Σάββατο 17 Απριλίου 2010

μεταξύ μας κύριε πρέσβη, κάπως μαλακία το βίντεο



ωραία προσπάθεια, νταξ... μμμ δεν έχω αποφασίσει αν μου άρεσε ακόμα, ίσως κάπως πιο αληθοφανές θα 'ταν καλύτερο. δηλαδή χάλια των χαλίων τα γραφικά αλλά ένιγουέις, εγώ ήθελα να σταθώ λίγο στον τίτλο του aliagas (για την κατρίτση δε σχολιάζω που την έβαλαν να κάνει τη σοβαρή παρουσιάστρια κ τη ντύσανε σα να είναι στο Prive)

Nikos Aliagas
Journalist
International
METAXA Brand Ambassador
ας πιάσουμε πρώτα το Journalist με κεφαλαίο τζου. κι εγώ έχω βγάλει μια σχολή. φορούσα τήβενο κ τέτοια στην αποφοίτηση κ έχω κ έναν απίστευτο τίτλο, οικονομολόγος-διεθνολόγος παρακαλώ. κύριε αλιάγα, είσαι ένας διασκεδαστής. άντε ψυχαγωγός (μη φρικάρεις boneapart, όχι με την κανονική την έννοια). ε χέσε με με το Τζέρναλιστ (κ με κεφαλαίο τζου μάλιστα)

το International από κάτω μάλλον θέλει να δείξει τη διεθνή εμβέλεια του Δημοσιογράφου, είναι κάτι σαν τα Μάρμαρα, περιουσία του κόσμου όλου. ίσως όμως θέλει να κλείσει το μάτι στην κοινότητα των γκέι -όπως ξέρουμε στην αγγλία δίνει κ παίρνει όλος ο κόσμος, τεράστιο το τάργκετ γκρουπ- θυμίζοντας τους το είδωλο ντάνα ιντερνάσιοναλ

χίλιαδυο μπορεί, το πιθανότερο όμως είναι να αποτελεί μέρος του από κάτω κ για λόγους παρουσίασης να το βάλαν πάνω μόνο του. International METAXA Brand Ambassador δηλαδή. αυτό τώρα, θα πηγαίνει ο προβληματισμένος (γκέι;) άγγλος κ θα γκουγκλάρει τι είναι. θα νομίζει ο άνθρωπος πως ψάχνει για καμιά οργάνωση ΟΗΕ τύπου ή γιούνισεφ κ στο τέλος θα βρίσκει για αυτό το ελληνικό ποτό που το πίνουν στις κηδείες κ πες μου ΕΣΥ φίλε που με διαβάζεις, αν ήσουν προβληματισμένος (γκέι;) άγγλος κ το έβλεπες αυτό το βιντεάκι ως έχει, θα φούσκωνε ο στήθος σου αδικία κ θα 'βγαινες στο δρόμο να καταγγείλεις την κλοπή;

κ θέλει λέει να το στείλουμε κ σ' όλους μας τους φίλους ρεζίλι λίγο, αφού τα στάζει που τα στάζει ο πατριώτης χορηγός, ας τα στάξει λίγο πιο χοντρά να φτιάξουμε ένα αξιοπρεπές βίντεο γαμώτη μου που θέλουμε να πάρουμε κ Μάρμαρα, στοδιάλο πια

15 καροτάκια:

Χριστίνα Ανέφελη

Άντε βρε που δεν τα πιάνεις. Πώς είναι δυνατόν να μη δηλώνει ιντερνάσιοναλ ο τζέρναλιστ; Αφού είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Αλιάγας ανήκει στα Μνημεία Πολιτισμού της ανθρωπότητας. Όχι παίζουμε. Τώρα που το σκέφτομαι, δεν είναι ούτε τζέρναλιστ, ούτε καν άνθρωπος. Είναι ι δ έ α.

(Μα ΚΑΙ τον Aliagas ΚΑΙ την Κατρίτση; Λες και ψάχνανε για τους χειρότερους. Πόσο άσχημο το βίντεο!)
:-(

sCaTterBraiN

δεν ξέρω αν βοηθήσει το βίντεο να έρθουν τα ελγίνεια στην αθήνα. θα το ήθελα, αλλά δεν κόβομαι κιόλας. άλλο μου έκανε εντύπωση:
μα International
METAXA Brand Ambassador;;;
έλεος!

Unknown

μα το θεο δεν εχω ξαναδει πιο κακογουστη φαρσα

ειναι φαρσα, ετσι;

πειτε μου οτι ειναι φαρσα και δεν μπηκαν λεφτα σ'αυτο το πραγμα

πειτε μου το

ας ειναι και ψεματα, δε γαμιεται.

mahler76

το "Journalist
International
METAXA Brand Ambassador" το έχουν βάλει για να κοροϊδέψουν τον ambassador Elgin. Οκ για εσωτερική κατανάλωση είναι καλό. Η Κατρίτσι δεν κολλάει πουθενά.

τόσο δα σε λέω

προωθεί το μεταξά και στο εξωτερικό ρε ο αλιάγας
και το μεταξά είναι χορηγός στο bringthemback

Ανώνυμος

μια φορά εγώ ...έριξα το γέλιο της ζωής μου και στο πρώτο κομμάτι και στο δεύτερο. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι ο Αλιάγας θα μπορούσε να γίνει τόσο αστείος.

Αν ήμουν άγγλος μάλλον θα γέλαγα λιγάκι και θα άλλαζα κανάλι (αν ήταν στην τβ)

aKanonisti

Καλά το γαμω-μεταξά...
Οτι μπλέξαμε πάλι με πόντιους...
σου ξέφυγε????
Γαμώ τον τον γαμω-πόντο μου, γαμώ...
Ελγινιάδης...
όπως λέμε Ψωμιάδης....

Φτουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....

mahler76

@aKanonisti
δηλώσεις σόκ. ο Έλγιν ήταν πόντιος χαχαχαχαχα

aniaris

νομίζω όμως πως η λιγότερη γελοία στιγμή είναι εκεί που μιλάει ο ambassador.

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα

Μπάνυ, σου βρήκα δουλειά!a

Επάγγελμα: Υπνωτιστής κουνελιών

Στην ερώτηση «τι επαγγέλλεσαι;», ο Κλιφ Πένροουζ απαντά περήφανα: υπνωτιστής ζώων με ειδίκευση στα κουνέλια.


Χρησιμοποιώντας έναν ειδικό συνδυασμό από ψιθύρους και μαλάξεις, ο 60χρονος Βρετανός από την Κορνουάλη φέρεται να καταφέρνει μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα να ρίξει το κουνέλι σας σε «έκσταση». Η ύπνωση διαρκεί έως και δέκα λεπτά, χρονικό διάστημα μετά το πέρας του οποίου, ο κούνελος «ξυπνά πιο ευτυχής και χαλαρός» από πριν, όπως τονίζει ο Πένροουζ στην εφημερίδα Daily Telegraph. Η εν λόγω αγωγή προτείνεται σε τετράποδα που ταλαιπωρούνται από άγχος, που δεν κοιμούνται τώρα πια τα βράδια, που δαγκώνουν τον ιδιοκτήτη τους καθώς και σε εκείνα που απλώς θέλουν να χαλαρώσουν ενόψει μιας επίσκεψης στον κτηνίατρο.

Ο 60χρονος Βρετανός ήρθε, κατά τα λεγόμενά του, πιο κοντά στα κουνέλια την περίοδο κατά την οποία προσπαθούσε να συνέλθει από τρεις καρδιακές προσβολές και ένα τριπλό μπαϊπάς. Μέχρι σήμερα, λέγεται πως έχει υπνωτίσει εκατοντάδες αγχωμένα ζώα ενώ πλέον διατηρεί και μια ειδική τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα κουνέλια τους.

ΣΚΑΦ.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11512&subid=2&pubid=11184944

Boneapart

Η παρένθεσή σου με πρόλαβε στο τσαφ από εμφραγματική εμβολή!
Χοντροκομμενιά η φάση...
Κωμικοτραγικά αισθήματα στα όρια του κλαυσίγελου & του γραφικού.
Υπερηφάνεια... πόσα χρόνια έχω, -εις να νιώσω, -εις για το Γιουνανιστάν?
Αισθητικός εμετός πνίγει το ουσιαστικό μήνυμα του σποτ.

DaisyCrazy

μα αυτό είναι όλα τα λεφτά

METAXA Brand Ambassador

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

πάνε καλά ρε γμτ?!!! προφανώς όχι. ακούς εκεί. έχουν χάσει τ'αυγά και τα πασχάλια. μπας και φταίει που το πάσχα ήταν φέτος νωρίς? lol

μπα σε καλό σου κούνελε με έκανες και γέλασε πρωί-πρωί

Ελληνες ενωμένοι αγωνιστείτε τη Βόρειο Ήπειρο και τα μάρρμαρα μη λησμονείτε

Αυτός ο Αλή Αγάς χαιρομαι που πρεσβεύει το Γιουνανιστάν στην Ευρώπη.

Ανώνυμος

aKanonistι
απ'ολο αυτό το έκτρωμα ο Πόντος σε χαλασέ;,αααα σορυ ξέχασα,τα συντρόφια δεν γαμανε για να έχουν δυνάμεις για την επανάσταση.

George Tsitiridis

trelo kitsario ...
ellas to megaleio sou
gia tin eurovision
kai gia tetoies malakies protoi eimaste..

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP