Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

ερωτευμένος...

...έτσι, ξαφνικά..! πας να φας το μεσημεριανό σου, ανοίγεις τηλεόραση στα μεσημεριανά -εννοεί- κ πετυχαίνεις Ανευλαβή - Χατζηστεφάνου. κ....... ερωτευεσαι!



γιατί είπαν αυτά που έπρεπε να ακουστούν απ' την αρχή της προβολής αυτών των νούμερων. αυτά που σκέφτομαι κάθε φορά που τους βλέπω στην τηλεόραση να κάνουν τους σοβαρούς πολιτικούς, τα θύματα της κοινής αντίληψης, τους παρεξηγημένους που υπερασπίζονται τη δημοκρατία(!!!). κανένας δεν βγήκε να τους το πει κατάμουτρα. είναι όλοι πολύ ανώτεροι, πολύ κύριοι, πολύ σοβαροί για να ξεστομίσουν αυτή τη λέξη. κανένας δεν είπε "δε μιλάω με φασίστες σαν του λόγου σου". μόνο οι τρελοί του χωριού.

γιατί το ΛΆΟΣ (άντε μου στο διάολο που θέλετε να λέγεστε κ ΛΑΌΣ) μπήκε στη βουλή κ τώρα λιγουρεύεται 4 κ 5% ;
λόγω των θέσεων του; λόγω των προσωπικοτήτων του; λόγω του Αριστερού Καρατζαφέρη;

a g b. θεαματικότητα. όποτε εμφανιζόταν στο γυαλί γινόταν ρεντίκολο κ χτυπούσε 30άρια. κ όσο έβλεπαν πως ο Καρατζαφέρης πουλάει, τόσο τον έμπαζαν στα στούντιο. κ όσο τον έμπαζαν στα στούντιο, τόσο γλυστρούσε στα σπίτια του κόσμου κ σιγά-σιγά τον συνήθιζαν, κ άρχισαν να τον βλέπουν σαν ένα κομάτι της πολιτικής ζωής του τόπου. σαν εναλλακτική, ή τέλοσπάντων ένα νορμάλ τρόπο αντίδρασης στην πνιγηρή ανικανότητα που απολαμβάνουμε τόσα χρόνια.

μιλάνε για δημοκρατία κ εκλεγμένους απ' το λαό βουλευτές. ποιά δημοκρατία μωρε; αυτή των διαφημιστικών πακέτων; του marketing κ του λευκού χαμόγελου; βάλανε το κουστουμάκι τους, βγήκαν στην TV, κ έχουν στη μούρη τους κολλημένο ποστ-ιτ "ρυθμιστής της πολιτικής σταθερότητας". αν απο την αρχή όλοι οι πολιτικοί δεν παρίσταναν τις κυρίες -"δεν σας παίρνω στα σοβαρά γιατί είναι ώρα για το τσάι μου"- κ έλεγαν την αλήθεια, δεν θα 'χαμε φτάσει σ' αυτό το σημείο. πες το: "εσύ τι πετάγεσαι μωρή μαυραγορίτισσα;" κάνε τον να πάψει, να φύγει απ' το πλατώ. γιατί η δημοκρατία την οποία υπερασπίζεται κ επικαλείται, είναι η δημοκρατία του Χίτλερ κ του Μεταξά. κ όλοι το ξέρουμε αυτό.

μπράβο από τα μέσα μου, μπράβο.

1 καροτάκια:

Boneapart

Έβλεπα live αυτή την εκπομπή και μετά από καιρό ένιωσα αυτή τη γροθιά στο στομάχι... Επιτέλους κάποιοι έιπαν αυτά που σκεφτόμαστε!
Το άλλο που το πας... Ο Σιούφας, ο πρόεδρος της βουλής (μη χέσω), είπε στη βουλή των εφήβων "Να μιλάτε ασυμβίβαστα, ελεύθερα, όπως νοιώθετε" αλλά... "«παν μέτρον άριστον» και «μηδέν άγαν»"... Φίμωτρο, δηλαδή! Η ζωή αξίζει χάρη στους ακραίους! Και αυτός τους λέει για το μέτρο... Είδαμε που οδήγησε το μέτρο και η σύνεση: καζάνι που βράζει η γενιά μας! Κούνελε, άντε ρε συ! Κυβέρνησε τη χώρα!

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP