Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

η τσίπραινα γκαστρώθηκε

το έμαθα από εκείνη την απογευματινη κουτσομπολίστικη μ' αυτή την όμορφη που της την έπεφτε ο καρατζαφέρης. είχαν ολόκληρο αφιέρωμα στον αλέξη, ο ασυμβίβαστος νέος κ φιλόδοξος πολιτικός που δεν έμεινε με την οικογένεια του στον Διόνυσο κ πήρε σπίτι στο κέντρο.

σε 5-6 μήνες θα γίνει μπαμπάς λοιπόν κ φυσικά η φαντασία μου από τότε που το έμαθα έχει οργιάσει κ όλο σκέφτομαι βόλτες με το καροτσάκι στις παιδικές χαρές του Αγ. Παντελεήμονα να τους κυνηγάνε χρυσαυγίτες, λούτρινους καρλ μαρξ, νανουρίσματα απ' τη φαραντούρη κ βιβλία "το παιδί μου αυτός ο γνωστός-άγνωστος"

φαντάζομαι τσίπρα στη βουλή, να τον πλησιάζει χουντής εμπιστευτικά "συγγνώμη πρόεδρε έχετε λίγο εμετό στο μανίκι" να προχωράει με χεσμένο μπεμπιλίνο κολλημένο στο παπούτσι να μπερδεύεται κ να λέει "η νεολαία πρέπει να πιει το γάλα της"

γαμάτο θα 'ταν να 'παιρνε το παιδί στη δουλειά να γυρνάει ανάμεσα στα έδρανα, να ξερνοβολάει πάνω στον άδωνη, να του αλλάζει πάνες ο κώστας ο καραμανλής που ξέρει δύο έχει, να ρίχνει καφέδες στο βενιζέλο, να το ταχταρίζει παπούλιας, παπαρήγα να του πασάρει κρυφά "οδηγητή"

γενικά ένα μωρό βολεύει. του πατάς μια τσιμπιά το πετάς στον κύρκο τη στιγμή που μιλάει για διάσπαση ΣΥΡΙΖΑ, το αρρωσταίνεις κι ανεβαίνουν τα ποσοστά, χωρίζεις με τη γυναίκα σου κ το παίζεις ανύπαντρος πατέρας, πολύ σέξι, μεγαλώνει λίγο κ το ανεβάζεις μαζί με τ' άλλα μούλικα στην εξέδρα που μιλάει ο σαμαράς, του βάζει τρικλοποδιά, ρεζίλι λολ

ένιγουέις. καλή λευτεριά κ καλά κουράγια. στο Δημοσιογραφικό πάνελ είπαν επίσης ότι θα έχουμε σύμφωνο συμβίωσης κ όχι γάμο, μαλακία αυτό, θυμηθείτε λίγο πόσο πήρε τα πάνω του ο άδωνης μ' εκείνη απ' τη στιγμή της αλήθειας, το ρύζι πουλάει αλλά τι περιμέναμε, άμα μπορούσατε να το καταλάβετε θα είχατε διψήφιο ποσοστό, θα συγχιστώ τώρα ΤΡΕΙΣΗΜΙΣΙ ΠΗΓΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ όχι, πάω για ύπνο

17 καροτάκια:

Unknown

πωπω, θα λυσσαξουν οι γεροντοκορες..

DaisyCrazy

Α το καημένο το μωρο γιατι να το παει στη βουλη; Για να του δημιουργηθούν παιδικα τραύματα που δε θα ξεπερασει μια ζωη; :)

efou

λολ μωρέ πρωί πρωί! από οργιάζουσα φαντασία άλλο τίποτα πάντως κούνελε!

Αntidrasex

Τσιπρίτσες, λυσσάξτε!!!!

bunnysuicides

agit8d μόνο οι γεροντοκόρες? ο αλαβάνος έχει πέσει του θανατά λέει
daisycrazy δίκιο έχεις, θα κολλήσει κ καμιά γρίπη με όλο το παππουδαριό
efou καλά να πάθεις :-)
antdrasex κ ψηφίστε κιόλας, στο 3,6 πέσαμε

sCaTterBraiN

τι να πω; καλή λευτεριά!

Χριστίνα Ανέφελη

Να ρίχνει καφέδες στο Βενιζέλο: τέλειο ;-)

Αν ισχύει αυτό με το σύμφωνο συμβίωσης, υποκλίνομαι στον Αλέξη. Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα το στιλάκι του αλλά είχα χαρεί πολύ για τις δηλώσεις και την όλη στάση του στο θέμα αυτό. Σύμφωνο συμβίωσης για ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ λέμεεεεεεε!

Correspondent

:P

Unknown

Φαντάζομαι να το κοιμήζουν με Φαραντούρη το μωρό!
Νευρασθενικό θα γίνει χαχαχα

Kος Μηδενικός

Είχε ο Τσίπρας γυναίκα κατά βάση; Και κατ'επέκταση...άντε και είχε. Παντρεμένοι είναι κιόλας. Σε ποιο πλανήτη ζω; Χαχαχα!!

Τι να πω...η ώρα η καλή δεν λένε; Όσο για το παιδί...τυχερό να είναι και να ακούσει στη ζωή του όσο πιο λίγο Νταλάρα, Φαραντούρη και Θεοδωράκη γίνεται!!

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα

Ζήλεψες, παλιοκόνικλε, ε;
Θές να βρείς μια ωραία κουνέλα, να γίνεις κουνελομπαμπάς;

mahler76

ορίστε που κάποιοι λέγαν ότι είναι αδερφή ο Alexis

NdN

Κούνελε ξέχασες τις αφίσες του Τσε στο δωμάτιο όπως άλλωστε έχει και ο Τσίπρας στο γραφείο του

http://www.youtube.com/v/Zla2-lcW4ws

Αν αληθεύουν οι κουτσομπολίστικες φήμες...με το καλό!!

bunnysuicides

scatterbrain κ στα δικά μας οι ανύπαντρες

μπράβο ρε ανέφελη, να το περνάμε κ το κοινωνικό μήνυμα :-)

bear κι εμένα με φαραντούρη κ μούσχουρη με κοίμιζαν!

ZeroPoint, έχει βέβαια, τη λένε πένη ή κάτι τέτοιο. αλλά δεν είναι παντρεμένοι, είναι μοδέρνο ζευγάρι. μα πόσο άσχετος είσαι πια, ενημερώσου λίγο!

σκύλε θα γίνω μια μέρα, φθηνά είναι τα κουνέλια. για κάτι παραπάνω δε με κόβω

mahler είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως το λεγες εσύ παλιοκατίνα!

ΝdN χαχα πρέπει να 'ναι το εβηβικό του δωμάτιο, δεν εξηγείται αλλιώς

mahler76

να χαθείς μαρή. Εγώ ήμουν αυτός που έλεγε πως ο τύπος είναι πολύ λίγος για να είναι αδερφή.

Ανώνυμος

:) :) :)

Μύριος

Μπράβο ρε φίλε, μου έφτιαξες το βράδυ...

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP