Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

ένα καθόλου αστείο ποστ

δεν έκανα ποστ τόσες μέρες, περίμενα να δω ως πού θα φτάσει. μα δεν περίμενα τέτοια σκηνικά.

πνευματικοί-χρηματιστές, πωλήσεις υγροβιότοπων, εμπλοκή μελών της κυβέρνησης, προσπάθεια χειραγώγησης της δικαιοσύνης (ακόμη κ τώρα!), παραιτήσεις εισαγγελέων, τόση βρωμιά, το "περιβόλι της Παναγίας" laundry service. σε καμία υπόληψη δεν είχα την Εκκλησία, δεν είμαι καν χριστιανός, μα δεν περίμενα κάτι τέτοιο. κάτι έχει πεθάνει στο Όρος, κ η μπόχα έχει φτάσει παντού.

πιάνω τον εαυτό μου με ρατσιστικές διαθέσεις, βλέπω παπάδες κ τους στραβοκοιτάω, θέλω να τους κάνω να νιώσουν άσχημα, μετά το μετανοιώνω..

ειδήσεις σταμάτησα να βλέπω, τις τελευταίες μέρες άντε να μου ξεφύγει καμιά ματιά στο internet. τους σιχαίνομαι σχεδόν όλους, ξερνάω με Ρουσόπουλο-Καραμανλή.

κ ξέρεις τι; ήθελα να το κάνω ψιλοσατυρικό το ποστ, είχα σκεφτεί κ ατάκες, μα δε μου βγαίνει, δε μπορώ καν να κάνω χιούμορ

2 καροτάκια:

Boneapart

Κούνελε, εκφράζεις πολλούς με τα λόγια σου. Οι περισσότεροι ευαισθητοποιημένοι-μη βολεμένοι άνθρωποι έτσι νιώθουν... Μια αηδία! Προχθές έτυχε και εξέτασα ένα μαθητή μου στα Θρησκευτικά Β' Γυμνασίου... Ε, εκεί μέσα... περιγράφει το Ευαγγέλιο ως "καλυμμένο καλλιτεχνικά"!!!!
Αυτό
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1:Evangel.JPG
είναι καλλιτεχνική κάλυψη ή "σεντέφια και κοράλλια, κεχριμπάρια κι εβένους..." που λέει και ο Καβάφης στην Ιθάκη?
Όλα ξεκινάνε από την παιδεία! Τι περιμένεις όταν τα χρυσάφια, τα μαργαριτάρια και τα πολύτιμα πετράδια τα λένε καλλιτεχνία!? Πως να βγουν υποψιασμένοι πολίτες μέσα από αυτά τα σχολεία?
Τι να ελπίζει κανείς από μια ελληνική εκκλησία που οδήγησε τον Τελευταίο Πειρασμό στον Κατάλογο των Απαγορευμένων Βιβλίων της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας (Index Librorum Prohibitorum)...
Ζήτω ο Καζαντζάκης που επικέντρωνε στο β’ συνθετικό της λέξης θεΑνθρωπος... γιατί αυτό έχει αξία: να ξεπερνά κανείς τα πάθη του και όχι να μην έχει πάθη.
Ο Σαραμάγου έχει πει "η αθεΐα μου φανερώνει τη βαθιά θρησκευτικότητά μου"... Έτσι είναι!
Υ.Γ. Ζήτω οι καταλήψεις! Μακάρι τα παιδιά να κάνουν 2 βδομάδες κατάληψη γιατί η τυρόπιτα είναι στρογγυλή και όχι τετράγωνη!
(Συγγνώμη για το μεγάλο σχόλιο... αλλά ανοίγεις κάτι θέματα...)

bunnysuicides

boneapart...blog. BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG!

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP