Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

macy gray

βαρκελώνη.μεσημέρι αυγούστου, 85 βαθμοί Κελσίου υπό σκιά.

5 ζαλισμένα τουριστάκια κουτρουβαλάνε τη Rambla προς την παραλία, με κίνδυνο να πνιγούν στον ίδιο τους τον ιδρώτα.

ξαφνικά πετάγεται ο κούνελος "ΟΥΑΟΥ! ΕΛΑΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ!" κ αρχίζει να τρέχει στον απέναντι δρόμο! τα υπόλοιπα κουνελάκια τρέχουν απο πίσω του, αποφεύγοντας αυτοκίνητα, ποδήλατα, λάβα, τουρίστες, τη βασίλισσα Σοφία, την Κίκα κ τις αμαρτωλές καλόγριες.

θα καταλήξουν σε μια κολώνα, όπου ο κούνελος.. εε.... χαϊδεύει μια αφίσα...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ: Τι είναι αυτό;
ΚΟΥΝΕΛΟΣ: ΕΙΝΑΙ Η MACY GRAY Κ ΔΙνει συναυλία απόψε, θα μπορούσαμε να πά....
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ: ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΥΝΕΛΕ!!!!!



Η Macy Gray είναι μια τρελαμένη τύπισα απ' το Οχάιο. το πραγματικό της όνομα είναι Natalie Renee Mc Intyre, μα μια μέρα, όπως πήγαινε σπίτι απ' το σχολείο, είδε το macy gray σε ένα θυροτηλέφωνο κ αποφάσισε πως όταν γίνει μεγάλη κ διάσημη, θα τη λένε έτσι. τελικά μεγάλωσε κ έγινε ταμείας σε σούπερ μάρκετ, μέχρι που την ανακάλυψε ένας τύπος κ την έβαλε να κάνει demo.

το '99 θα βγάλει το "On how life is", κ θα κάνει μπαμ με το Try, που μέχρι σήμερα, θα παραμείνει η μεγαλύτερη της επιτυχία. εν μέσω πολλών περιπετειών με μεθύσια, ναρκωτικά, γυμνές εμφανίσεις κ άλλα ωραία (σούπερ φάση, τότε, που λιώμα στο πιώμα, απειλούσε τους μπάτσους που είχαν περικυκλώσει το σπίτι, πως θα σκοτώσει τα παιδιά της) έχει βγάλει 6 δίσκους γαμάτους, με ωραιότατα τραγουδάκια. τα αγαπημένα μου: when i see you, do something, sexual revolution. το πρώτο βιντεάκι που έχω βάλει είναι το sweet baby κ το αγαπώ γιατί μου το αφιερώνει η αδερφή μου!

υγ: οπως καταλαβαίνετε, μερικοί, την έχουν πάρει στο ψιλό..(καραlol)!

edit: γαμώ, ξέχασα να γράψω πως είναι κάργα ομπαμικιά, ίσως είναι μάλιστα κ η πρώτη φαν, αφού 2(!) χρόνια πριν ο μπαράκ δηλώσει συμμετοχή στην κούρσα, έφτιαξε κ κυκλοφορούσε με ένα μπλουζάκι "obama for president"! φανταστείτε πως θα φάνταζε τότε, σαν την τρελή του χωριού!

υγ2: εκτός απ' τους ρεπουμπλικάνους, σιχαίνεται κ τη φωνή της
υγ3: συμμετείχε κ σε καμιά 10αριά ταινίες, εγώ την έχω πετύχει μόνο σε ένα scary moovie
υγ4: βίος κ πολιτεία αυτή η γυναίκα, δεν ξέρω τι να πρωτογράψω..

2 καροτάκια:

Kwlogria

Πρώτον με συγχύζεις που ήσουν Βαρκελώνη γιατί την αγαπώ αλλά άντε, επειδή είσαι συ! Όσο για τη Μέιση, είναι φοβερή! Και γιατί παρακαλώ σε σκυλόβρισαν; Τους χάλαγε να πάτε να την ακούσετε;; Έπρεπε να τους σκυλοβρίσεις πίσω και να τους υποχρεώσεις να πάτε!! Μέιση γαμάτη!

bunnysuicides

σε πάω ρε γριούλα μου! μέιση για πάντα κ πάντα, αλλά πού να αρέσει στα ξενέροτα! θα σε πάρω μια μέρα να πάμε μπάρτσα, αλλά εννοεί πως θα περάσουμε κ μια βόλτα απ' τη μαδρίτη μου ναι?

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP