Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

έχω μια μαλακία

μ' έπιασε μια βαρεμάρα μεγάλη, άνοιξα να παίξω πασιέντζα στον υπολογιστή, φαντάσου. την έκλεισα κατευθείαν όμως. κ γίνομαι κάπως τσόγλανος όταν βαριέμαι τόσο, μιλάω άσχημα στους ανθρώπους. δεν φταίω εγώ, τα κωλογονίδια του πατέρα μου. ειρωνεύτηκα ένα παιδάκι στο τουίτερ, μετά μια κυρία στο τηλέφωνο αλλά δεν το κατάλαβε νομίζω, πρέπει να 'ναι λίγο χαζούλα αυτή, της το κλεισα στα μούτρα όμως κ δεν είπα κ "γεια σας". έπειτα κάλεσα τους φίλους μου σπίτι για το βράδι κ είπα στον ένα να ειδοποιήσει μια άλλη να μη φέρει το γκόμενο της μαζί. πήγα να πάρω το λεωφορείο αλλά ήταν γεμάτο σαν κονσέρβα, στάθηκα στην πόρτα, κοίταξα κάτι κυρίες κ τους είπα "χάλια είστε" κ δε μπήκα, περίμενα το επόμενο. ήρθε αυτό, μπήκα μέσα κ είδα μια παλιά γειτόνισσα που μου μίλησε, χαμήλωσα τη μουσική μα δεν έβγαλα τα ακουστικά κ της μιλούσα πολύ δυνατά εν γνώση μου, κ ο κόσμος γυρνούσε κ μας κοιτούσε κι αυτή ντρεπότανε

19 καροτάκια:

Ανώνυμος

AXaxAXax
kafreeeee! :)
fash einai re...8a perasei (elpizw!)

filoudia apo mia pagwmenh k xionismenh vienni

efou

α καλά...μια σε πιάνουν τα χριστούγεννα, μια έχεις μια μαλακία, ευτυχώς φεύγω μεθαύριο, ποιος ξέρει τι άλλο μας περιμένει!

τόσο δα σε λέω

άρχοντας
τεράστιος
καθηγητής
παράδειγμα προς μίμηση

aKanonisti

Και δεν σε συλλάβανε να σε κλεισουνε σε κουνελοαναμορφωτήριο???
Αίσχος!!!!!
Τι διάολο κάνει πΧια το Προπο????

Unknown

Βρε τι φώναζες; Τα κουνέλια όταν τσαντίζονται δαγκώνουν χαχα

Kος Μηδενικός

Το ξύλο πότε το έφαγες; Πάντως αν δεν το έφαγες, από κάποιον θα το φας στο δρόμο! χαχαχαχα!!! Χαλάρωσε βρε και μπες στη ζεν καταστασή σου!!

mahler76

είσαι τρελάρα!!!!

sCaTterBraiN

τσογλανάκι!

NdN

Αυτό με τη φιλη που της είπες να μην φέρει τον γκόμενο ήταν το χειρότερο. Αν ήμουν ο γκόμενος θα νευρίαζα, θα σε περίμενα κάτω από το σπίτι και...θα σταματουσαν γεμάτα λεωφορεία να μας κοιτάνε, η γειτόνισσα θα έλεγε από μέσα της "καλά να πάθει ο κάφρος", κτλ κτλ

ZlatkoGR

Θα σε κάνω poke να δω τι θα γίνει. :P

Parakmiako Ergaleio

Cheers!!!! Καφρίλες FTW!

DaisyCrazy

αυτή τη φρικτή βαρεμάρα την περνώ κι εγώ κατά καιρούς. δεν είναι απλή βαρεμάρα-είναι βαρεμάρα με διάθεση για ζαβολιές ή με διάθεση για να τσιγκλίσεις κάποιον να τσακωθείς και να'χεις επιτέλους κάτι να κάνεις..
ευτυχώς (για τους γύρω μου) ή δυστυχώς (για μένα) τελευταία δε μου'χει τύχει αυτού του είδους η βαρεμάρα.

Αntidrasex

"δεν φταίω εγώ, τα κωλογονίδια του πατέρα μου"

Από τότε που ανακαλύφθηκε η διπλή έλικα, χάθηκε η αυτοκριτική και η αυτοβελτίωση...

Τι δικαιολογείσαι ρε κούνελε? Άμα τη βρίσκεις να φέρεσαι έτσι που και που, στα παπάκια σου... Απλά να έχεις σαν αναμενόμενες τις (όποιες) συνέπειες (και να τις γράφεις και αυτές στα παπάκια σου).

georgia

απίστευτος κούνελος. χα χα..εγω πάντως αμα ειμουν στο λεωφορίο θα σε είχα λούσει..την γλύταρες! φάση είναι θα περάσει..όντως..

Ανώνυμος

...μηπως θα ηταν πιο φρονιμο για την ψυχικη ισορροπια της ανθρωποτητας (την οποια ισορροπια τελος παντων!),οταν σε πιανουν τετοιες βαρεμαρες,ν΄αλυσοδενεσαι??? να,ετσι οπως εκαναν οι συντροφοι του οδυσσεα,που τον εδεσαν πισθαγκωνα στο μεσιανο καταρτι...ε,ολο και καποιος φιλος θα βρεθει να βοηθησει...(ο γκομενος ας πουμε εκεινης της κοπελας????)...α! και καλα χριστουγεννα...

Ανώνυμος

καλά,αυτό το "χάλια είστε" με έστειλε....χαχαχαααααααααααααααα


ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ρε κι ας σε πειραζουν ;p

€lisavet

Xαρ χαρ! Καφρούλη...κι εμένα με πιάνει, ειδικά τέτοιες μέρες.

George Tsitiridis

otan eisai etsi
na pigaineis se kanenan slave
pou goustarei ta ton vrizoune...
xaxax

Dellaporta

Αυτό ήτανε θα σε κάνω στιφάδο!!!

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP