Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

το μπάνιο μου έχει ένα μικρό παραθυράκι που βλέπει στο φωταγωγό. απέναντι ακριβώς, είναι το παραθυράκι της κουζίνας της γιαγιάς που μένει δίπλα μου. τα πρωινά που πάω τουαλέτα, την ακούω που πίνει καφέ και μιλάει μόνη της. μοιάζει να απευθύνεται σε κάποιον, αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ άλλη φωνή. κυρίως μιλάει για τα πολιτικά. μισεί τον παπανδρέου και το σόι του, αγαπάει καραμανλή το θείο όμως, όχι τον άλλο "το μασκαρά". την είδα και μια μέρα που διάβαζε μια κρεμασμένη εφημερίδα στο ψιλικατσίδικο κι έλεγε "άλλαξε ο μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς". μερικές φορές μιλάει για τη ζωή της όμως, για τους αντάρτες. δεν έχω καταλάβει με ποιους ήτανε στην κατοχή. όταν μιλάει για τη ζωή της λοιπόν, αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα. σκέψου να κάνει μια παύση κι εκείνη τη στιγμή ν' ακουστεί το καζανάκι μου

7 καροτάκια:

mahler76

έχει λαλήσει η γιαγιούλα όπως όλοι μας μάλλον :)
Καλή σου μέρα

DaisyCrazy

δεν υπάρχει πιθανότητα να μιλά στο τηλέφωνο;
όταν τελειώνεις απ'τη δουλειά σου στο μπάνιο πήγαινε να της πεις ένα καλημέρα. θα το εκτιμήσει είμαι σίγουρη κι εσύ θα νιώθεις καλά που της έδωσες λίγη χαρά.

fieryfairy

Γιατί δεν της απαντάς για να συνεχιστεί η κουβέντα; Να βγεις όμως πρώτα στο παράθυρο, μη νομίσει ότι της μιλά το υπερπέραν και έχουμε άλλα.

Theorema

Θεϊκό!...

teokaf

Για λόγους ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ πρέπει να αποσαφηνιστούν μερικά πράγματα:

1. Το μπάνιο είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και παρακαλώ να διορθωθεί η ανακρίβεια άμεσα. Επειδή έχουμε μάθει στην χλιδάτη και άνετη ζωή δεν μπορούμε να λέμε με το έτσι θέλω ένα μπάνιο 1 επί 1 πως είναι μικρό. Θα πρέπει να θυμίσω σε κάποιους κάποιους πως ο Γκίνες πέρασε μια χαρά ( άσε που έγινε και σοφότερος ) στον φούρνο 1 επί 1 στην Γέφυρα του ποταμού Κβάι. Α και εκεί ήταν σε πόδια η μέτρηση και όχι σε τεράστια μέτρα.
2. Η Γραία μιλάει στην Ρωσοβουλγαρογεωργιανη που την κρατάει αλλά η δύστυχη ( η Ρωσοβουλγαρογεωργιανή ) δεν καταλαβαίνει Χριστό και γι αυτό δεν της απαντάει.
3. Μάλλον ήταν με τους άλλους και όχι με τους αντάρτες ( αλλά εδώ που έχουμε φτάσει όλοι τα ίδια φαίνονται, οπότε πρέπει να πηγαίνεις συχνότερα στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπάνιο για να αποκομίσεις όλη την σοφία που τελικά κρύβει η γραία).
4. Το καζανάκι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ. Και μάλιστα προτείνω επιτροπή από εμένα ( παντελώς άσχετου και χωρίς κανένα όφελος αντικειμενικού παρατηρητή), την Κροτ ( μετά από την επίσκεψή της στους καταρράκτες του Ιγκουασσού θα της φανεί σαν ψίθυρος) και του Μούργου ( laspistasteria ) που είναι παντελώς κουφός ένεκα ηλικίας για μια επί τόπου έρευνα.

bunnysuicides

τέο φώτισες το μυστήριο και σ' ευχαριστώ, την αγαπώ τη γιαγιά. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ (που μπερδεύει τον κόσμο με το κρυμμένο κουμπάκι του)

marilu

Δεν έχω διαβάσει ποτέ τίποτα πιο αστείο. Να 'σαι καλά, εσύ, το καζανάκι σου (ποτέ να μην χαλάσει, θα 'χεις πρόβλημα με τους κουβάδες) και η γιαγιά (όχι ότι με νοιάζει).

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP