Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

άνθρωποι που πέρασαν ένα

τώρα με τον τσοχατζόπουλο κ το τσαρδί του πώς μου 'ρθε και θυμήθηκα ένα τύπο απ' τη σχολή μου, παλιά. είχαμε μπλέξει σαν παρέες, δεν ξέρω από πού, νομίζω τον ένωσε με τους καφροφίλους μου το πάμε στοίχημα. μ' εμένα τίποτα. αυτός ήταν κάργα πασόκος που λέτε, έλεγε μάλιστα "είμαι κομματόσκυλο" κ το χαιρότανε. μόλις είχε βγει κυβέρνηση η νουδού κ λέγαμε κάτι παπαριές, ότι κ καλά θα κάνει μια τετραετία γαμάτη κ θα πέσει όταν αναλάβει πρόεδρος του πασοκ ο βενιζέλος. τότε είχε πει κ τη φράση που θ' ακολουθήσει κ θέλω να τη βάλετε στο μυαλό σας κουνελάκια μου, εμένα μου 'χει μείνει ως ένα απ' τα πιο σουρεάλ πράγματα που έχω ακούσει:

"δυο πράγματα θέλω σ' αυτή τη ζωή πριν πεθάνω. να δω τον Τσοχατζόπουλο αρχηγό, και να χέσω στον τάφο του Χότζα"

είχαμε μείνει όλοι στήλη άλατος, γιατί να θέλει κάποιος να πραγματοποιηθεί οποιοδήποτε απ' τα δύο; ένιγουέις, θυμάμαι πως μετά στρίψαμε ένα μεγάλο μπάφο, ήταν το πιο χρήσιμο πράγμα που μου 'δωσε αυτός ο άνθρωπος.

5 καροτάκια:

aniaris

ίσως να τον είχατε στρίψει πριν και να μη θυμάσαι.

Ανώνυμος

τσοχατζόπουλος αρχηγός α χα μάλιστα μάλιστα

-και τί λέγαμε?

Τρόλης Γκερέκος

Εχω ακούσει μια ιστορία με τον Τσοχ που δείχνει πόσο μεγάλος, grande, larger than life, larger than μπάφος, ήταν ο άνθρωπας, κι αμα στην έχω ξαναπει και την έχεις ξανακούσει, να με σχωρνάς κιόλας που επαναλαμβάνομαι:
Οποτε πήγαινε στα δημοσιογραφικά γραφεία για να δώσει καμιά συνέντευξη, παντα το επιτελείο είχε πρόχειρο κανά δυο φιάλες VAT69. Μέχρι να τελειώσει η συνέντευξη τελείωνε και το ΒΑΤ69, οι δημοσιογράφοι είχανε γίνει γκολ, αλλά ο Τσοχ δεν καταλάβαινε τίποτε! ευθυτενής και κιμπαρης, όπως πάντα.
Αχ, παλιό ΠΑΣΟΚ, πόσο σ' αγαπώ, πόσο μου 'χεις λείψει.
(σόρι για τη φλυαρία αλλά είμαι στη δουλειά και θέλω κάπως να σκοτώσω την ώρα μου, αλλά έχασα τη μπιστόλα)

fieryfairy

Λάθος, σου έδωσε και μια ατάκα που έγινε ποστ ;-)

mahler76

ε το ένα προλαβαίνει υποθέτω να το κάνει... :(

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP