Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

η χώρα των γελοίων

πήγα στην πορεία και ήμασταν δυο χιλιάδες άτομα, περπατούσαμε σα να κηδεύαμε τις ζωές μας, δυο χιλιάδες γραφικοί καλοκαιριάτικα μεσ' τον ήλιο, κάθε φορά οι ίδιες φάτσες, ο κόσμος ούτε που έβγαινε απ' τα μαγαζιά του να ρίξει μια ματιά κι εμείς μόνοι να περπατάμε στην άσφαλτο, δεν ξέρω πού απευθυνόμασταν αν απευθυνόμασταν. κηδεία. η γραφική μειοψηφία που βγήκε να τιμήσει το σύστημα-κουράδα που ισχύει, να το γραπώσουμε τώρα που το 'χουμε, να μη τ' αφήσουμε γιατί αυτό που έρχεται θα αλλάξει τα πάντα. πιστός στις προθέσεις του ο γιώργος, αλλαγή. καυγάδες στην κηδεία, οι τεθλιμμένοι συγγενείς "θα πετάξουμε πέτρες στο υπουργείο να δουν αυτοί" "όχι δεν θα πετάξετε" "είστε φασίστες ας πλακωθούμε στο ξύλο". από κοντά κι οι γουόναμπι φωτορεπόρτερ με τις ακριβές τους μηχανές να τραβάνε σκληρά πρόσωπα αγωνιστικά, να ανεβάσουν φωτογραφίες στο φλικρ, να τους βάλουν αστεράκι "τέλειωσε νωρίς το πανηγύρι" μου 'πε ένας, "δεν έβγαλα τίποτα"

πριν λίγο τέλειωσε κι η ψηφοφορία στη βουλή. όλοι οι πασόκοι ναι (και ο κακλαμάνης που έκανε το μάγκα 'χθες), όλοι οι νεοδημοκράτες κι οι λαουτζίκοι "ναι στα άρθρα .. κ .. και όχι στα υπόλοιπα", γελοία κομματική πειθαρχία, γελοίοι άνθρωποι που έμπαιναν στην αίθουσα για να ψηφίσουν και έβγαιναν κατευθείαν, ή σηκώνονταν όρθιοι, πήγαιναν στον κολλητό να πουν καμιά μαλακία να περάσει η ώρα. δεν ήξεραν πώς λειτουργούν τα μικρόφωνα.
δε μας μπορώ ρε.

9 καροτάκια:

mahler76

μας μπορείς δεν μας μπορείς, αυτοί είμαστε :(

Ανώνυμος

έχεις τόσο δίκιο, γαμώτο...

Aνεμος

ποσο δικιο εχεις..
δεν μας μπορω..

Το Λαγωνικό

Όπως έγραψε και sCaTterEdThoUghtS σε ένα άλλο blog θα πρέπει να βρούμε (ως κοινωνία-εργαζόμενοι) κάποιον άλλο τρόπο για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Τις τελευταίες 2 δεκαετίες έχει βγει τίποτα με τις πορείες;; Πρέπει να βρούμε νέους τρόπους. Δεν μου έρχεται τίποτα στο μυαλό για να το γράψω αυτή τη στιγμή, ξέρω όμως ότι τους πονάει πολύ όταν χάνουν χρήματα και κέρδη.

demetrat

Τουλάχιστον το λες.
Δεν παριστάνεις πως συμμετείχες σε λαοθάλασσα σαν μερικοί μερικοι.
Άσε ρε κουνέλι.Μάλλον έχουν γίνει καβάτζες να φάνε αγγόνια και δισέγγονα.Αλλιώς , δια της λογικής δεν εξηγείται.
δ

DaisyCrazy

μακάρι να'χες άδικο..

Takis X

Αυτό δεν ηταν πορεία,ηταν το πάμε στοίχημα στις στύλες του ολυμπιου διος..το επόμενο ραντεβού εχει κλειστεί στη Γλυφάδα

Leviathan

exoume katadisei aisxos...kai i katrakila sinexizetai...distixos...

Unknown

Άκου "κομματική πειθαρχεία"...
Και μετά μιλάμε για δημοκρατία...

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP