Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

plus


τώρα που το θυμήθηκα, δεν έχω βλογήσει τα γένια μου. χθες κυκλοφόρησε το τρίτο τεύχος αυτής της φοβερής περιοδικάρας στην οποία γράφω κι εγώ μαζί με άλλες προσωπικότητες της ελληνικής διανόησης. για την ώρα(;) κυκλοφορεί μόνο στην Αθήνα και δεν έχουμε και σάιτ, θα πρέπει να πω μια δυο κουβεντούλες στο διευθυντή, αλλιώς θα το κάνει η γιαγιά μου η Τασούλα που καημό το 'χει να διαβάσει το εγγόνι της. κατα τ' άλλα διθυραμβικές κριτικές. έδειξα το πρώτο τεύχος στη μάνα μου, το περιοδικό της άρεσε, το κείμενο μου όχι. με τον πατέρα μου παραλίγο να μαλώσουμε γιατί απαξιώνω τις πορείες και δεν δίνω μια ελπίδα για το μέλλον. του φου μια του αρέσει και μια όχι, και της τζο όχι. την άλλη βδομάδα θα με έχει στο εξώφυλλο, θα ποζάρω όπως η κοπέλα, κάπως πιο πρόστυχα και με πιο κοντό σορτσάκι.

12 καροτάκια:

aaduck

Μιλάμε για το Plus της Ελευθεροτυπίας;

bunnysuicides

ναι ναι, της γνωστής

Shiroi Taka

Την μπαντάνα μην τη φοράς... Ούτε το μπλουζάκι... Τις κάλτσες κράτα τες, κάνουν κάτι Japanese schoolgirl, θα έχουν πέραση...

Boneapart

Κούνελε, πνευματικέ ταγέ! Εσύ, λοιπόν, θα είσαι αυτός, που με στιβαρό - ωσάν τούβλο- λόγο, θα χτίσεις τη γέφυρα ανάμεσα στους ανθρωπιστές και στους τεχνοκράτες! Από πιτσιρίκι που σε έβλεπα στο δρόμο με το ανεμίζον μαλλί σου (τι σου θύμισα τώρα...), ήξερα ότι αυτόν τον άνεμο της αλλαγής θα φέρεις και στο χώρο της (αντι-)διανόησης! Εύγε!

sCaTterBraiN

ωραίο φαίνεται, 2 φορές το έχω πετύχει και τις 2 αναγκάστηκα να το δώσω του καλού μου (γιατί αυτός πάντα θυμάται να πάρει έξτρα athens voice για μένα, εγώ πάλι δεν ήθελα να του πω ότι ξέχασα να πάρω plus για αυτόν οπότε του έδωσα τα δικά μου).
που θα μου πάει, την τρίτη φορά θα σε πετύχω!

(στιφάδο θα σε κάνω χαχαχαχαχα)

efou

κουλ, επιτέλους αναγνωρίζεται το ταλέντο σου παλιοκούνελο!! άντε να φτιάξουνε το σάιτ να διαβάζουμε κι εμείς οι αδικημένοι μη πρωτευουσιάνοι!

Кроткая

κι εμείς οι μετανάστες?!

efou

κούνελε δε θα το πιστέψεις! έγινες τόσο διάσημος που οι φανς σου άρχισαν να χτυπάνε τατουάζ με την αφεντιά σου:
http://www.flickr.com/photos/alvarez_damian/5001548326/

DaisyCrazy

κούνελε με τέτοιο εξώφυλο θα γίνει ανάρπαστο :Ρ
πότε θα ανεβείτε στο ιντερνετι να σε δούμε κι εμείς οι φτωχαι κορασίδαι που δεν μένουμε αθήνα/σαλονίκη;

joaki

ανυπομονώ για το επόμενο!!!

xaderfii

να σημειωσω ότι κυκλοφορεί και σε 50.000 σημεία πωλησεις αλλο που εγω δεν το εβρησκα τωρα ομως ξερω...

σ

πες λίγο τώρα πως θα γίνει να διαβάσουμε και μεις αυτή τη περιβόητη αθηναϊκή φυλλάδα. τόσο καιρό διαβάζουμε τα χαζά σου, πρώτοι εδώ ανακαλύψαμε το μεγαλείο. κάνε καμιά καθάρα.

;)

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP