχούλα της...:-Ρ
(όντως έχω φλιπάρει, θα περάσει)

ανέφελη που να βαζα κ κανα βίντεο του μητσκοτάσρ μητσκοτσακσ μησκτκητ........

μη με σκανδαλίζεις βρε bear, είμαι κ δεσμευμένος άνθρωπος!

zlatko... ε τι?

Boneapart

Κηδεία: το οργανωμένο θέαμα με το οποίο δείχνουμε την εκτίμησή μας στο νεκρό και πλουτίζουμε το νεκροθάφτη τονώνοντας τη θλίψη μας με μια επιπρόσθετη δαπάνη, που δίνει βάθος στους αναστεναγμούς μας και διπλασιάζει τα δάκρυά μας. Ambrose Bierce (θεός)

JD

Σου εχω στειλει κολυβα ρε κουνελε για να μη λες οτι δεν ειμαι φιλος...

DaisyCrazy

κούνελε είσαι κάπως σάικο... ή εντελώς; αυτό που έκανες μου θύμισε μια κοπέλα που γνώρισα παλιά κι έλεγε ότι πάει συχνά στο νεκροταφείο της γειτονιάς της και κοιτά τα μνήματα, της αρέσουν ειδικά αυτά που έχουν αγγελάκια πάνω.. άσχετο.
τέλοσπαντων είναι σαν νεκρολατρεία ένα πράγμα αλλά η διαδικτυακή της έκφανση μμμμμμμμμμπρρρρρρρρρρρρ μακριά από μας παλιοκούνελο! †

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα

Κούνελε: έχεις ρετάρει! ΣΤΟΠ. Χρειάζεσαι εκδρομή! ΣΤΟΠ.

Shiroi Taka

Μπα, εγώ εδώ σεισμό δεν κατάλαβα...
Κουνελάκι, άντε να τελειώσεις με τις επείγουσες υποχρεώσεις και να σε βγάλουμε βολτίτσα, γιατί δεν πάει άλλο - δεν θα μου πάρεις εσύ τον τίτλο του Υπέρτατου Μαύρη-Μαυρίλα GothoEmo Πλάσματος, γκρρρρρ....

demetrat

Σύρε παιδάκιμου σέ καμμιά βουνοπλαγιά να σε φυσήξει το αεράκι που μούπεσες στα κόλλυβα με τα μούτρα.
δ

Ανώνυμος

μμμ ναι εσυ τωρα το καταλαβες οτι δεν πας καλα μμμμμμμμμμμμμμ

George Tsitiridis

ta exo dei kai ego ola afta...
se mia anazitisi an thimamai kala tis lekseis antio..

stella

na anoikseis grafeio khdeiwn !
tha se protimisw!!

demetrat

Πάλι καλά, που κόλλησες με τις κηδείες των επωνύμων και γελάμε και λιγουλάκι.Σκέψου να σούμπαινε μέσα σου ο Ξανθόπουλος και να μας έβαζες κηδείες ανωνύμων, να πλαντάξουμε στην πίκρα και στο κλάμμα!!
δ

Το Λαγωνικό

Στο γιατρό γρήγορα.
Δύο μήνες έλλειψα και είσαι στα ίδια χάλια.
Άντε βγες έξω να σε φυσίξει λίγο ο καθαρός αέρας που λέει και η demetrat

fieryfairy

Μετά τα ισπανικά, οι κηδείες; Ο συνειρμός φευγάτος.

Αntidrasex

"η οποία παρεπιπτόντως έγινε 3μήνες μετά το θάνατο του, μιλάμε θα 'χε σαπίσει μέχρι κι η περούκα"

αδιάβαστο σε πιάνω περί τα οικολογικά. Λιώνει μωρέ το πλαστικό σε 3 μήνες?
Χρόοονια θέλει.

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP