Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

india calling

δύσκολο πράμα η αναβίωση του μπλογκ. απλά συμβαίνουν διάφορα και θα θελα να τα γράφω κάπου να μη χαθούν, θ' άνοιγα ένα τάμπλερ αλλα έχω άλλο ένα κι ένα άλλο κρυφό, τρίτο δεν αντέχω, φτάνει πια έχω απλωθεί σ' όλα τα σόσιαλ μίντια σαν χταπόδι

πολύ συνοπτικά, δεν ξέρω αν ξέρετε τη τζώρτζια που είναι άρρωστη και πηγαίνει στην ινδία γιατί ΘΕΛΕΙ να γίνει καλά. έψαχνε συνοδό κι εγώ γατιά σκυλιά δεν έχω, σχέση δεν έχω, δουλειά ας μιλήσουμε για τη σχέση μου καλύτερα, γενικά μ' αρέσει να φροντίζω ανθρώπους, μ' αρέσει βέβαια και να ταξιδεύω, δυο μήνες ινδία ουάου, προσφέρθηκα. το συζητήσαμε, γνώρισα μπαμπά, μαμά, αδερφή, πέπε, με εγκρίνανε και φεύγουμε το σάββατο

δεν είμαι αγχωμένος για το ταξίδι, απλά μακάρι να ερχόταν ένας personal assistant και ν' αναλάμβανε όλα τα διαδικαστικά. και η μαμά μου να φτιάξει τη βαλίτσα (εννοείται πως ακόμα χάσκει ολάνοιχτη και άδεια πάνω στο κρεβάτι)

έχουν γίνει διάφορα όμορφα πράγματα από τότε που πήρα την απόφαση. είδα ένα τσαλαπετεινό στο κέντρο της αθήνας (κι αυτό κάπως συνδέεται με το ταξίδι μας αλλά δε μπορώ να εξηγώ τώρα), ο πατέρας μου έμαθε να αφήνει σχόλια στο φέισμπουκ και έγραψε κάτω απ' τη φωτογραφία της βίζας μου "ολα καλα θα πανε", η μάνα μου έμαθε να γκουγκλάρει "νόσος λάιμ θεραπεία ινδία" και "καιρός ινδία", μια φίλη από θεσσαλονίκη μου έστειλε ένα ματόχαντρο. φαντάσου, όλα αυτά πριν ξεκινήσει το ταξίδι.

σας φιλώ

υγ: η τζώρτζια έχει ανάγκη από χρήματα για τη θεραπεία της, πολλά χρήματα. υπάρχει paypal και αριθμός λογαριασμού πάνω δεξιά στο μπλογκ της, όσοι μπορείτε, βάλτε κάτι. σε περίπτωση που δεν έχετε πάνω από ένα ευρώ να δώσετε, μπορείτε να κάνετε αυτό (αντιγράφω): 
το παιχνίδι Travian.
Δε χρειάζεται να παίξετε, ούτε να ειστε σχετικοί με παιχνίδια online.
Μπαινετε εδω
http://t.co/IeOFmyD
Κανετε ΜΟΝΟ εγγραφή και επιβεβαίωση ΔΩΡΕΑΝ
Έχετε ήδη συνεισφέρει με 1€ !!
Προσοχή μόνο ένα mail μετράει, μόνο απο τo άνω link που σας έδωσα εγω και τέλος, μην ξεχάσετε την επιβεβαίωση μέσω mail.
Ούτε 5´ δουλεια ε; Όλοι μπορούμε. 

(τώρα γράφω εγώ) εγώ λεφτά δεν έχω, αλλά έχω 5 mails οπότε έκανα 5 φορές εγγραφή και έδωσα 5 ευρώ. χα!


8 καροτάκια:

Ανώνυμος

ειδα κι εγώ. τσαλαπετεινο στα άνω πατήσια. ( ευχαριστώ. προσωπικα. )

bunnysuicides

γεμίσαμε κωλόπουλα :-Ρ

Ιφιμέδεια

Είδα κι εγώ τσαλαπετεινό. Στον Πειραιά, έκανε παρέα με κάτι περιστέρια -έμπλεξε. Αλλά τί να μου πει αυτό όταν βλέπω κουνέλι να πάει στην Ινδία; Είχε σε όλα δίκιο ο Lewis Carroll. Μερικές φορές συμβαίνουν ως και 6 απίστευτα πράγματα πριν το πρωινό. Και δεν έχω πάρει ακόμη πρωινό.

Κουνέλι θα μας γράφεις από την Ινδία, ναι;

Ανώνυμος

θα τους τηλεφωνουμε μαζι Ιφιμεδεια - θα τους ενοχλουμε διαρκως.

aKanonisti

Οση θετική ενέργεια έχω.. σας την στέλνω τρελοκούνελε.. ολόψυχα!!!!!

Στο μπαλκόνι μου συχνάζει ένας τσαλαπετεινός... οπως και κάργιες.. περιστέρια.. χελιδόνια.. σπουργίτια... γλάροι... και κοκκινολαίμηδες..

Θα σας θυμάμαι κάθε φορά που θα τα βλέπω..και θα σας στέλνω ευχές...

Χριστίνα

Μπράβο κουνελίνο μου! (Αν και ξέρω ότι αυτό το ποστ δεν το έγραψες για να εισπράξεις επαίνους.) Έχω ακόμη ένα λόγο να δηλώνω περήφανη που σε έχω φίλο, εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν.

Προλαβαίνω να στείλω κι εγώ κανένα φυλαχτό/ μαγιολίκι/ δρακοδόντι- να πω κανένα ξόρκι απ' αυτά που έχω πρόχειρα; :-PPP

DaisyCrazy

κουνέλι στην ινδία; άντε με το καλό! άφησες και τους γονείς σου εκπαιδευμένους στα σόσιαλ μίντια άρα δεν χρειάζεται να ανησυχείς :)
φιλάκια και να μας γράφεις :Ρ

Desnudo

οοκαυ αντιπαρερχομαι το οτι δεν ηξερα τι ειναι ο τσαλαπετεινος και το περασα για βρησια....
να προσεχεις εκει στα ξενα στην Ινδια τα τρωνε τα κουνελια...

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP