Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

90's παιχνιδάκι!

πολύ μου άρεσε αυτή η πρόσκληση, ευχαριστώ mafalda! φυσικά κάνω κ εγώ copy-paste την πρόσκληση, που είναι αυτή:
"Τραγούδια που αγαπήσαμε και ακούγαμε φανατικά, πριν από δέκα χρόνια. Ε, τώρα αν είναι εννέα ή δώδεκα τα χρόνια δεν είναι και για θάνατο, εντάξει;"

κ ξεκινάω!

πρώτο (με χρονολογική σειρά) : με το σημάδι του σκορπιού, Στέφανος Κορκολής - 1995τραγουδάρα, βιντεοκλιπάρα, ο Κορκολής στα καλύτερα του, τι να πω! θυμάμαι το "βίντοκλίπ" που κάναμε με τον φίλο μου τον Παράσχο, κουτουλούσαμε στους τοίχους, πηδούσαμε στους καναπέδες, πολλή πόρωση!


δεύτερο: αυτό το φιλί, ευριδίκη - 1996τραγουδάρα! γενικά με την ευριδίκη είχα ένα κολληματάκι. διατηρούσε πάντα low-profile κ δεν ακούγεται πολύ, αλλά έχει απ' τις καλύτερες φωνές. κ τα τραγούδια της, τώρα που έκανα ένα mini-rewind, εξακολουθούν να είναι κ γαμώ!
το "αυτό το φιλί" το θεωρώ ακόμα, ένα από τα καλύτερα ελληνικά βίντεο-κλιπς (βέβαια, τα ελληνικά βίντεο-κλιπς κάθε χρόνο γίνονται χειρότερα), μάλιστα προβάλλονταν κ στο MTV!

τρίτο: push it, garbage - 1998κ κάπου στα 15-16, βλέπω αυτό το βίντεοκλιπ κ όλα παγώνουν! η shirley manson γίνεται η απόλυτη γυναίκα, αρρώστια, μανία, είχα πάθει πλάκα όμως! είχα γεμίσει αφίσες, αποκόμματα, έγραφα οτιδήποτε την αφορούσε σε μια βιντεοκασέτα, την έβλεπα στον ύπνο μου! οι garbage ήταν η πρώτη μου επαφή με την ξένη μουσική, θα κάνω σίγουρα αφιέρωμα μια μέρα. να το δείτε όλο το βίντεοκλίπ, είναι μάλλον το καλύτερο που έχουν βγάλει, κ επίσης στο τέλος η Shirley γλύφει έναν καθρέφτη!

το καταδιασκέδασα το παιχνιδάκι αυτό! thx!

ξέχασα το bonus track που απαίτησες. γιατί εγώ όλα για την κορούλα μου! γιατί σ' αγαπάω κ σου κάνω όλα τα γούστα:

8 καροτάκια:

mafaldaQ

Ευχαριστώ ρε πατερούλη για την Γαρμπή! Μπράβο ωραία τραγουδάκια!

Kwlogria

Εμένα δε μου άρεσαν αυτά τα τραγούδια γιατί είμαι ροκ, πανκ και ντεθ. Τώρα στα γεράματα σκέφτομαι να γίνω emo αλλά μάλλον θα με γιαουρτόσουν κι άντε να ξαναφτιάχνω το μαλλί.

Provato

καιτούλα και σημάδι σκορπιού uber λατρεμένα κλασικά ροκ άνθεμζ! ρησπέκτ. αυτό είναι πχιότητα στις μουσικές επιλογές, τι τρίτο πρόγραμμα και κουραφέξαλα μου λες!


μπεεεε

bunnysuicides

ωχ, μωρέ, όλοι οι κουλτουριάριδες σ' αυτό το πστ μαζεύτηκαν!
μικρός ήμουν, τι θέλατε ν' ακούω!

Provato

πάντως εγώ δεν ειρωνευόμουν καθόλου.

bunnysuicides

α είπα μήπως! κ ξέρεις, προσβολή στο πρόσωπο της καιτούλας, θα σήμαινε σύρραξη για τα οικόσιτα!

Hide In My Suitcase

Wow για Σημάδι του Σκορπιού! Το πέτυχα πρόσφατα και με συγκίνησε!
Ευρυδίκη όλα τα λεφτά! Είμαι ακόμα περήφανος φαν. Και πιο πολύ από τότε!
Push it ίσως από τα καλύτερα μουσικά βίντεο κλιπ, Μου αρέσει πάρα πολύ!

bunnysuicides

πωπω γιάννη, είσαι φαν ευριδίκης? κ εγώ!χαίρομαι ιδιαίτερα, καλωσήρθες!

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP