Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ο κώστας τσόκλης και η έννοια του ωραίου και του αναρχικού



τώρα κατάλαβα γιατί τα περισσότερα έργα του έχουν τεράστιο μέγεθος

13 καροτάκια:

DaisyCrazy

μπας και προσπαθεί να δικαιολογήσει πράξεις του; δεν μπορώ να το καταλάβω αλλιώς.
αυτές δεν είναι αναρχικές σκέψεις είναι ηλίθιες και επικίνδυνες.
ας τον βιάσει κάποιος να μας πει τι ωραία που είναι να τελείωνουμε! άμα πια!

mahler76

από αυτό το απόσπασμα δείχνει τεράστιος μαλάκας ή έστω ατυχής στις δηλώσεις του. Θα ήθελα να ήξερα ποια ερώτηση πυροδότησε την απάντηση αυτή. Διότι καλή και η τέχνη και το ανάρχικό αλλά εδώ μιλάμε για κάτι πολύ σοβαρό.

partaki

έλα σε παρακαλώ... Μα τι μαλάκας...Καλά είπε η DaisyCrazy.. Ας τον βιάσουν να μας διηγηθεί τη ρομαντική αυτή εμπειρία

Το Λαγωνικό

Όσο γερνάει ο άνθρωπος.....

Boneapart

Ψυχαναλυτικά ερμηνευμένες οι δηλώσεις του φανερώνουν πολλά για τον εσωτερικό του κόσμο. Αλλά κουράστηκα να δικαιολογώ τους ανθρώπους εξετάζοντας τα κίνητρά τους, παίρνοντάς τους πάντα σοβαρά. Τουλάχιστον λέει ό, τι σκέφτεται. Εκτός αν απλά θέλει να προκαλέσει. Τέλος, έλεος με τη θεωρητικοποίηση της αναρχίας!

Shiroi Taka

Ναι, να τον βιάσουν (πολλοί κιόλας, αυξάνει τον ρομαντισμό), αλλά να μην μείνει εκεί - μετά να τον βασανίσουν, Ιερά-Εξέταση style. Γιατί; Και το να σε βασανίζει κάποιος, από τη φύση είναι, έτσι;
Εκεί να δεις και να φχαριστηθείς "αναρχία", φίλτατε Τσόκλη.

Ανώνυμος

και η μαλακια που κουβαλαει στο μιαλο του απο την φύση ειναι δλη κατα Τσλοκλη η ανεραστος η βιαστης ? ομγ καλημερα και καλό μήνα

Ανώνυμος

το έχω ήδη σχολιάσει σε πολλά μέρη,δεν μπορώ άλλο να ασχολούμαι με ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ που όμως είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ

(δες κι εδω http://touiter.blogspot.com/2010/08/blog-post_31.html )

g for george

Η "λογική" του έχει μια βάση και πιστεύω πως παρουσιάζεται με τέτοιο τρόπο που πολλοί θα συμφωνήσουν ίσως, με αυτά που λέει. Πολλοί από αυτούς έχουν το εντελώς βασικό επίπεδο σκέψης. Και δεν έχει να κάνει αν είναι κανείς διάσημος καλλιτέχνης.

Το θέμα είναι ότι βιασμοί γίνονταν πάντα, είτε μια γυναίκα φορούσε φούστα ως τον αφαλό, ως το γόνατο ή μέχρι τον αστράγαλο.

Με την λογική, λοιπόν, του "τα ήθελε και αυτή, ας μην φορούσε αυτά που φορούσε", τότε και ο νεαρός που μου χαμογέλασε στο κλαμπ πάει να πει ότι τα θέλει και αυτός (γιατί να μου χαμογελάσει αν δεν πήγαινε γυρεύοντας;) οπότε κι εγώ γκέι άνδρας είμαι με ορμές, τι να κάνω; θα του την πέσω θέλει δεν θέλει.

Νομίζω ότι στο μυαλό του γίνεται πάρτυ. Και όχι με την καλή έννοια.

joaki

δεν σχολιάζω τα λόγια του...αλλα από πίσω του υπάρχει ένα ψάρι που σπαρταράει?!

Γιώτης Φαριλακτές, τρολίατρος - τρολειρουργός

Τσοκ Λι σε φωνάζουν βιαστή

Heliotypon

Προφανώς σκέφτεται δυνατά και εκφράζει τις επιθυμίες του. Η αναφορά στον "γεροηλίθιο" που δεν έχει ερωτική ζωή (που ίσως να μην μπορεί πλέον ο άνθρωπος να έχει) και η απαξίωσή του είναι σίγουρα ανόητη. Ο έπαινος για τον "ζωντανό" που επιτίθεται να βιάσει, προερχόμενος από πρόσωπο του "κύρους" ενός καταξιωμένου καλλιτέχνη, μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα με τη γνωστή ρήση του Α. Παπανδρέου που δικαιολόγησε "ένα δώρο στον εαυτόν του (του Μαυράκη)" αλλά όχι και 500 εκατομμύρια: Να αρχίσουν οι μαζικοί βιασμοί, όπως έγινιε με τις μαζικές ρεμούλες...
Επικίνδυνα πράγματα!

gutted

oloi gnwrizoun poso katina einai o tsoklis...

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP